ورود

View Full Version : روشی برای قفل کردن دسکتاپ؟

keyhanbati
دوشنبه 30 دی 1387, 17:13 عصر
کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دارم رو یه پروژه که مربوط به پایان نامم میشه کار میکنم.
این نرم افزاری که دارم مینویسم یک قسمت سرور داره و یک قسمت کلاینت .قسمت سرورشو کامل نوشتم ولی تو سمت کلاینت یک مشکل دارم که اونم اینه که باید نرم افزار کلاینت ویندوزو قفل کنه. من با ترفند های رجیستری اکثر قفلاشو انجام دادم ولی نمی تونم یه کاری کنم که explorer.exe از کار بیوفته (یعنی بسته بشه) که منوی استارت نشون داده نشه.من تونستم با توابع API , بعد از لود شدن برنامم explorer.exe را ببندم ولی بدرد نمی خوره چون تا اون موقع کاربر میتونه چند تا برنامه را باز کنه. من دونباله یه راهی میگردم که مثل نرم افزار gameport بتونم دسکتاپ قفل کنم.
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.

دنیای دلفی
دوشنبه 30 دی 1387, 18:42 عصر
كاشكي اين بحث رو توي يك بخش مناسب مي نوشتي ولي در كل :
شما مي توني پرسهاي اصلي ويندوز را شناسايي كني و در داخل يك تايمر ساير پروسه هاي باز را شناسايي و آنها را ببندي ديگه مهم نيست كاربر تا بالا اومدن برنامه شما چند برنامه را اجرا كرده باشه با اين كار شما مي توني كليه پروسه هاي باز بجر پروسه هاي ضروري ويندوز را ببندي .

تا بعد

keyhanbati
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 11:21 صبح
مرسی از راهنمایی تان.
ولی باید عرض کنم که این روش قبلا هم به ذهن من هم آمده بود.مشکل این روش اینه که کاربر می تواند قبل از لود شدن برنامه من regedit را باز کند و بر نامه من را از startup در ریجیستری بر دارد و دفه بعد که کامپوتر اومد بالا دیگه خبری از برنامه من نخواهد بود.
من فکر کنم در نرم افزار Gameport قفل از طریق خود سیستم عامل صورت می گیرد و یا یک ترفند رجیستری برای اجرا نشدن منوی استارت و winkey وجود دارد.
من در قفل برنامه خودم explorer.exe را هم از پوشه dllcatch وهم ازپوشه windows تغییر نام دادم ولی دفه بعد که سیستم اومد بالا هیچ برنامه ای که در startup بود اجرا نشد ولی ظاهر کار همونی بود که من میخواستم.

the Dead
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 11:38 صبح
مرسی از راهنمایی تان.
ولی باید عرض کنم که این روش قبلا هم به ذهن من هم آمده بود.مشکل این روش اینه که کاربر می تواند قبل از لود شدن برنامه من regedit را باز کند و بر نامه من را از startup در ریجیستری بر دارد و دفه بعد که کامپوتر اومد بالا دیگه خبری از برنامه من نخواهد بود.
من فکر کنم در نرم افزار Gameport قفل از طریق خود سیستم عامل صورت می گیرد و یا یک ترفند رجیستری برای اجرا نشدن منوی استارت و winkey وجود دارد.
من در قفل برنامه خودم explorer.exe را هم از پوشه dllcatch وهم ازپوشه windows تغییر نام دادم ولی دفه بعد که سیستم اومد بالا هیچ برنامه ای که در startup بود اجرا نشد ولی ظاهر کار همونی بود که من میخواستم.
يک کليد startup هست در registry ويندوز که برنامه شما رو قبل از همه برنامه Run ميکنه و بقيه برنامه ها رو هم نميکنه تا وقتی که شما برنامتو close کنی!
فکر کنم بقيش ديگه راحته!

saied_genius
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 18:45 عصر
بهترين و ساده ترين روش :

1- از رجيستري به مسير زير برويد:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion\Winlogon\

2- از پنجره سمت راست كليد Shell را باز كنيد و ارزش آنرا از Explorer.exe به نام برنامه خود تغيير دهيد.

::توجه:: فايل اجرايي شما بايد در مسير system32 باشد و فقط نام برنامه exe خود را وارد نماييد.

سوالي بود در خدمتم.

موفق باشيد.

دنیای دلفی
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 18:55 عصر
اگر شما سطوح دسترسي را از رجيستري برداريد ديگه مشكل رجيستري نداريد يعني رجيستري را غيرفعال كن Msconfig و MMC را هم همين طور بعلاوه TaskManager را ديگه مي خواهد چيكار كند بعد در يك تايمر اين كارها را وقتي برنامه اجرا است تكرار كن . كه اگر با برنامه اي اين محدوديت ها را برداشت اين تايمر دوباره آنها را فعال كند .

saied_genius
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 18:59 عصر
چرا اينقدر لقمه را دور دهانش بچرخاند وقتي با يك راه حل ساده از رجيستري مي تواند اين كار را انجام دهد.

موفق باشيد.

دنیای دلفی
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 19:01 عصر
چرا اينقدر لقمه را دور دهانش بچرخاند وقتي با يك راه حل ساده از رجيستري مي تواند اين كار را انجام دهد.

اين روش به سادگي قابل دور زدن است

saied_genius
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 19:03 عصر

لطف كنيد بيشتر توضيح دهيد تا ما هم ياد بگيريم.....

the Dead
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 19:13 عصر
روش شما نيز به سادگی قابل دور زدن است.
با يک رجيستر بوت اديتور مياد بالا رجيستری رو عوض ميکنه و دسترسی باز کردن رجيستری را دوباره پيدا ميکنه
مگر اينکه سی دی رام را از بوت خارج کنه!

saied_genius
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 19:21 عصر
با يک رجيستر بوت اديتور مياد بالا رجيستری رو عوض ميکنه و دسترسی باز کردن رجيستری را دوباره پيدا ميکنه
مگر اينکه سی دی رام را از بوت خارج کنه!

اگر بخواهيم اينجوري به قضيه نگاه كنيم كه خيلي پيچيده ميشه.
ايشان گفتند كه من مي خواهم desktop را قفل كنم و برنامه قبل از آن بالا بيايد كه گفتم از طريق رجيستري اين كار را انجام دهد ، حالا اگر قرار است راه هاي دور زدن را ببنديم يك مقوله جداست و جاي بحث زيادي هم دارد و مي تواند به طور كلي ويندوز را بالا نياورد و برنامه خود را بالا بياورد !!

nPad.Net
یک شنبه 02 آبان 1389, 20:30 عصر
BlockInput Function

برا کسانی که net. کار هستن این تایع قابلیت قفل (Lock) و unLock
keyboard و mouse رو داراست.(البته میتونید با یه Timer با توجه به نیازتون مدت زمان قفل شدن سیستم رو تعیین کنید)

لینک (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms646290.aspx#3)

موفق باشید