View Full Version : تغییر چیدمان المنت های صفحه با جاوا اسکریپت
Ahoora_Mazda
یک شنبه 29 دی 1387, 13:17 عصر
سلام
من میخواهم به مدیر سایت اجازه دهم چیدمان المان های html سایت را با جاوا اسکریپت کنترل کند.(منظور کل المنت های یک صفحه نیست ، تنها المنت هایی که خود مدیر سایت از قبل مشخص میکند که مایل است بتواند چیدمان آنها را کنترل کند.) یعنی مدیر سایت در ادمین مشخص کند که چه اجزایی در صفحه homepage سایت نشان داده شود و مکان نشان دادن آنها در کدام قسمت صفحه باشد و ...
بهینه ترین (کد نویسی کمتر ، نتیجه بهتر ) راهکار برای رسیدن به این مقصود چیست؟:لبخندساده:
emad_67
یک شنبه 29 دی 1387, 17:38 عصر
این موضوع با زبان های تحت سرور پیاده سازی میشه، مثلا در asp.net به وسیله webpart ها
Ahoora_Mazda
یک شنبه 29 دی 1387, 18:13 عصر
این موضوع با زبان های تحت سرور پیاده سازی میشه، مثلا در asp.net به وسیله webpart ها
من اصولا از کامپوننت جماعت خوشم نمیاد. من میخوام با کد های خودم برنامم رو بنویسم تا بتونم روشون تسلط داشته باشم.راه دیگری به جز وب پارت نیست؟
raravaice
یک شنبه 29 دی 1387, 19:41 عصر
من اصولا از کامپوننت جماعت خوشم نمیاد.
بهت تبریک میگم که به این مرحله از طراحی رسیدی! :)
عبور از این مسئله یه مقدار تحلیل بیشتری از سراحی میخواد.
سئوال شما خیلی کلی هست و با جسارت میگم : بیشتر از 100 راه حل داره که شما خودت باید بر اساس نیازت طراحی کنی. راه حل آماده به طور حتم به کارت نمیاد. همونطور که عماد عزیر گفت به یکی از زبانهای سرور ساید که بهش مسلط هستی باید مراجعه کنی.
موفق باشی
محمدامین شریفی
یک شنبه 29 دی 1387, 19:42 عصر
جناب اهورا مزدا راه سختی را در پیش گرفته ای،بفرمایید اینم یک راهش (http://www.codeproject.com/KB/ajax/MakingGoogleIG.aspx) که من قبلا خوشم ازش اومده بود.
در ضمن تاپیک را به تالار asp.net منتقل کن.
خوش باشید
Ahoora_Mazda
یک شنبه 29 دی 1387, 21:20 عصر
از دوستانی که در بحث شرکت کردند سپاس گزارم.
سئوال شما خیلی کلی هست و با جسارت میگم : بیشتر از 100 راه حل داره که شما خودت باید بر اساس نیازت طراحی کنی
خوشحالم از اینکه این همه راه وجود داره ! اجازه دهید سوالم را باز کنم.تصور من بر این است که 90 درصد اینکار با جاوا اسکریپت قابل انجام می باشد.
اجزای مختلف صفحه به صورت پیش فرض (پیش فرض برنامه نویس) در صفحه موجود هستند و قرار است برخی از اجزای صفحه (به عنوان مثال پانل های لینکستان ، تبلیغات ، نظر سنجی و .... ) را میخواهیم به صورت داینامیک تغییر محتوا یا تغییر مکان بدهیم. (با انتخاب و سلیقه مدیر سایت) مثلا شاید مدیر سایت بخواهد لینک های منو را عوض کند و یا مکان آن را در اینترفیس تغییر دهد و یا استایل آن را customize نماید... برای اینجور کار ها پردازشهای سمت سروری مورد نیاز نمی باشد (به نظر من ) و میتوان با جاوا اسکریپت و یک فایل متنی یا xml به مقصود رسید. البته منکر استفاده از زبان سمت سرور برای مثلا کار با داده ها نیستم. تاکید من بیشتر در بازیابی داده ها ایست که کد های html صفحه به آنها وابسته اند و به همین دلیل است که فکر میکنم با جاوا اسکریپت میتوان به این نتیجه رسید. چون می توان با جاوا اسکریپت المنت html ساخت و generate کرد. html ها به css هم وابسته هستند و باید این را هم در نظر گرفت که المنت هایی که در runtime تولید میشوند مطابق با کلاس های css باشند که از قبل نوشته شده اند (البته اگر مجبور نشویم که css هم runtime تولید کنیم :-D
مخلص کلام اینکه :نیاز به داینامیک سازی تولید html بر حسب تنظیمات مدیر سایت و قرار دادن المنت های تولید شده در کنار هم با یک تابع داریم.(برای جلوگیری از کار دستی).
این تصور من بود. شما چگونه فکر میکنید ؟
Ahoora_Mazda
یک شنبه 29 دی 1387, 21:35 عصر
اجزای مختلف صفحه به صورت پیش فرض (پیش فرض برنامه نویس) در صفحه موجود هستند
الان که فکر میکنم ، به این نتیجه میرسم که بهتر است برنامه نویس هم هیچ پیش فرضی نداشته باشد و به طور کلی همه چیز داینامیک تولید شود. به عبارت دیگر هیچ قالب و دیزاینی به صورت دستی نوشته نشود که بعدا با آن به مشکل بر بخوریم ! درست نمیگم ؟!!!
محمدامین شریفی
یک شنبه 29 دی 1387, 21:52 عصر
خوبی رفیق!
فهمیدم میخوای چیکار کنی،یک چیزی مثل وبلاگ ها.
برای اینکار شما باید چند تا custom web control درست کنی،مانند ads,login,main window,corner و هر چیزی که میخوای جدا باشه.
حالا برای هر کدومشون یک اسم میزاری.توی css هم اینجوری مشخص میکنی که از کدومشون میخوای استفاده کنی،مثلا <-corner-> حالا توی load برنامه میگردی ببینی از این جمله ها کجا وجود دارد اون custom web control را جایگزین میکنی.حالا site owner ما خودش هر جوری میخواد css را ویرایش میکنه.
آخرش نگفتی زبان سمت سرورت چی هست؟
Ahoora_Mazda
یک شنبه 29 دی 1387, 22:21 عصر
خوبی رفیق!
آره خوبم ممنون :) تازه دارم یک کوچولو با این فروم حال میکنم ;)
برای اینکار شما باید چند تا custom web control درست کنی،مانند ads,login,main window,corner و هر چیزی که میخوای جدا باشه
:متفکر: یعنی کامپوننت درست کنم ؟ فکر نمیکنم نیازی باشه ها ... فوقش اینه که از user control استفاده کنم
و داینامیک لودش کنم.
کنی،مثلا <-corner-> حالا توی load برنامه میگردی ببینی از این جمله ها کجا وجود دارد اون custom web control را جایگزین میکنی
این راه حل خوبی است ، بسیار خوب برای تعیین قالب سایت که تاپیک فعالش هم اینجا دارم (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=143854) و هنوز به نتیجه نرسیده !! البته خودم راه حل هایی پیدا کردم براش ! ولی باز هم از ایده های جدید و برتر استقبال میکنم.
هدف این تاپیک کمی متفاوت است. ما میخوایم قالبی را که ست کردیم customize کنیم ! دستکاری در قالب فعال! (چه شـــــــــود :لبخند: )
زبان سمت سرورم هم asp.net است
محمدامین شریفی
یک شنبه 29 دی 1387, 22:36 عصر
آره خوبم ممنون :) تازه دارم یک کوچولو با این فروم حال میکنم ;)
:متفکر: یعنی کامپوننت درست کنم ؟ فکر نمیکنم نیازی باشه ها ... فوقش اینه که از user control استفاده کنم
و داینامیک لودش کنم.
ببخشید منظورم همون user control بود!
این راه حل خوبی است ، بسیار خوب برای تعیین قالب سایت که تاپیک فعالش هم اینجا دارم (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=143854) و هنوز به نتیجه نرسیده !! البته خودم راه حل هایی پیدا کردم براش ! ولی باز هم از ایده های جدید و برتر استقبال میکنم.
ما هم خوشحال میشیم نتیجه آخرش رو ببینیم،من هم قبلا میخواستم اینکار رو انجام بدم ولی هنوز زمان به من این اجازه را نداده
هدف این تاپیک کمی متفاوت است. ما میخوایم قالبی را که ست کردیم customize کنیم ! دستکاری در قالب فعال! (چه شـــــــــود :لبخند: )
زبان سمت سرورم هم asp.net استاینم کد جاوااسکریپت برای تولید پویایی css.
function writeStyle()
{
var oSS = document.createStyleSheet();
with(oSS)
{
addRule(".Calendar", "FONT-FAMILY:Tahoma; POSITION:absolute; DISPLAY:none; Z-INDEX:-1");
addRule(...
...
}
}
اگر xslt (http://www.w3schools.com/xsl/default.asp)هم یاد بگیری بدردت میخوره.آموزش خلاصه اش رو یکی از دوستان توی تالار xml دادند.این کاری که میخوای بکنی دانش میخواد که اول باید خوب یادش بگیری وگرنه وسط های راه حتما گیر میکنی.
Ahoora_Mazda
یک شنبه 29 دی 1387, 22:53 عصر
ممنون ، شما مکانیزم خاصی را در نظر ندارید ؟
محمدامین شریفی
یک شنبه 29 دی 1387, 23:00 عصر
همه اینهایی که گفتم راه کار بود دیگه،نبود؟
اگر پروژت تجاری نیست خوشحال میشم با هم رو این موضوع کار کنیم،چون منم یک ایده هایی تو ذهنم هست،البته از ماه دیگه شروع کنیم چون الان خودم درگیر هستم.
پیروز باشید.
Ahoora_Mazda
یک شنبه 29 دی 1387, 23:08 عصر
همه اینهایی که گفتم راه کار بود دیگه،نبود؟
نه منظورم این بود که اگر شما جای من باشید چه سیستمی را پیاده میکنید؟
اگر پروژت تجاری نیست خوشحال میشم با هم رو این موضوع کار کنیم
کمتر از یک ماه دیگه آپلود خواهد شد :چشمک: باید هر چه سریعتر به سر انجام برسه
محمدامین شریفی
دوشنبه 30 دی 1387, 09:51 صبح
نه منظورم این بود که اگر شما جای من باشید چه سیستمی را پیاده میکنید؟
همانطور که جناب raravaice (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=37086) که استاد بنده هستند فرمودند بیشتر از 100 راه دارد.
شما باید بسته به دانشی که دارید و بسته به نیازهای پروژه یتان(مثلا نیاز به drog drop و هزار تاملاک دیگر) بسنجید که از کدام راه بروید،من که نمیدانم شما در چه چیزهایی تسلط بیشتر دارید.
من اگر جای شما بودم این پروژه را فاز بندی میکردم یعنی از روش های آسان شروع میکردم تا به روش دلخواهم برستم.فاز اول بجای user control یا xslt می آمدم از div شروع میکردم.شما باید برای هر div یک ID مناسب بگذارید و با replace کردن کد <-corner-> به div طراحیتان را شکل دهید،رجوع شود به پست 8م من.در کار گروهی بچه ها :قلب:که در امضا هست روش کنترل div آمده است.
پیروز باشید
m.hamidreza
دوشنبه 30 دی 1387, 19:43 عصر
من اصولا از کامپوننت جماعت خوشم نمیاد. من میخوام با کد های خودم برنامم رو بنویسم تا بتونم روشون تسلط داشته باشم.راه دیگری به جز وب پارت نیست؟
جهت ایده گرفتن میتونی از کنترل های Telerik و سایت facebook استفاده کنی.
تازه دارم یک کوچولو با این فروم حال میکنم ;)
مکانیزم "حال سنجی" تو باید بیشتر تقویت کنی!
m.hamidreza
سه شنبه 01 بهمن 1387, 09:43 صبح
هر مکانیزمی اجرایی ای برای پاسخ به یه سری نیاز به وجود میاد. بغیر از خود شما کسی بطور قطعی واقف به نیازها و امکانات پروژه ی شما نیست. در این تالار هم با توجه به سوال دوستان هر کسی چیز مرتبطی که به ذهنش میرسه و فکر میکنه که میتونه به سوال کننده کمک کنه رو ارائه میکنه تشخیص راه حل بهتر و جمع بندی مطالب به عهده ی سوال کننده هست چون اطلاعات پروژه رو کامل میدونه و میتونه بر اساس اون بهترین نتیجه رو بگیره.
مهم اصول کلی هست مثلا این که شما میدونی این کار رو باید با جاوااسکریپت انجام بدی یا در مورد xsl اطلاعاتی داره خود این میشه 50 درصد کار! حالا شما باید نمونه های متفاوت رو بگردی پیدا کنی روش های مختلف اونها رو با هم مقایسه کنی و ببینی کدوم یک از اونها با شرایط شما جور در میاد مثلا من وقتی 3 هفته برای پروژه زمان دارم مسلما میرم سراغ Telerik و سعی میکنم نقاط ضعفشو به حداقل برسونم.
حالا با توجه به این مطالب بهترین مکانیزمور!:لبخندساده: خود شمایی.
موفق باشی.
امید امرایی
جمعه 04 بهمن 1387, 01:12 صبح
استفاده از تکنیک های Drag and Drop مرسوم شده که در حالاتی هم با استفاده از XML یا امثالهم حالات کلی نگهداری می شن. اما در کل دست و پا گیر هستند و طراحی رو به چهار چوب خاصی منحصر می کنند .
یکی از تکنیکهای مورد استفاده اکثرا استفاده از Direction و Alignment های پویاست که البته داری محدودیت هایی هم هست اما در کنار تکنیک پیشین بخش عمده ای از مسئله رو حل می کنند .
دقت داشته باشید که مسئله طراحی قالب وبلاگ ها و همینطور سایت ها با چیزی که شما در نظر دارید چندان مشابهتی نداره و مسائل متفاوتی رو طلب می کنن .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.