View Full Version : سوال: در مورد ایجاد وقفه در برنامه ++c
هانیه_67
جمعه 27 دی 1387, 00:37 صبح
من می خوام تو برنامه ام موقع اجرا یه وقفه داشته باشم قبلا یادمه یه حلقه forمینوشتم مثل:
;(++int i=0;i<10000;i)
ولی الان وقفه نمی ده به من:متفکر:
چی کار کنم؟
Saeed_m_Farid
جمعه 27 دی 1387, 01:49 صبح
من می خوام تو برنامه ام موقع اجرا یه وقفه داشته باشم قبلا یادمه یه حلقه forمینوشتم مثل:
;(++int i=0;i<10000;i)
ولی الان وقفه نمی ده به من:متفکر:
چی کار کنم؟
دوست عزيز اون قبلا كه شما ميگين شايد 10 سال پيش بوده چون فقط كلاك پردازنده هاي اون زمان با اين حلقه ممكنه ايجاد تاخير كنن (مثلا كامپيوترهاي 486!) : البته شما اگه يكصد ميليارد هم بذارين ممكنه الان جواب بده ولي 3 ماه ديگه جواب نده؛ اصولا بايد كاري كنيد كه كدتون وابسته به سرعت پردازنده يا هر عامل سخت افزاري ديگه اي نباشه.
اين تاپيك رو مطالعه كنين : سوال: زمان در ++C.....؟ (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=142673)
saeid99
جمعه 27 دی 1387, 14:53 عصر
سلام
منظورت اینکه داخل دستورات حلقه هنگام اجرا یه مدت زمانی عملیاتی انجام نده سپس پس از اون مدت ادامه بده..
میتونی از delayاستفاده کنی مثلا مینویسی..
for(int i=1;i<100;i++) delay(1000);
که مقدار داخل delay بر حسب میلی ثانیه هست...
این دستور در توربو سی پلاس پلاس کار میکنه
Saeed_m_Farid
جمعه 27 دی 1387, 16:34 عصر
که مقدار داخل delay بر حسب میلی ثانیه هست...
این دستور در توربو سی پلاس پلاس کار میکنه
حلقه نميخواد : با تابع Sleep فقط زمان رو بصورت ميلي ثانيه به تابع ميدن. عوض for از يك تا صد كافيه داخل sleep پارامتر 100000 داده بشه!
ضمنا تابع استاندارد واسه اين كار Sleep كه در ويندوز تو كتابخانه windows.h و در لينوكس تو كتابخانه uSleep هست.
nasim505
دوشنبه 14 دی 1394, 12:49 عصر
سلام .روزتون بخیر .من دوتا تحقیقدر مورد کدها و سرویس های وقفه برای راه اندازی صفحه کلید در زبان سی پلاس پلاس و کدها و سرویس های وقفه برای راه اندازی ماوس در سی پلاس پلاس میخوام میتونین راهنماییم کنین .از کجا پیدا کنم :ناراحت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.