ورود

View Full Version : سوال: MIDletPascal يك سئوال مهم

jooybar
سه شنبه 01 بهمن 1387, 08:35 صبح
با تشكر از كليه دوستان اين فروم :
1- آيا امكان برنامه نويسي نرم افزار بانك اطلاعات مانند ديكشنري براي MIDletPascal وجود دارد ؟ :متفکر:
2- چطور ميشه MIDletPascal رو ياد گرفت (آيا كتابي وجود داره) آيا از دوستان كسي كاركرده كه بتونه حقير رو راهنمايي كنه (من هيچ چيزي از MIDletPascal نمودونم ولي كمي پاسكال بلدم ) :لبخندساده:
3- آيا كسي مثالهاي MIDletPascal رو داره يا مثلا پروژه اي خودش كاركرده باشه كه برام بزاره ؟ :خجالت:
با تشكر

jooybar
یک شنبه 06 بهمن 1387, 13:57 عصر
دوستاني كه تجربه كار در MIDletPascal دارند لااقل كمك كنند.
اگر مثالي داشته باشيد ممنون ميشم.

jooybar
دوشنبه 12 اسفند 1387, 09:00 صبح
كسي نميتونه كمي كنه ؟

دلفــي
پنج شنبه 28 آبان 1388, 15:34 عصر
1- آيا امكان برنامه نويسي نرم افزار بانك اطلاعات مانند ديكشنري براي MIDletPascal وجود دارد ؟

بله این امکان وجود داره : (می تونی فایل اطلاعات رو در Resource قرار بدی و ازش استفاده کنی)

2- چطور ميشه MIDletPascal رو ياد گرفت (آيا كتابي وجود داره) آيا از دوستان كسي كاركرده كه بتونه حقير رو راهنمايي كنه (من هيچ چيزي از MIDletPascal نمودونم ولي كمي پاسكال بلدم )

متاسفانه منبع فارسی تا اونجایی که من اطلاع دارم وجود نداره !

3- آيا كسي مثالهاي MIDletPascal رو داره يا مثلا پروژه اي خودش كاركرده باشه كه برام بزاره ؟

یه مثال برات آپلود کردم (ارسال پیام کوتاه - SMS)

صابر طهماسبی
شنبه 15 آبان 1389, 20:35 عصر
بله این امکان وجود داره : (می تونی فایل اطلاعات رو در Resource قرار بدی و ازش استفاده کنی)

متاسفانه منبع فارسی تا اونجایی که من اطلاع دارم وجود نداره !

یه مثال برات آپلود کردم (ارسال پیام کوتاه - SMS)

ممنونم
اما آنتی ویروس نود من فایل را به عنوان ویروس میشناسه
اگه ممکنه کدش رو بذارید
ممنون

amirsajjadi
یک شنبه 30 آبان 1389, 12:57 عصر
دوست عزیز من با نرم افزار midletpascal کار کردم
منبع خاصی برای آموزشش وجود نداره
به نظر من اگه شما با netbeans کار کنید خیلی بهتره چون توی netbeans دستتون بازتره و می تونید برنامه های بهتری هم از نظر طراحی و هم از نظر کارایی بسازید.