View Full Version : چگونگی استفاده Remote Desktop Connection در اینترنت
منصور بزرگمهر
دوشنبه 23 دی 1387, 18:25 عصر
کسی می داند چگونه میتوان از Remote Desktop Connection در اینترنت استفاده کرد، و کنترل کامپیوتر کسی دیگر را از محل دیگر و با کانکشن اینترنت گرفت.
متشکرم
online_mansoor2007
دوشنبه 23 دی 1387, 20:01 عصر
سلام
این امکان تنها با داشتن آی پی ولید ممکن هست (کامپیوتر هدف باید آی پی ولید داشته باشه ) یا اینکه هر دو از یک ISP مشترک خدمات دریافت کنند .
در غیر اینصورت راهی وجود ندارد
بای
منصور بزرگمهر
پنج شنبه 26 دی 1387, 21:20 عصر
من در یک فروشگاه زنجیره ای فروش کامپیوتر کار می کنم، و البته کسی در این فروشگاه اطلاعات فنی و شبکه ندارد، و ما بمحض اینکه کامیوتر را می فروشیم، آنرا قبل از تحویل به اینترنت وصل کرده، و کارکنان مرکزی (احتمالاً با Remote Desktop Connection) به کامپیوتر وصل شده، (کیبرد، ماوس، ... کنترل کرده)، و هر چه ادورتایز، و junk نرم افزار روی کامپیوتر هست، پاک کرده، و سپس یک آنتی وایروس نیز نصب می کنند، و من فکر نمی کنم آنها از یک ISP خدمات بگیرند، چون فروشگاه زنجیره ای بزرگ است، و شعبات مختلف در شهرهای مختلف دارد.
چگونه آنها می توانند چنین کاری را بکنند. ضمناً من شنیده بودم، با اینترنت خیلی ساده ممکن است، لطفاً اگر کسی اطلاعاتی دارد بیان کند.
متشکرم
online_mansoor2007
جمعه 27 دی 1387, 00:03 صبح
نوع ارتباط شما با اینترنت چی هست ؟؟؟ دایال آپ . ای دی اس ال . وایرلس . اینترانت . چی؟؟؟
strongxxx
جمعه 27 دی 1387, 13:19 عصر
چندین راه ممکنه استفاده بشه استفاده از telnet یا ssh یا ...
ولی به نظر من از radmin استفاده میکنن
منصور بزرگمهر
جمعه 27 دی 1387, 17:08 عصر
نوع ارتباط اصلی کیبل نوری است، و داخل فروشگاه نمیدانم، ولی کامپیوترها (کامپیوترهای روی شلف و جهت فروش و نمایش)از طریق USB (احتمالاً نوع مودم) یا شاید وایرلس به اینترنت وصل هستند. ولی فکر می کنم ما از طریق یک اینترانت به اینترنت وصل هستیم، چرا که هر سایتی را که بخواهیم نمی توانیم وارد شویم، و پیج مخالف موازین شرکت نمایش می یابد. مثلاً به یاهو می توانیم وصل شویم، ولی توانائی دیدن کلیپهای فیلمهای این سایت را نداریم.
البته این را هم باید بگویم، که کل سیستم مالی و اداری و انباری داری ما On Line و اینترنتی است، و نمی دانم، کامپیوترهای صندوق و یا کامپیوترهای اداری ما از یک خط یگانه اینترنت استفاده می کنند، و یا نه، ولی از طریق آنها نیز می توان به اینترنت وصل شد، و مانند کامپیوتر جهت فروش به هر سایتی وارد نمی شوند(بدین دلیل فکر می کنم خط اینترنتی یکی باشد )، ولی بهر حال آنها به کامپیوترهای کاملاً نو و از جعبه در امده(یا حتی کامپیوترهای اداری)، متصل و کامپیوترها را کنترل و پاکسازی و آنتی وایروس نصب می کنند.
نکته دیگری که هم اکنون به یادم آمد، و احتمال دانستن IP مشتری از طرف شرکت ما را ضعیف می کند، این سرویس می باشد، که ما کامپیوترها را نیز با این قول که در منزل آنها، با ساده ترین شکل و بدون نگرانی مشتری، با اتصال اینترنت(یا حتی بدون آن - نمی دانم - برای اینکه ما قول نصب وایرلس و تعریف پسورد آنرا نیز میدهیم، پس قبل از ان؛ مشتری به اینترنت وصل نیست)، کلیه پرینترها، دوربین ها، سخت افزار های دیگر را، برای مشتری نصب کرده، و در این حالت اینترنت منزل مشتری دیگر اینترانت و شبکه داخلی نیست، و این عمل چگونه ممکن است.
الته باز هم باید بگویم، من قبلاً شنیده بودم اتصال با نرم افزار فوق بسیار ساده و نیاز به اطلاعات فنی یا خاصی نمی باشد.
لطفاً بررسی کرده و توضیح دهید.
متشکرم
online_mansoor2007
جمعه 27 دی 1387, 17:18 عصر
با فرمایشات شما باید گفت که نوع ارتباط شما هر چیزی که هست مهم نیست . مهم این هست که شما آی پی ولید دارید و با داشتن آی پی ولید میشه این ارتباط ها رو به هر نحوی و با هر برنامه ای برقرار کرد
منصور بزرگمهر
جمعه 27 دی 1387, 17:34 عصر
دوست عزیز با سلام دوباره
اینها چگونه قول خانه مشتری را میدهند، آنها IP خانه مشتری را ندارند. لطفاً توضیح قبلی مرا دوباره بخوانید، نکاتی بدان اضافه کرده ام، خانه مشتری چگونه می باشد.
متشکرم از جوابهای شما
hghyami
جمعه 27 دی 1387, 17:51 عصر
نوع ارتباط اصلی کیبل نوری است، و داخل فروشگاه نمیدانم، ولی کامپیوترها (کامپیوترهای روی شلف و جهت فروش و نمایش)از طریق USB (احتمالاً نوع مودم) یا شاید وایرلس به اینترنت وصل هستند. ولی فکر می کنم ما از طریق یک اینترانت به اینترنت وصل هستیم، چرا که هر سایتی را که بخواهیم نمی توانیم وارد شویم، و پیج مخالف موازین شرکت نمایش می یابد. مثلاً به یاهو می توانیم وصل شویم، ولی توانائی دیدن کلیپهای فیلمهای این سایت را نداریم.
البته این را هم باید بگویم، که کل سیستم مالی و اداری و انباری داری ما On Line و اینترنتی است، و نمی دانم، کامپیوترهای صندوق و یا کامپیوترهای اداری ما از یک خط یگانه اینترنت استفاده می کنند، و یا نه، ولی از طریق آنها نیز می توان به اینترنت وصل شد، و مانند کامپیوتر جهت فروش به هر سایتی وارد نمی شوند(بدین دلیل فکر می کنم خط اینترنتی یکی باشد )، ولی بهر حال آنها به کامپیوترهای کاملاً نو و از جعبه در امده(یا حتی کامپیوترهای اداری)، متصل و کامپیوترها را پاکسازی و آنتی وایروس نصب می کنند.
الته باز هم باید بگویم، من قبلاً شنیده بودم اتصال با نرم افزار فوق بسیار ساده و نیاز به اطلاعات فنی یا خاصی نمی باشد.
لطفاً بررسی کرده و توضیح دهید.
متشکرم
بگى كجا كار ميكنى ميتونم بهت بگم. اگر UK باشى كه دقيق بهت ميگم. معمولا زياد روش هست. Citrix/NTR/Netsupport/Landesk/Live(MS) و گيره. در هر صورت راه زياد داره خيلى هم اين house product دارن كه ميان از بسه vnc استفاده ميكنند و براى خودشون مى نويسن (Ultra VNC). اونى هم كه شما ميگى آنلاين هست معمولا Citrix استفاده ميكنند.
منصور بزرگمهر
جمعه 27 دی 1387, 18:13 عصر
این فروشگاه در کانادا و آمریکا شعبه دارد، (Office Depot) یک فروشگاه مثل BestBuy
نوع نرم افزار را هم نمی دانم، ولی قشنگ صفحه کلید و ماوس و حتی کامپیوتر ریست کرده و هنگام بالا آمدن ویندوز، حتی به آیکن کاربران نیز دسترسی دارند.
hghyami
جمعه 27 دی 1387, 18:14 عصر
mitoone Citrix basheh
منصور بزرگمهر
شنبه 28 دی 1387, 16:45 عصر
چگونه می توان IP دستگاه متصل به اینترنت را پیدا کرد.
آیا یک راه بسیار ساده که افراد عادی بدون تجربه نیز بتوانند بدست آورند وجود دارد. ضمناً افراد در داخل خانه نیز از وایرلس استفاده می کنند.
متشکرم
online_mansoor2007
شنبه 28 دی 1387, 18:48 عصر
در solarwinds ابزار هایی هست که بهتون کمک می کنه
mostafa69ir
دوشنبه 30 دی 1387, 23:32 عصر
سلام
با برنامه teamviewer براحتی و بدون هیچ مشکلی میتونین این کار رو بکنین
تنها ایرادش 15 روزه بودن برنامه هست
تو ایران نمیتونیم خرید کنیم منم سریال یا کرکی واسش نتونستم پیدا کنم
ali_bagheri34
دوشنبه 07 دی 1388, 09:08 صبح
سلام
دوستان گرامي با استفاده از TeamViwer به راحتي مي توانيد اين كارها را انجام دهيد .
يعني در ابتدا برنامه در كامپيوتر شما نصب شده و يك كد و پسورد به آن كامپيوتر اختصاص داده مي شود
و در هر زمان مي توان به هر كامپيوتري وصل شد
و فقط مشكل آن اين است كه كرك فعلا ندارد (يا حد اقل من پيدا نكردم)
bitaaa
یک شنبه 13 دی 1388, 15:33 عصر
با نرم افزار Team viewer هم می توان به desktop یک کامپیوتر از راه دور دسترسی داشت.با این نرم افزار به راحتی می توان کل سیستم را از راه دور کنترل کرد.در این حالت نیازی هم به IP valid نیست. نسخه رایگانش هم تو اینترنت هست.
ali_bagheri34
دوشنبه 14 دی 1388, 10:45 صبح
با نرم افزار Team viewer هم می توان به desktop یک کامپیوتر از راه دور دسترسی داشت.با این نرم افزار به راحتی می توان کل سیستم را از راه دور کنترل کرد.در این حالت نیازی هم به IP valid نیست. نسخه رایگانش هم تو اینترنت هست.
سلام
تا انجايي كه من مي دانم اين نرم افزار به نظر رايگان است چون من اين نرم افزار را نصب كرده ام بعد از 30 روز ديگر اجازه كار را با آن نداد و مي كويد كه بايستي ريجستر شود
چگونه مي توان بطور دائم از آن استفاده كرد
Delphi&Kylix_2939
سه شنبه 15 دی 1388, 00:24 صبح
با سلام
دوست عزيز براي دستيابي به كامپوتري كه به اينترنت وصله يه راه خيلي ساده وجود داره و اينكه شما با نام به كامپوتر وصل بشيد يه سايت به نام
www.no-ip.com
كه مي تونيد يه كاربر به نام خودتون بسازيد اونوقت اگر IP Valid داشته باشيد يه نرم افزار خوده سايت داره اونو روي كامپوتر مقصد نصب مي كنيد وبا كارر خودتون Login مي كنيد
بايد در ظر داشته بايد كه حتما به سايت رجوع كرده و با Login كاربر خود چند HOSt به سبد Hostaton بسازيدبا نام doamin هاي كه در لسيستش هست بعد از اينكه ساختيد با اون نرم افزار Login ln مي ديد اسم Host هتون رو مي بيبنيد بعد هر كدوم روكه خواستيد تيك مي زنيد بعد از اون هر جا كه باشيد با اون host مي تونيد در صورت سطوح دسترسي از كامپيوتر مقصداستفاده كنيد .
در ضمن اگه IP Valid هم نداريد بگيد تا راه حل ديگه اي رو بگم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.