ورود

View Full Version : سوال: در اختيار قرار ندادن كد هايي كه با asp نوشته شده در اختيار مشتري

shervin837
چهارشنبه 25 دی 1387, 20:09 عصر
چطوري مي شه كد هايي كه با asp نوشته شده رو در اختيار مشتريه كد هامون قرار نديم كه اون نتونه از اين كد ها جايي ديگه هم استفاده كنه، اگه ممكنه راهنمايي كنيد، با تشكر.:لبخندساده:

kashaneh
چهارشنبه 25 دی 1387, 22:02 عصر
دوست عزیز اگر منظور شما اینه مثلا سایتی طراحی کردین که کدنویسی داره و نمی خواهین اون کدها در اختیار مشتری قرار بگیرد شما خود می توانید کنترل FTP سایت رو در اختیار داشته باشید و تنها شما خواهید بود که به کدها دسترسی دارد

اگر خیر منظور شما این است که به نحوی دیگر کل یک پروژه ASP را می خواهید به شخصی بدهید ولی در عین حال او نتواند از کدها استفاده دیگری کند، باید عرض کنم یکی از بزرگترین دلایل اینکه ASP رو به افول رفته همین قابلیت عدم کپسوله سازی و مخفی سازی جزئیات هست که در نسخه های بعدی پلتفرم وب مایکروسافت یعنی ASP.Net تا حدود زیادی برطرف شده است... به نظر من راه حلی عملی و 100 درصد وجود ندارد.

reza saam
شنبه 05 بهمن 1387, 21:41 عصر
دوست عزیز اگر منظور شما اینه مثلا سایتی طراحی کردین که کدنویسی داره و نمی خواهین اون کدها در اختیار مشتری قرار بگیرد شما خود می توانید کنترل FTP سایت رو در اختیار داشته باشید و تنها شما خواهید بود که به کدها دسترسی دارد

اگر خیر منظور شما این است که به نحوی دیگر کل یک پروژه ASP را می خواهید به شخصی بدهید ولی در عین حال او نتواند از کدها استفاده دیگری کند، باید عرض کنم یکی از بزرگترین دلایل اینکه ASP رو به افول رفته همین قابلیت عدم کپسوله سازی و مخفی سازی جزئیات هست که در نسخه های بعدی پلتفرم وب مایکروسافت یعنی ASP.Net تا حدود زیادی برطرف شده است... به نظر من راه حلی عملی و 100 درصد وجود ندارد.
پس راه حلی وجود داره هرچند ضعیفه؟
میشه یک توضیح کوتاه و یا لینک مفیدی در این زمینه بدی تا مطالعه کنیم دوست گلم؟
برای من هم موضوع جالبی است،آیا در رقیب asp یعنی php امکانات کپسوله سازی وجود دارد؟
خواهشمندم اطلاعاتتون و تجربه تون رو در این زمینه با ما در میون بزارید
ممنون و سپاس

dr-solomons
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 06:20 صبح
با سلام
در php يك پلت فرم به نام Zend optimizer است كه روي اكثر هاستينگهاي با وب سرور apache نصبه و با استفاده از اون مي تونين كد ها رو شبيه exe كنين كه حتي خودتون هم نمي تونين اون رو به سورس بر گردونين و به راحتي هم روي هاست اجرا ميشه
ولي asp متاسفانه چنين چيزي نداره

flash_mx
شنبه 26 بهمن 1387, 21:59 عصر
می تونی از microsoft script encoder استفاده کنی