View Full Version : چيدن عناصر در صفحات
spicirmkh
شنبه 28 دی 1387, 17:00 عصر
سلام
من يک master page دارم که شامل ContentPlaceHolder است حال در صفحه Default.aspx مي خواهم عناصر قرار بدهم
در VS2008 کار کمي سخت است به غير Table يا Div راهي است که چيدن عناصر به راحتي انجام بدهم
شما از کدام تکنيک استفاده مي کنيد
با تشکر
m.hamidreza
شنبه 28 دی 1387, 22:01 عصر
خیر!
استفاده از Table روش مرسومی هست که اغلب طراحان ازون استفاده میکنن ولی با توجه به استانداردهای طراحی صفحات وب و قدرت و مزیت های استفاده از CSS در چینش عناصر، بکارگیری div بجای table اکیدا توصیه میشه.
یکی از کتاب های خیلی خوبی که تو این زمینه میتونه به شما کمک کنه کتابی هست که به تازگی جناب مهندس راد نوشتن.
spicirmkh
شنبه 05 بهمن 1387, 14:50 عصر
خیر!
استفاده از Table روش مرسومی هست که اغلب طراحان ازون استفاده میکنن ولی با توجه به استانداردهای طراحی صفحات وب و قدرت و مزیت های استفاده از CSS در چینش عناصر، بکارگیری div بجای table اکیدا توصیه میشه.
یکی از کتاب های خیلی خوبی که تو این زمینه میتونه به شما کمک کنه کتابی هست که به تازگی جناب مهندس راد نوشتن.
سلام
پروژه يا مثلي ساده هست که روش چيدمان بصورت CSS باشد
با تشکر
m.hamidreza
شنبه 05 بهمن 1387, 15:39 عصر
در بخش طراحی وب یکی از دوستان یه آموزشی پیرامون این موضوع داشت که با جستجو تو اون بخش میتونی پیداش کنی. بهترین کار دیدن سایت هایی هست که به این صورت هستن نمونش سایت یاهو.
twelve
شنبه 05 بهمن 1387, 20:45 عصر
ضمن تایید فرمایشات مهندس m.hamidreza ، اگر آشنایی اولیه و نسبی با xhtml و css داشته باشی ، Firebug بهترین (و مجانی ترین) آموزگار برای شما خواهد بود. با کمی صرف وقت و بررسی سورس html صفحات xhtml استاندارد به راحتی به مقصود خود خواهید رسید.
spicirmkh
یک شنبه 06 بهمن 1387, 09:16 صبح
ضمن تایید فرمایشات مهندس m.hamidreza ، اگر آشنایی اولیه و نسبی با xhtml و css داشته باشی ، Firebug بهترین (و مجانی ترین) آموزگار برای شما خواهد بود. با کمی صرف وقت و بررسی سورس html صفحات xhtml استاندارد به راحتی به مقصود خود خواهید رسید.
سلام
من آشنائي با Xhtml ندارم آيا منبع سراغ داريد سريع ياد بگيرم و لينک Firebug که بتوانم از سايت الگو بگيرم برايم بگذاريد
با تشکر
spicirmkh
یک شنبه 06 بهمن 1387, 10:05 صبح
در بخش طراحی وب یکی از دوستان یه آموزشی پیرامون این موضوع داشت که با جستجو تو اون بخش میتونی پیداش کنی. بهترین کار دیدن سایت هایی هست که به این صورت هستن نمونش سایت یاهو.
سلام
امکانش است لينک آن را بگذاريد
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.