ورود

View Full Version : مشکل در بازه تاریخ و چک کردن دو شرط

Tifon_vb
دوشنبه 30 دی 1387, 08:39 صبح
سلام
این دستور یه بازه تاریخی ایجاد میکنه میخوام یه شرط دیگه هم بهش اضافه کنم اما وقتی یه شرط با and اضافه میشه دیگه دستور کار نمیکنه

"'"" & select * from rets where dater between '" & md1.Text & "' and '" & md2.Text

sh2007
دوشنبه 30 دی 1387, 13:31 عصر
دوست من دستورات توي بانك اكسس مي باشديا sql server 2000
بعد فيلد شما متني مي باشد يا عددي

saied_genius
دوشنبه 30 دی 1387, 16:26 عصر
"select * from rets where dater between " & "'" & md1.Text & "'" & " and " & "'" & md2.Text & "'"

موفق باشيد.

Tifon_vb
سه شنبه 01 بهمن 1387, 08:29 صبح
دوست من دستورات توي بانك اكسس مي باشديا sql server 2000
بعد فيلد شما متني مي باشد يا عددي

دوست عزیز بانک اکسس هست
فیلد متنی
میخوام این شرط رو هم اضافه کنم
And where cd like txtcd.text

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 01 بهمن 1387, 15:20 عصر
"SELECT * FROM rets where dater between '" & md1.Text & "' and '" & md2.Text & "' And cd Like '%" & txtcd.text & "%'"

Tifon_vb
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 08:36 صبح
"SELECT * FROM rets where dater between '" & md1.Text & "' and '" & md2.Text & "' And cd Like '%" & txtcd.text & "%'"

این یه تیکه از برنامه تاکسی تلفنی هست که دارم انجام میدم
این قسمت هم مربوط به گزارش گیری از سرویس های رانندگان هست
میخوام در این قسمت کاربر کد یه راننده(نام فیلد cd هست)
و یه بازه تاریخ(md1.text and md2.text) رو انتخاب کنه که باعث میشه سرویس های یک راننده رو در یک بازه از تاریخ توی یه گرید نمایش داده شود
دوست عزیز این کد شما کل گرید رو فیل ***تر میکنه و هیچ اطلاعاتی در گرید دیده نمیشه
از لطف شما ممنون

saied_genius
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 16:05 عصر
"select * from rets where dater between " & "'" & md1.Text & "'" & " and " & "'" & md2.Text & "'" & " and " & " where cd like " & "'" & txtcd.text & "'"

اميدوارم كه مشكلت حل شده باشه.

سوالي بود در خدمتم.
موفق باشيد.

Tifon_vb
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 12:12 عصر
ممنون
ولی این کد هم کار نکرد

saied_genius
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 18:16 عصر
ببخشيد ....

اينو امتحان كن ....

"select * from rets where dater between " & "'" & md1.Text & "'" & " and " & "'" & md2.Text & "'" & " and " & " cd like " & "'" & txtcd.text & "'"

موفق باشيد.

Tifon_vb
شنبه 05 بهمن 1387, 14:00 عصر
کدی که نوشتید کار کرد
اما میخوام بعد از فیلتر کردن گرید توسط این بازه تاریخی توی یه تکست باکس یه ستون از گرید رو جمعشو بدست بیارم
مثلا جمع مبالغ کارکرد یه راننده از تاریخ 1/10 تا امروز
من این کد رو توی رویداد یه تایمر نوشتم ولی کار نکرد

Set rs = db.OpenRecordset("select sum(money) where dater between " & "'" & md1.Text & "'" & " and " & "'" & md2.Text & "'" & " and " & " cd like " & "'" & txtcd.Text & "'")
Text1.Text = Str(rs.Fields(0))
از لطف شما ممنون

saied_genius
شنبه 05 بهمن 1387, 15:54 عصر
اينجوري اصلاحش كن:

Set rs = db.OpenRecordset("select sum(money) from rets where dater between " & "'" & md1.Text & "'" & " and " & "'" & md2.Text & "'" & " and " & " cd like " & "'" & txtcd.Text & "'")
Text1.Text = Str(rs.Fields(0))

موفق باشيد.