ورود

View Full Version : کار با سرویس ها

hojjatcroos
سه شنبه 24 دی 1387, 09:04 صبح
سلام-قبلا توی این سایت یک مقاله درباره سرویس ها خوندم چه طور می شه یک سرویس بعد از لوگوی ویندوز یا همون bootscreen اجرا بشه-PLease Help me:عصبانی++:

MSHService
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 10:12 صبح
سلام.
منم در مورد سرویس ها اطلاعات می خواستم.
تو سایت خیلی گشتم فقط یه مطلب پیدا کردم.
من میخوام بدونم چطور میشه یه سرویس نشه بست اونم با کد نویسی در برنامه خد سرویس.یعنی همش خودش رو Restart کنه وقتی یاد بسته شه.
با رجیستری این کارو کردم.اما میخوام بدونم راهی هست که به رجیستری متوصل نشم؟
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

MSHService
پنج شنبه 17 بهمن 1387, 13:27 عصر
تو رو خدا یکی جواب منو بده...
من تازه عضو شدم.
من هیچی بلد نیستم.
هر چی در مورد بسته نشدم سرویس جستجو میکنم چیزی پیدا نمکنم.
اقای کشاورز کمککککک....

mossaferin
پنج شنبه 17 بهمن 1387, 16:54 عصر
من میخوام بدونم چطور میشه یه سرویس نشه بست اونم با کد نویسی در برنامه خد سرویس.یعنی همش خودش رو Restart کنه وقتی یاد بسته شه.
با رجیستری این کارو کردم.اما میخوام بدونم راهی هست که به رجیستری متوصل نشم؟
یه سوال : آیا برنامه وقتی اجرا نشده باشه ، میتونه چک کنه ببینه که خودش اجرا شده ؟

جواب سوال منفیه و درواقع با خود برنامه نمیشه کاری کرد که بفهمه کی اجرا نشده یا بسته شده
بنابراین یه برنامه دیگه باید این کارو انجام بده که میتونه یه سرویس دیگه باشه یا خود سیستم عامل که این امکان در ویندوز وجود داره

به تصویر پیوست توجه کن
بعد از نصب سرویس می تونی این تنظیمات رو برای سرویس مورد نظر انجام بدی
مثلا بعد از اینکه سرویس غیر فعال یا بسته شد بار اول ، دوم و سوم سرویس منیجر چه کار انجام بده ، و همینطور گزینه های زمان برای ریست کردن کانتر ها

این کار رو هم میتونی دستی انجام بدی ، هم همونطور که خودت هم گفتی دست به دامن رجیستری بشی

Mask
پنج شنبه 17 بهمن 1387, 21:21 عصر
یه سوال : آیا برنامه وقتی اجرا نشده باشه ، میتونه چک کنه ببینه که خودش اجرا شده ؟

جواب سوال منفیه و درواقع با خود برنامه نمیشه کاری کرد که بفهمه کی اجرا نشده یا بسته شده
بنابراین یه برنامه دیگه باید این کارو انجام بده که میتونه یه سرویس دیگه باشه یا خود سیستم عامل که این امکان در ویندوز وجود داره

به تصویر پیوست توجه کن
بعد از نصب سرویس می تونی این تنظیمات رو برای سرویس مورد نظر انجام بدی
مثلا بعد از اینکه سرویس غیر فعال یا بسته شد بار اول ، دوم و سوم سرویس منیجر چه کار انجام بده ، و همینطور گزینه های زمان برای ریست کردن کانتر ها

این کار رو هم میتونی دستی انجام بدی ، هم همونطور که خودت هم گفتی دست به دامن رجیستری بشی
چی میگی؟
واضح توضیح بده همه متوجه بشند؟

hojjatcroos
جمعه 18 بهمن 1387, 10:02 صبح
از بحث منحرف نشویم یکی جواب من رو نمی تونه بده - دوست عزیز شما هم بهتره با هوک کردن مشکل خودت رو حل کنی

MSHService
جمعه 18 بهمن 1387, 20:09 عصر
ممنون از راهنمایی هاتون.
عزیزان همینطور که همه می دونیم آنتی نود سرویسش وقتی بسته شه دوباره توسط سیستم عامل ( تنظیم شده در قسمت Recovery ->First failure سرویس) ریست میشه و اصلان نمیشه اونو بست.
من میخوام این کارو بدون رجیستری انجام بدم.
(قبلا با توجه به رجیستری سرویس چند آنتی ویروس تونستم ای کارو کنم!)
بازم ممنون.
لطفا کمکم کنید....

mossaferin
شنبه 19 بهمن 1387, 15:17 عصر
از بحث منحرف نشویم

حق با شماست من اشتباه کردم

MSHService
یک شنبه 20 بهمن 1387, 17:38 عصر
سلام. اقایون من هنوز جوابم رو نگرفتم.لطفا کمکم کنید..

hojjatcroos
یک شنبه 20 بهمن 1387, 18:27 عصر
اگه می خواهید یک برنامه درست کنید و برنامه بسته نشه با هوک کردن میشه این کار رو کرد که برنامه حتی با Taskmanager هم بسته نشه ام برای سرویس فکر نکنم روش باشه(اگه اشتباه می گم ببخشید)

MSHService
یک شنبه 20 بهمن 1387, 19:15 عصر
اگه می خواهید یک برنامه درست کنید و برنامه بسته نشه با هوک کردن میشه این کار رو کرد که برنامه حتی با Taskmanager هم بسته نشه ام برای سرویس فکر نکنم روش باشه(اگه اشتباه می گم ببخشید)

عزیز میخوام سرویسی بنویسم که بتونه این کارو کنه.فقط سرویس..:گریه::گریه::گریه:
تو رو خدا....:گریه:

امید امرایی
دوشنبه 21 بهمن 1387, 16:57 عصر
ما نفهمیدیم بالاخره سوال اصلی این تاپیک چی بود

MSHService
دوشنبه 21 بهمن 1387, 18:15 عصر
سلام
آقایون واقعا عذر می خوام .
خداییش هر چی گشتم تو سایت مطلبی مرتبط با سوالم در مورد سرویسا پیدا نکردم مجبور شدم برای تاپیک نزدن تو این تاپیک سوالم رو مطرح کنم.
لطفا کار من رو هم راه بندازید.
کمک....

hojjatcroos
سه شنبه 22 بهمن 1387, 13:14 عصر
سلام چند تا کار کن یکی خاصیت Allow Pause و Allow Stop سرویس رو به Fasle تغییر بده-interactive فرم رو True کن کد زیر رو در Onexecute سرویس قرار بده

while not Terminated do
ServiceThread.ProcessRequests(True);
حالا سرویس خودت رو نصب کن.البته برای احتیاط msconfig و Regedit رو هم از کار بنداز.
حالا سرویس از هیج جا نمیتونه بسته بشه مگه Task manager - حالا باید پروسه خودت رو هوک کنی کار تمام شد . با تشکر از دوستان

MSHService
سه شنبه 22 بهمن 1387, 13:22 عصر
ممنون از راهنماییتون.
رفیق میگم من این کارو با رجیستری کردم.
سرویسم الان بسته نمیشه توپم جواب میده.
می خوام با کد نویسی خود سرویس این کارو کنم.
نمی خوام task Manager رو از کار بندازم.
میخوام یاد بگیرم.
کمک.....

hojjatcroos
سه شنبه 22 بهمن 1387, 15:22 عصر
آقای محترم هوک کردن یک کار ساده نیست که هرکی بیاد این کا رو انجام بده منظورم از TaskManager یعنی هر برنامه ای شبیه اون - چون این کار رو داره با پیام ها انجام میده و یک کار ساده نیست منظور از هوک کردن غیر فعال کردن Taskmangae و این طور کارها نیست - لطفا تحقیق کنید بعد بنویسید.

MSHService
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 07:54 صبح
ممنون از راهنماییتون.
فکر کنم با این تفاسیر باید برم یه1 سالی مطالعه داشته باشم بعد بیام.
بازم از همه تشکر.