ورود

View Full Version : سوال: یک دستابیس و هزارتا دردسر

wolfstander
سه شنبه 24 دی 1387, 15:08 عصر
سلام
یک دیتابیس میخوام بنویسم
کلی هم دردسر دارم توش
ردیف میکنم و ممنون میشم کمکم کنید
هرکسی هر بخشی رو که میدونه لطف کنه

1- دیتابیس بره روی شبکه و همزمان چند نفر بتونن ازش استفاده کنند
.
.
2- سطح دسترسی و نام کاربری ایجاد کنم و به یه کاربر فقط اجازه اجرای گزارش بدم ، یکی فقط اطلاعات رو وارد کنه و یکی بتونه تصحیح کنه و اون یکی هم بتونه حذف کنه یه ادمین هم باشه که همه رو بتونه
.
.
3- اگه بخوام تو یه فیلدی محاسباتی صورت بگیره (مثلا یک عدد رو از یه فیلد بخونه و عدد دیگه ای رو از فیلد دیگه) و حاصل ضربشون رو برام بیاره چیکار کنم؟
.
.
4- امکان انتخاب بدم به کاربر که مثلا از یه لیست بازشدنی ، یکی رو بزنه و بعد بر حسب انتخابی که کرده ، نحوه محاسبات بخش 3 تغییر کنه

.
.
5- یک منو بار به برنامه ام اضافه کنم

فعلا همینا بود
مابقی اش رو بعدا میگم

mehdi_fiz
چهارشنبه 25 دی 1387, 02:09 صبح
سلام دوست عزيز
اگه يه کم جستجو مي کرديد جواب همه سوالات را مي گرفتيد
اين فايل هم جواب سوال 2 و 5شما اميدوارم به دردتون بخوره

wolfstander
چهارشنبه 25 دی 1387, 09:20 صبح
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی و لطفتون
جستجو بسیار کردم ، ولی احتمالا به دلیل علم کم بنده ، جستجوی صحیحی انجام ندادم
متشکرم از پاسخی که دادید
(همزمان در 4 فروم این سوال رو زدم ولی فقط شما لطف کردید)
:خجالت:
فقط یک مشکلی داره
اونهم اینکه بعد از زدن پسورد ، از فایل خارج میشه و نمیتونم چیزی رو ببینم
متاسفانه البته
آفیس من 2003 هستش

dadsara
چهارشنبه 25 دی 1387, 12:19 عصر
سلام دوست عزيز
اگه يه کم جستجو مي کرديد جواب همه سوالات را مي گرفتيد
اين فايل هم جواب سوال 2 و 5شما اميدوارم به دردتون بخوره
سلام
دوست عزيز ضمن تشكر از راهنمائي جنابعالي
1- فكر كنم باتوجه به اينكه بعد از ورود ابتدا اطلاعات قبلي جدول مربوط به نام و رمز عبور را پاك كرده سپس اطلاعات كاربر جديد را ذخيره مي كند در هنگام كار با شبكه دچار مشكل شود چرا كه زماني كه كاربر بعدي وارد شود اطلاعات آن ذخيره مي شود
2- لطفا بفرمائيد اطلاعات مربوط به : افزودن اطلاعات ، ويرايش اطلاعات و . . . كجا ذخيره مي شود.
باتشكر

wolfstander
چهارشنبه 25 دی 1387, 16:57 عصر
کلیه اطلاعات قراره روی یک سیستم باشه
مابقی بهش وصل بشن
فکری که خودم کردم اینه که بعد از اینکه کل کار تموم شد ، کاربرا سطوح دسترسی بدم بهشون که بتونند یک کارایی کنند
برنامه این دوستمون رو هم با زحمت تونستم نگاهش کنم با سعی و خطا
ولی منطقش رو فهمیدن یه مقداری سخته
برای همین میخواستم بدونم کسی نیست که یه 3-4 ساعت از وقتش رو بده به ما و من درخدمتش باشم و از خجالتش هم دربیام یه جوری؟
:خجالت:

mehdi_fiz
چهارشنبه 25 دی 1387, 21:15 عصر
با سلام خدمت همه دوستان
دوست عزيز wolfstander من برنامه رو نگاه کردم مشکلي نداشت افيس من هم 2003 هستش
براي استفاده روي شبکه به نظر من بايد دو تا ديتابيس جدا از هم طراحي کنيد يکي شامل جداول و يکي ديگه هم فرم ها ، گزارش ها و کد هاي برنامه و ديتابيس جداول را در کامپيوتر اصلي قرار بدهيد و براي کاربران هم ديتابيس دومي را در هر کامپيوتر نصب کنيد و به ديتابيس جداول لينک کنيد
درجواب دوستمون dadsara
1- با اين روش جدول T_pas_v رو هم در ديتابيسي که فرم ها قراردارد قرار مي دهيد و هر کاربر که وارد مي شود در ديتابيس خودش ذخيره مي شود و ديگر با مشکل روبرو نخواهيد شد
2-اطلاعات هم در جدول T_pas ذخيره مي شود فقط بايد ستون هاي جدول را از حالت مخفي خارج کنيد تا نمايش داده شود.
سوالاتتون رو هم همين جا مطرح کنيد دوستان راهنمايي تون مي کنند بنده هم اگه کمک از دستم بربياد کوتاهي نمي کنم
موفق باشيد

مهدی قربانی
چهارشنبه 25 دی 1387, 23:38 عصر
سلام
جناب wolfstander این تاپیک به دلایل زیر قفل شد :
1 . استفاده از عنوان نامناسب.
2 . طرح چند سئوال در یک تاپیک .
3 . عدم جستجو قبل از ایجاد تاپیک .
البته بدلیل اینکه دوستان زحماتی رو متقبل شده و نمونه ارارائه کردن تاپیک حذف نشد .بهتره یکبار قوانین سایت رو مطالعه کنید .