ورود

View Full Version : سلام و از شما عزیزان راهنمایی میطلبم

anahita_mehraban
یک شنبه 12 مرداد 1382, 18:40 عصر
سلام با عرض معذرت یه سوال دیگه داشتم:
من میخوام یه کاری کنم ولی نمیتونم:
من مثلا چند صد تا تکس با کس دارم در چند تا فرم بعد میخوام یه کاری کنم که یه دکمه داشته باشم که با کلیک روی اون یه فرم جدید باز بشه که هر چیزی رو که نوشتم بره و در تکس باکس ها بگرده و هر تکس باکس شامل اون عبارت رو نشون بده (فرم مربوطه رو کلا نشون بده )
با تشکر

Vahid_Nasiri
یک شنبه 12 مرداد 1382, 20:14 عصر
شما می توانید در مورد حلقه ی For each در وی بی در MSDN تحقیق کنید. جواب شما در این است!

بمب منطقی
یک شنبه 12 مرداد 1382, 20:16 عصر
سلام:

بگو ببینم اصلا می خوای چیکار کنی , چون اون کاری که تو می خوای بکنی اصلا کار درستی نیست, چون فضای زیادی از حافظه رو اشغال می کنه و بعدا تو رو تو دردسر میندازه . نکنه می خوای جدول درست کنی , اگه می خوای اینکارو بکنی بهتره که اونو از راه درستش انجام بدی.
تو محیط vb برو به منوی Add in و از اونجا گزینه visual data manager رو کلیک کن و بعد از این راه جدول خودتو دست کن (راستی باید رو سیستمت Access نصب باشه) .
اگرم بلد نیستی چه جوری اینکارو بکنی, بگو بهت بگم. :oops: :oops:

با تشکر.

sh
یک شنبه 12 مرداد 1382, 22:07 عصر
سلام اناهیتا خانم مهربان
اول من یه سوال کنم می دونی هدیش کجاست :wink:

خوب بریم سراغ جواب جنابعالی

فکر کن یه فرم داری یا هر فرمی تو باید برای اینکه بتونی توی تکس باکس هر فرمی بگردی باید اول تابع توی یه ماژول درست کنی بعد اسم فرم رو به عنوان پارامتر به اون بدی تا برات توی تکس باکس های موجود در اون بگرده و جواب رو بهت بده
یه راهنمائی کوچک میکنم چون الان حال نوشتن کد کامل رو ندارم اگه خواستی بگو برات کامل بنویسم
public function f search (f as form)as string
dim t as control
for each t in form
if typeof(t)= textbox then

شرط گشتن رشته ی مورد نظر
end if
end for
end function

شهریار

کم حوصله
سه شنبه 14 مرداد 1382, 12:08 عصر
سلام
دوست عزیز آقای sh ببخشید من یک سوال داشتم در کدی که شما بالا نوشتید که البته اصلاح شده اش را من می نویسم حتما باید متغییری که از نوع کنترل تعریف شده را با نوع کنترلی که نیازداریم ست کنیم آیا راه حلی است که از همان متغییر از نوع کنترل استفاده لازمه را بکنیم و آن را با نوع مورد نظر ست نکنیم

Public Sub f_serch(frm As Form)
Dim cont As control
Dim Txt As TextBox
For Each cont In Me
If TypeOf cont Is TextBox Then
Set Txt = cont
If Txt.Text = "شرط مورد نظر" Then
"اعمال فرامین در صرت درست بودن شرط"
else
"اعمال فرامین در صرت درست نبودن شرط"
End If
End if
Next
End Sub

حال اولا اگر نیاز داشتیم که این زیر برنامه ما مقدار هم برگرداند باید Sub را به Function تغییر داده و زیربرنامه را از نوع مورد نظر تعریف کرد
حالا من این را می خواهم بدانم آیا می شود مستقیم روی خود متغییر از نوع کنترل کار کرد یا باید حتما ست کرد

Set Txt = cont

با تشکر

sh
سه شنبه 14 مرداد 1382, 15:58 عصر
سلام دوست عزیز
در بالا چون عجله داشتم فقط یه راهنمائی ساده کرده بودم ولی شکل تایع به این صورته
Public Function search(f As Form, d As String) As Boolean
Dim t As Control
For Each t In f
If TypeOf t Is TextBox Then
If t.Text = d Then
search = True