View Full Version : بدست اوردن IP شخصی که در مسنجر یا هرچت روم دیگری هست !!!
حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 12 آذر 1383, 14:37 عصر
سلام دوستان.
میخواستم ببینم ایا با استفاده از دستورات سوکت امکان این هست ما آی پی شخصی که در مسنجر با او چت میکنیم یا هرچت روم دیگری بدست بیاریم؟
مثلا یک پکتی ما برای فرد مقابلمون بفرستیم و هنگام برگشت آی پی اونو داشته باشیم.
اگه میشه راهنماییم کنید.فقط امیدوارم سوالم قفل نشه. :mrgreen: :wink:
arshia_
پنج شنبه 12 آذر 1383, 14:54 عصر
با دستور Netstat کار کردی؟
ببین اون چطوری کار می کنه ...از اون الهام بگیر مخصوصا از دستور netstat -n
حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 12 آذر 1383, 16:00 عصر
اخه ارشیا جان من شنیدم وقتی توی مسنجر یا یک چت روم با کسی چت میکنی تا وقتی باهاش تبادل فایل نداشته باشی یا چت صوتی راه نندازی نمیتونی ای پی اونو بدست بیاری.
اگه داستان از این قراره پس باید چیکار کرد؟
vcldeveloper
جمعه 13 آذر 1383, 02:36 صبح
با دستور Netstat کار کردی؟
ببین اون چطوری کار می کنه ...از اون الهام بگیر مخصوصا از دستور netstat -n
جمعه 13 آذر 1383, 22:13 عصر
خوب اینو که منم میدونم.چون همونطور که گفتم اگه اشتباه نکنم سرور یاهو ای پی های مارو در خودش نگه میداره و با دستور netstat فقط به ما ای پی خودشو میده.
حالا ما چیکار میتونیم بکنیم ای پی شخص رو بدست بیاریم.چون همیشه هم نمیشه براش فایل فرستاد با باهاش چت صوتی کرد خلاصه باید راه دیگه ایی هم باشه.
:گیج:
najeeb
دوشنبه 16 آذر 1383, 00:41 صبح
شما هنگام Chat با شخص مورد نظر با همین دستور که ایشون گفتند به راحتی IP طرف مقابل رو پیدا میکنین.
nima_trade
دوشنبه 16 آذر 1383, 21:45 عصر
چطوری میشه؟
بیشتر توضیح بدهید
Ali Najafian
دوشنبه 16 آذر 1383, 21:56 عصر
لطفاً بیشتر توضیح بدهید.
Ali Najafian
دوشنبه 16 آذر 1383, 21:56 عصر
لطفاً بیشتر توضیح بدهید.
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 16 آذر 1383, 22:44 عصر
دوست عزیز من این راهی که شما گفتین تست کردم ولی اینطور نیست و ای پی شخص رو به ما نمیده.
وفقط ای پی اصلی مسنجر یا خود چت رو میده.
najeeb
دوشنبه 16 آذر 1383, 23:55 عصر
شما کافیه یه بار وقتی که مشغول چت نیستید در command بزنید netstat -na بعد دوباره آنرا هنگام چت با طرف مقابل تکرار کنید . بعد میبینید که چند IP به لیست اظافه شده که یکی ازونا مربوط به شخصیه که باهاش چت میکنید ( به احتمال زیاد اونی که جلوش زده 5050 ) ( خودم تست کردم رد خور نداره :wink: ) .
با چند بار تکرار حتما جواب میده.
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 17 آذر 1383, 08:40 صبح
اخه من چهار پنج بار تست کردم ولی جوابگو نبود که وقتی همون ای پی رو با ping -a پینگ کردم سایت یاهو رو برگردوند. :mad:
najeeb
سه شنبه 17 آذر 1383, 13:18 عصر
والا چی بگم من که ازش جواب گرفتم :گیج:
MM_Mofidi
سه شنبه 17 آذر 1383, 18:02 عصر
اگر با یکنفر که با شبکه محلی به yahoo وصل شده متصل بشویداین اتفاق خواهد افتاد.
حسب تجربه شخصی عرض میکنم منبع اطلاعاتی موثق ندارد
Developer Programmer
سه شنبه 17 آذر 1383, 19:25 عصر
عزیزم تا اونجایی که من میدونم یاهو فقط IP خودش رو برمیگردونه!
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 17 آذر 1383, 20:40 عصر
خوب افشین جون منم همش به دوستان همینو عرض میکنم.در ضمن بازم میگم میخوام با برنامه نویسی اینکارو بکنم.
Developer Programmer
سه شنبه 17 آذر 1383, 21:51 عصر
خوب اگه اینکه من میگم درست باشه شما فقط میتونین IP خود یاهو رو ببینید نه شخص مورد نظر پس برنامه ای که میخواین دست نیافتنی میشه !
majid_n
چهارشنبه 18 آذر 1383, 13:55 عصر
تا اونجایی که من می دونم . اگه یک فایل واسه طرف مقابل بفرستید . در هنگام ارسال یک اتصال p2p بین کامپیوتر ها برقرار میشه و به همین علت با دستور netstat -n میشه IP شخص مقابل را بدست آورد .
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 18 آذر 1383, 22:55 عصر
مجید جان حرف شما متین اگه فایل بفرستی یا حتی voice هم با طرف بکنی همین ارتباط برقرار میشه و میتونی آی پی شخص رو بدست بیاری در غیر اینصورت چی امکانش هست؟
mehregan
جمعه 20 آذر 1383, 00:36 صبح
وقتی با کسی بصورت مستقیم چت کنید، باید تو لیست
بدنبال پورت 5101 بگردید. معمولا فقط با افرادی که در لیست شما
قرار دارد ارتباط مستقیم برقرار میشود در غیراینصورت از طریق سایت یاهو
اینکار صورت میگیرد.
یک نکته: میتوانید در حین چت با طرف مقابل، از یاهو خارج و دوباره وارد شوید و منتظر جواب
طرف مقابل بشوید. با اینکار احتمال ارتباط مستقیم بیشتر میشه.
حمیدرضاصادقیان
جمعه 04 دی 1383, 01:18 صبح
حالا به جز این روشها راه دیگه ایی نیست؟
نمیشه به قول خودمون یک کلک (رشتی) زد :mrgreen:
amirdevil
پنج شنبه 17 دی 1383, 16:46 عصر
سلام
:mrgreen:
من یک روش توپ برای پیدا کردن IP معرفی میکنم!
اول برید تو سایت زیر:
Shiraz Technology Center (http://www.shiraztc.com/)
بعد برید توی بخش IP GRABBER
بقیه توضیحات تو همون صفحه هست!
ولی من یک توضیح کوتاه در مورد روش عملکردش میدم!
شما با دادن یک لینک به دوستتون.. وقتی دوستتون وارد این لینک بشه IP ایش در آدرس بالا ذخیره میشه! در آخر دوستتون به سایت شیراز فرومز میرسه ...!
در 3 سوت :موفق:
Developer Programmer
شنبه 19 دی 1383, 22:29 عصر
در 3 سوت
جدا خسته نباشی عزیزم :sad2:
setarehman
یک شنبه 20 دی 1383, 14:12 عصر
ببخشید اما دادن این لینک ها یکم قدیمی یعنی اینکه دیگه لو رفته شما روش بهتری سراغ ندارید که جدید باشه
amirdevil
دوشنبه 21 دی 1383, 12:29 عصر
بابا روش از این بهتر و بی زحمت تر سراغ دارید؟ :kaf:
** ویرایش شد ** امید
لطفا روشهای کرکینگ منتشر نشه. عزیزم phishing یکی از جرم های اینترنتی هستش و با اولین شکایت در صورت حذف نکردش در سایت شما تخته خواهد شد :)
red_w_oo_d
شنبه 01 اسفند 1383, 06:36 صبح
خوب در این مورد باید بگم که
اگه شما به وسیلهیه یه کانکشن شیرینگ به اینترنت متسل باشین طرف مقابل به هیچ وجه نمیتونه
ای-پی شمارو پیدا کنه، و اگه مستقیماً به اینترنت وصل میشین ملس دیال-آپ میشه در مواردی
ای-پی شمارو به دست اوورد ولی این کار نیاز به این داره که شما 2-3 دقیقه ای با طرفتون بچتین.بعد میتونین با استفاده از
فایروال ای-پی طرفتون رو پیدا کنین
این روعش رو چند جا امتحان کردن بین 60-90 درصد جواب میده
:sunglass:
ICEMAN
شنبه 01 اسفند 1383, 14:36 عصر
با اسکن کردن پورت ها سعی کنید خودتون یکی بنویسید :sunglass:
mahe_zibaei
چهارشنبه 19 اسفند 1383, 22:30 عصر
اگه یک فایر وال مثل نورتن هم نصب کنید و یاهو رو تو لیست برنامه های کنترل شدش بذارید در لحظه ای که طرف مقابل به شما پی ام میده یا جواب پی ام شما رو میده یا پیغام ادد شمارا رد یا قبول میکنه یه کادر باز میشه که اگه به قسمت دتایل پیغام مراجعه کنید ای پی طرف را میتونید ببینین
netstat -n هم مال زمانی بود که یاهو همه رو به خودش وصل نمیکرد
البته با رد و بدل فایل میشه راحت ترین راه فایر وال هست مخصوصا واسه اونایی که وقتی برنامشون رو نمیتونن درست کنن دوست دارن سرشون رو بکوبن تو مانیتور :mrgreen:
javad_hosseiny
دوشنبه 24 اسفند 1383, 13:17 عصر
روش تجربه شده ای که خودم به شخصه از آن استفاده کرده ام برنامه commview می باشد که به راحتی Ip تمامی افراد و سایت هایی که با آن در ارتباط هستید را به شما نشان می دهد (حتی هنگام چت با چند نفر ) در لیست ip ها آورده و با مثلثی سبز ip فعال (که شما در حال ارتباط با آن هستید) را به شما نشان می دهد و به کمک نرم افزار دیگری به نام smartwhois می توانید ip مورد نظر را به آن بدهید و شماره تلفن isp که از طریق آن به اینترنت وصل شده را نیز بدست بیاورید (البته لازم بذکر است که در بانک این نرم افزار خیلی از آی پی ها نیست لکن در خیلی از موارد من جواب گرفتم) (می توانید این کار را با دوستان خود امتحان کنید تا مطمئن شوید) خوب بعدش هم که از طریق پورت های باز هر کاری دوست دارید بکنید؟
lord_ahriman
دوشنبه 31 مرداد 1384, 02:26 صبح
از طریق برنامه proport هم میشه این کارو کرد
.:KeihanCPU:.
پنج شنبه 30 آبان 1387, 10:35 صبح
شما وقتی با یاهو چت میکنید به سرور یاهو وصل هستید
و از سرور یاهو به دوستتون وصل میشین و چت میکنین
پس استفاده از netstat راه خوبی نیست چون آیپی واسطه رو بهتون میده
manvaputra
شنبه 09 آذر 1387, 22:42 عصر
دوستان چی شد این بحث ادامه پیدا نکرد؟
Mask
سه شنبه 03 دی 1387, 10:07 صبح
چون واقعا هیچ راه حلی نیست.
امنیت یاهو فوق العاده بالا رفته
manvaputra
سه شنبه 03 دی 1387, 12:25 عصر
امنیت یاهو فوق العاده بالا رفته
بر منکرش لعنت ولی واقعا "هیچ راهی نیست" یا ما دانشمون کمه؟ اینی که می پرسم طعنه ای نیستا واقعا سوالیه!
سه شنبه 03 دی 1387, 15:34 عصر
صد در صد یه راهی وجود داره.
من یه راهنمایی میکنم.اگه شما یه pm برای فرد مقابلتون بفرستین که حاوی آیپی شماست اونوقت چی میشه؟
مثلا این رو به دوستتون در یاهم میفرستید
http://78.39.56.25
خوب این آیپی شماست.
حالا اگه طرف مقابلتون روش کلیک کنه IE باز میشه و به این آدرس متصل میشه.
فقط یه کار میمونه.
اونم اینه که شما گوش به زنگ واسی.
:چشمک:
manvaputra
سه شنبه 03 دی 1387, 20:33 عصر
آخه آدرس من که توی اینترنت Valid نیست عملا اون نمی تونه به من وصل شه که من بخوام کاری کنم یا ردشو بزنم!!!
Mask
سه شنبه 03 دی 1387, 20:35 عصر
صد در صد یه راهی وجود داره.
من یه راهنمایی میکنم.اگه شما یه pm برای فرد مقابلتون بفرستین که حاوی آیپی شماست اونوقت چی میشه؟
مثلا این رو به دوستتون در یاهم میفرستید
http://78.39.56.25
خوب این آیپی شماست.
حالا اگه طرف مقابلتون روش کلیک کنه IE باز میشه و به این آدرس متصل میشه.
فقط یه کار میمونه.
اونم اینه که شما گوش به زنگ واسی.
:چشمک:
این صحبت شما چه معنی داره؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی.
سه شنبه 03 دی 1387, 20:40 عصر
این صحبت شما چه معنی داره؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی
پیشنهاد میدم کمی درباره TCP/IP مطالعه کنید
آخه آدرس من که توی اینترنت Valid نیست عملا اون نمی تونه به من وصل شه که من بخوام کاری کنم یا ردشو بزنم!!!
میتونی یه page تو یه هاست بسازی و اون برات اینکارو انجام بده
manvaputra
چهارشنبه 04 دی 1387, 00:40 صبح
میتونی یه page تو یه هاست بسازی و اون برات اینکارو انجام بدهخوب در این صورت بله دیگه نمی خواد توی هاست بسازم یه وبلاگ هم که بزنم بعد رجیسترش کنم تو مثلا وبگذر این کارو می کنه تازه میکه طرف ویندوزشم چیه، ریزولوشن مانیتورشم میده ، ..... ولی این ها همه منوط به اینه که طرف مقابل لینکی رو که بش دادید باز کنه اگه نکنه که 90% هم نمیکنه یعنی هیچ!
چهارشنبه 04 دی 1387, 11:17 صبح
ولی این ها همه منوط به اینه که طرف مقابل لینکی رو که بش دادید باز کنه
فکر کنم دیگه بحث بیشتر از این مجاز نیست.دیگه این بر میگرده به مهندسی اجتماعی که چطور فرد رو تشویق به باز کردن لینک کنید :چشمک:
manvaputra
چهارشنبه 04 دی 1387, 14:02 عصر
فکر کنم دیگه بحث بیشتر از این مجاز نیست.دیگه این بر میگرده به مهندسی اجتماعی که
چطور فرد رو تشویق به باز کردن لینک کنید
:چشمک: این حرفیه واسه خودش!
:متفکر: یعنی راه دیگه ای نیست!
Daleeeeer
پنج شنبه 05 دی 1387, 09:33 صبح
سلام. يك برنامه اي هست به نام net peeker كه Ip وليد مربوط به شخص رو مي ده.
Mask
جمعه 20 دی 1387, 13:11 عصر
برنامه IP GETER رو من دان کردم و با هر کی چت می کنم IP رو میده.
نمی دونم از چه راهی این کار رو انجام میده اما با هر کی میچتم آی پیش رو هم میده.
از سایت لرد هکر دان کردم.
ing_mahdi_2000
جمعه 20 دی 1387, 15:46 عصر
با این کار آدرس سرور یاهو رو بدست میارید، نه شخص مورد نظر رو!
البته علی جان فکر کنم موقع Send و resive این جوری نباشه ! یعنی ip طرف رو میده ..
*unos*
شنبه 21 دی 1387, 08:03 صبح
فکر کنم این برنامه از API GETTCPTABLE استفاده می کنه!
tcptable تموم آی پی هایی که ویندوز باهاشون یه جورایی ارتباط برقرار می کنرو ذخیره می کنه
saeedbxvs2
یک شنبه 11 مرداد 1388, 04:36 صبح
یه سوال این همه جواب غلط :قهقهه::قهقهه::لبخند::تشویق:: شویق::چشمک:
manvaputra
دوشنبه 12 مرداد 1388, 00:11 صبح
یه سوال این همه جواب غلط :قهقهه::قهقهه::لبخند::تشویق:: �شویق::چشمک:
خوب دوست عزيز شما جواب درست رو بفرماييد ما استفاده كنيم
tdkhakpur
دوشنبه 12 مرداد 1388, 01:06 صبح
سلام
ببینید اصلا بحث گرفتن Ip در شبکه به ولید بودن Ip ها مربوط میشود و حالا بگیریم Ip همانی باشند که همین حالا داریم این تاپیک را میخوانیم روش کلی به اینگونه نیست که با درخواست webpage با این Ip که دم دست هست ارسال میشه بلکه توسط سرور این ip تبدیل به ایندکس جهت برگشتن داده ها به client میشود به هر صورت اگر بخواهید ip واقعی را گیر بیارید باید در داخل مقصد شما یک برنامه ای به عنوان جاسوس قرار داده باشید تا به اون طریق ip واقعی را گیر بیاورید(اگر داخل شرکت میکروسافت یک پسرخاله داشیم خیلی کارها میتوانستیم انجام بدیم).
البته ولید بودن به تعداد شبکه های سر راه قرار داره که داده ما برای رسیدن به هدف از این مسیر ها عبور میکند.
amir4_1363
دوشنبه 30 شهریور 1388, 11:55 صبح
بابا اینا همش حرفه برنامه ای هم برای این موضوع وجود نداره بهترین راه اینکه مخ طرفو بزنی تا یه چیزی رو برات میل کنه اونوقت بطور دقیق وبدون هیچ برنامه ای میتونی ای پی طرفو بدست بیاری اگه دوستان میخوان بگند تا روششو توضیح بدم صدرصد عملی وبدون هیچ برنامه ای
amir4_1363
سه شنبه 31 شهریور 1388, 07:09 صبح
همونطور که گفتم روش بدست اوردن ای پی افراد از طریق ایمیل به شرح ذیل هست ونیاز به هیچ برنامه ای هم نداره فقط کافیه مخ طرفو بزنی تا یه میل برات بفرسته
مراحل زير را دنبال کنيد Mail Options ايميلتان را باز کرده سپس گزينه General Preferences را انتخاب کنيد در اين قسمت تغيراتي را ميتوانيد در ايميلتان ايجاد کنيد مثل From name اسمتون رو در نامه هائي که ميفرستيد تغير ميدهد و messeges per page تعداد نامه هائي که در يک صفحه نشان داده ميشود و . . .
Headers در اين قسمت با انتخاب Show all ميتونيد IP کسائي که بهتون ايميل ميفرستن رو ببنيد و در انتها تغيیرات را Save کنيد
razeghi_loved
چهارشنبه 08 مهر 1388, 10:52 صبح
اول تمام پنجره ها رو ببند و فقط چت که با طرف داری رو باز بزار(فقط باید اون طرف حداقل یک پیم داده باشد)
بعد دستور را بزن نگاه کن ببین بین ای پی های که هست بعد از ای پی کدوم 5050 یا5500 یا درهمین حدود هست اون میشه ای پی طرف. البته اگر طرف از اینترنت هوشمند استفاده کند نمی شه به خاطر اینکه ای پی دوم را نشون تو می ده یعنی ای پی isp نه ای پی طرف
A N G E L
پنج شنبه 14 آبان 1388, 16:03 عصر
نمی دونم از چه راهی این کار رو انجام میده اما با هر کی میچتم آی پیش رو هم میده.
از سایت لرد هکر دان کردم.
با سلام...میشه یه لینک از این برنامه قرار بدید..مرسی
SINYORITA
پنج شنبه 14 آبان 1388, 16:13 عصر
اگه طرف مقابلتون یه هکر حرفه ای باشه نیازی به چت صوتی یا تبادل فایل نیست.تو سه صوت آدرس آی پی رو بدست میاره.نمونش خودم بودم که گیر یه هکر خفن! افتاده بودمو یارو تو جیک ثانیه آدرس آ ی پی مو بدست آورد!!!!
mehrdad196
یک شنبه 15 آذر 1388, 22:07 عصر
خب همه می خوان بدونن چطوری میشه این کارو کرد . شرح ما وقع که نمی خوایم .
دوستان بطور کلی میشه از نرم افزار های sniffer برای این کار استفاده کرد . کار دادن این نرم افزارها مستلزم رد و بدل فایل یا صوت و .... است .
در ضمن دوستان حرفه ای ما حتماً به موضوع NAT که isp ها انجام میدهند دقت دارند . یعنی ip ها اکثراً invalid هستند!!!
milad7z
پنج شنبه 10 آذر 1390, 09:14 صبح
بهترین راه حل استفاده از سایت
www.safeprofile.com
هست
ابتدا یک یوزر توی سایت درست کنید
سپس وارد سایت شوید
(این روش فقط بر روی یاهو 9 10 11 کار میکنه چون یاهو لینک عکس رو توی صحفه پی ام share میکنه )
بعد از ثبت نام به قسمت tracker code و لینکی که توی عکس میزرام رو به طرف بدین حالا طرف مقابل چه عکس رو باز نه چه باز نکنه ای پی اون برای ما نمایش داده میشه )
78571
بعد از دادن لینک میتونید به قسمت stats برید که در اونجا ایپی خودتون و طرف مقابل رو گذاشته
حالا میتونید از طریق سایت www.ripe.net ببینید این ایپی ماله کدوم شهر و کدوم ISP هستش
و کار دیگه هم که میشه انجام داد اینه که با یه IP FLOOFER اینترنت طرف مقابل رو دیس کانتکت کنید
موفق باشید
منصور گشسبي
پنج شنبه 10 آذر 1390, 10:34 صبح
-----------
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.