ورود

View Full Version : سوال: اشکال درایجاد replication

مرتضی حمزه ئی
چهارشنبه 25 دی 1387, 08:25 صبح
با سلام خدمت استادان گرامی
من واسه ایجاد یک merge replication توی یک مرحله استکه agent security را باید تعیین کنیم هرکدام از user های تعریف شده ویندوزم را هم میدم باز merge replication کامل نمیشه وخطای زیر رامیده که داخل فایل ضمیمه است میخوام بدونم اصلا لازم است که برای این agent یک scurity تعریف بشه واز طرفی باید چکاربکنم وسوال دومم اینه که واسه کسی که میخواد از راه دور بعنوان subscriber تعریفش کنم واز طریق خط تلفن ارتباط برقرار بشه چه کارهایی وتنظیماتی واسه اون باید انجام بشه
من اومدم وبیخیال این agent security شدم وگزینه ای که وجود داشت وبیخیال میشد را تیک کردم توی مرحله آخر خطای warning فایل ضمیمه 2 رامیده لطف کنید کمک کنید ممنون میشم کمک کنید

AminSobati
چهارشنبه 25 دی 1387, 11:15 صبح
سلام دوست عزیزم،
حدس میزنم مشکل شما با Snapshot Agent باشه. این Agent از یک طرف باید به Publisher لاگین کنه تا اطلاعات رو بخونه، از طرف دیگه باید به هارددیسک دسترسی داشته باشه تا Agent رو در یک فولدر قرار بده. به همین دلیل چند Login از شما میخواد. برای اولیش میتونین جهت اطمینان sa رو استفاده کنین و برای دومی بگین از اختیارات خود سرویس Agent استفاده کنه. البته نمیدونم سرویس Agent شما الان با چه لاگینی استارت شده؟ Permissionش کافی هست؟