View Full Version : مشکل در شناخت دیتابیس
azarsoft
شنبه 21 دی 1387, 16:52 عصر
با سلام به همه کاربران سایت برنامه نویس
من یک مشکل در دیتابیس دارم
برنامه ای نوشتم که وقتی روی سیستم خودم اجرا می کنم دیتابیس رو شناسایی می کنه و اطلاعات اون رو نشون می ده ولی رو یک سیستم دیگه که اجرا می کنم دیتابیس شناسایی نمیشه ، یعنی هیچ خطایی نمی ده مبنی بر این که دیتا بیس رو نتونسته پیدا کنه ولی اطلاعات دیتابیس رو هم نشون نمی ده
از دوستان کسی دلیلش رو می دونه چیه منو راهنمایی کنه
دیتابیس رو با Adodc اجرا می کنم
azarsoft
یک شنبه 22 دی 1387, 08:36 صبح
چرا هر چی من سوال می کنم تو این سایت بی جواب می مونه؟
hrj1981
یک شنبه 22 دی 1387, 08:53 صبح
اگر سورس كد adodc خود را بگذاريد راحتر مي شود كمك كرد ولي اگر ديتابيس شما در مسير خود برنامه است ،مسير Datasource را با app.path تعريف كن.
m_vb1386
یک شنبه 22 دی 1387, 09:08 صبح
ببينيد ديتابيسي كه روي سيستم هاي ديگه قرار ميدين خالي نباشه چون سر خودم قبلا اومده اگه برنامتونكوچيكه همونطور كه گفته شد برنامت رو بزار بقيه هم نظر بدن موفق باشين
azarsoft
چهارشنبه 25 دی 1387, 15:46 عصر
برنامه رو به خاطر اطلاعات دیتابیس نمی تونم اینجا بذارم
ولی اینو بگم که روی یک سیستم دیگه هیچ خطایی مبنی بر پیدا نکردن دیتا بیس نمی ده ولی هیچی هم نشون نمی ده انگار دیتا بیس خالیه در حال که دیتابیس پر از اطلاعات است روی سیستم خودم حتی ویندوز رو هم تعویض می کنم نشون می ده ولی روی یک سیستم دیگه اصلا نشون نمی ده
wolfstander
چهارشنبه 25 دی 1387, 17:07 عصر
این مساله مشکل منم هست
بعد از کامپایل کردن ، دیتابیس حتما باید تو مسیری که اونموقع بوده ، باقی باشه تا برنامه اجرا بشه
وگرنه گرید رو خالی نشون میده
راحت و ساده
یعنی هیچی به هیچی
vbhamed
چهارشنبه 25 دی 1387, 23:07 عصر
برنامه رو به خاطر اطلاعات دیتابیس نمی تونم اینجا بذارم
ولی اینو بگم که روی یک سیستم دیگه هیچ خطایی مبنی بر پیدا نکردن دیتا بیس نمی ده ولی هیچی هم نشون نمی ده انگار دیتا بیس خالیه در حال که دیتابیس پر از اطلاعات است روی سیستم خودم حتی ویندوز رو هم تعویض می کنم نشون می ده ولی روی یک سیستم دیگه اصلا نشون نمی ده
سلام
نيازي به اطلاعات اصلي نيست
فقط برنامه با مقدار كمي از اطلاعات رو بزاريد
اگر خواستيد همون مقدار اطلاعات كم رو هم تغيير بديد
منظور اينه كه ساختار برنامه و بانك شما باشه تا بشه ايراد رو رفع كرد
اما احتمالا مشكل از آدرس دهي نام بانك هست
تو دستگاه ديگه دقيقا همون درايو و پوشه اي برنامه رو قرار بديد و تست كنيد كه تو دستگاه خودتون هست
azarsoft
پنج شنبه 26 دی 1387, 08:33 صبح
سلام
نيازي به اطلاعات اصلي نيست
فقط برنامه با مقدار كمي از اطلاعات رو بزاريد
اگر خواستيد همون مقدار اطلاعات كم رو هم تغيير بديد
منظور اينه كه ساختار برنامه و بانك شما باشه تا بشه ايراد رو رفع كرد
اما احتمالا مشكل از آدرس دهي نام بانك هست
تو دستگاه ديگه دقيقا همون درايو و پوشه اي برنامه رو قرار بديد و تست كنيد كه تو دستگاه خودتون هست
دوست عزیز برنامه به خاطر اینکه الگوریتم محاسباتی شرکت رو شامل میشه قابل منتشر کردن نیست.
رو سیستم های دیگه هم دقیقا همون مسیر رو ایجاد می کنم ولی بازم کار ساز نیست و اگه دقت کنی گفتم حتی با تغییر ویندوز و کپی این برنامه تو مسیر دیگه تو سیستم اصلی کار می کنه
فقط یک سوال دارم آیا نیاز هست که فایل های خاصی کنار برنامه قرار داده بشه البته به جز اونایی که توی برنامه استفاده شده ؟ چون رو سیستم اصلی وی بی نصب هست ولی اونایه دیگه وی بی رو ندارن ؟
vbhamed
پنج شنبه 26 دی 1387, 08:39 صبح
سلام
اگر مشكل مسير ديتابيس رو نداريد پس فقط مي مونه كه براي برنامتون ستاپ درست كنيد تا فايلهاي مورد نياز نصب بشن
براي اينكار از نرم افزار wise كه تو سايت توضيح داده شده استفاده كنيد
azarsoft
پنج شنبه 26 دی 1387, 17:31 عصر
سلام
اگر مشكل مسير ديتابيس رو نداريد پس فقط مي مونه كه براي برنامتون ستاپ درست كنيد تا فايلهاي مورد نياز نصب بشن
براي اينكار از نرم افزار wise كه تو سايت توضيح داده شده استفاده كنيد
این فایلهای مورد نیاز کدوم فایلها هستن ؟
vbhamed
جمعه 27 دی 1387, 07:38 صبح
سلام
طبق آموزش wise جلو بريد
خودش فايلهاي مورد نياز رو تشخيص مي ده
اون فايلها موارد خاصي نيستند كه از قبل معلوم باشن (به غير از چند تا معمول)
بستگي به كامپوننتها و dll ها و ساير موارد استفاده شده شما در برنامتون دارن
اگر يك مقدار راجع به ستاپ و ساخت برنامه نصاب تحقيق كنيد دقيقا متوجه موضوع مي شين
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.