View Full Version : دادن پسورد به شبكه محلي
ebrahimv
دوشنبه 30 دی 1387, 23:44 عصر
ما يك شبكه كوچك محلي داريم بدون كامپيوتر سرور
و هر كس اطلاعاتي رو به اشتراك گاشته حالا من ميخوام يه كاري كنم كه وقتي ميخوام از اطلاعاتي كه كامپيوترهاي ديگر به اشتراك گزاشتن استفاده كنم يك پسورد بخواد.
و بعد ا دادن پسورد بتوم از اطلاعات استفده كنم.
متشكر ميشم اگه كمكم كنيد:تشویق:
ebrahimv
سه شنبه 01 بهمن 1387, 23:18 عصر
امروز كه كسي به اين سوال پاسخ نداد
من يه تغير در سوالم ميدم
اگه بخوام هنگامي اطلاعات اشتراكي كه من گزاشتم در كامپيوتر ديگر باز ميشه پسورد بخواد چيكار بايد بكونم
Daleeeeer
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 08:42 صبح
ما يك شبكه كوچك محلي داريم بدون كامپيوتر سرور
يعني Work Group ؟
اگه بخوام هنگامي اطلاعات اشتراكي كه من گزاشتم در كامپيوتر ديگر باز ميشه پسورد بخواد چيكار بايد بكونم
كار خاصي نمي خواد بكني. تو WG خودش يوزر پسورد مي خواد اگه يكي نباشن.
ebrahimv
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 22:30 عصر
يعني Work Group ؟
كار خاصي نمي خواد بكني. تو WG خودش يوزر پسورد مي خواد اگه يكي نباشن.
نخير اصلا اينطور نيست هيچ پسوردي نمي خواد
ماكه پسوردي نداديم تا پسوردي بخواد حالا چگونه خودش پسورد مي خواد من متوجه نميشم بيشتر توضيح بدهيد!!؟:متفکر:
در ضمن نميواهيم به ويندوز پسوردي بدهيم
n_samay
یک شنبه 06 بهمن 1387, 07:08 صبح
بهتر شما در این موارد از ftp برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات استفاده کنید هر طور محدودیت هم خواسته باشین میشه انجام داد در ضمن یوزرنیم پسورد هم میشه ست کرد
یک راه دیگه هم دارین که در صورتی درایوهای شما NTFS باشه میتونین محدودیت بدین و در صورتی که Pas ادمینها یکی نباشه در صورتی که بخواین به اون سیستم وصل بشین یوزر نیم و پسورد میخواد
aftabmehr
یک شنبه 06 بهمن 1387, 10:35 صبح
دقیقا من هم همین مشکل رودارم اگه جواب رو پیدا کردم خبرتون می کنم.
hmdrf1
یک شنبه 06 بهمن 1387, 15:06 عصر
یک کاره دیگه هم می تونی انجام بدی گزینه everyone را در sharing حذف کنی حالا در همه کامپیوترها یکسری user یا psword های یکسان تعریف کنی در sharing به همه اونا اجازه دسترسی بده حالا اگه هر کدوم از اون کامپیوتر ها با یکی از اون یوزرها on بشن در هنگام دسترسی pas نمی خاد و اگه با یوزر دیگه ای باشن User ,pas می خواد
ebrahimv
سه شنبه 15 بهمن 1387, 11:14 صبح
كسي بلد نبووووووووووووووووووووووو ووووددددددد ؟
برام خيلي مهم هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.