PDA

View Full Version : تبدیل پشته به صف یا صف به پشته



zahra_zapata
شنبه 14 آذر 1383, 09:42 صبح
سلام
آیا برنامه ای می توان نوشت که پشته را به صف تبدیل کند(یا بر عکس)؟
لطفآمرا راهنمایی کنید.(فوری)

google
شنبه 14 آذر 1383, 10:54 صبح
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
یعنی چی پشته رو به صف تبدیل کنیم یا بر عکس؟ :گیج:

zahra_zapata
شنبه 14 آذر 1383, 21:31 عصر
با توجه به خاصیت LIFO در پشته و خاصیت FIFO در صف آیا این امکان وجودداردکه با یک الگوریتم ساده پشته را به صف تبدیل کرد؟(یا بر عکس)
ممنون
(پاسخ فوری)

MM_Mofidi
دوشنبه 16 آذر 1383, 02:13 صبح
از پشته بخوان در صف بنویس==> یک صف مرتب شده برعکس
نتیجه را در پشته یکی یکی پوش کن==> یک پشته سر و ته
نتیجه را از پشته بخوان و در صف بریز==> یک صف مرتب.
یا میتوانی بعد از مرحله اول اشاره گرهای اول وآخر صف را جابجا کنی.

sahar_123
دوشنبه 16 آذر 1383, 08:25 صبح
می شه کد تبدیل پشته به صف را بنویسید

phantasm
سه شنبه 17 آذر 1383, 00:30 صبح
کد تبدیل پشته به صف و صف به پشته و خیلی چیزای دیگه توی کتابهای ساختمان داده همراه توضیح وجود داره.
یه کار دیگه هم میتونی بکنیalgorithm+stack to queue : KeyWord ---->google.com


PS : متاسفانه این بخش تبدیل شده به محل پرسیدن تکالیف درسی ٬ که سوال کننده حتی وقتشو صرف سرچ کردن هم نمیکنه :sorry:

zahra_zapata
سه شنبه 17 آذر 1383, 06:47 صبح
از پشته بخوان در صف بنویس==> یک صف مرتب شده برعکس
نتیجه را در پشته یکی یکی پوش کن==> یک پشته سر و ته
نتیجه را از پشته بخوان و در صف بریز==> یک صف مرتب.
یا میتوانی بعد از مرحله اول اشاره گرهای اول وآخر صف را جابجا کنی.


از راهنمایی تون ممنون.

zahra_zapata
سه شنبه 17 آذر 1383, 06:52 صبح
کد تبدیل پشته به صف و صف به پشته و خیلی چیزای دیگه توی کتابهای ساختمان داده همراه توضیح وجود داره.
یه کار دیگه هم میتونی بکنیalgorithm+stack to queue : KeyWord ---->google.com


PS : متاسفانه این بخش تبدیل شده به محل پرسیدن تکالیف درسی ٬ که سوال کننده حتی وقتشو صرف سرچ کردن هم نمیکنه :sorry:


ممنون
من اول سرچ کردم و چون به جواب نرسیدم سوالم رو در این قسمت مطرح کردم تا دیگران راهنماییم کنن.فکر نمی کنم مشکلی باشه.

Ali Najafian
سه شنبه 17 آذر 1383, 07:07 صبح
کاربرد این الگوریتم چی است؟؟

MM_Mofidi
سه شنبه 17 آذر 1383, 18:00 عصر
فکر نمیکنم نوشتنش آندرها هم سخت باشد.
اگر اشکالی هست مشخصا بفرمایید تا پاسخ بگیرید

mzjahromi
شنبه 07 آبان 1384, 15:45 عصر
ببین برای ساختن صف از پشته میتونی 2 تا پشته رو به شکل زیر استفاده کنی
1- موقع پاپ همه رو بریزی توی یه پشته اونوقت حذف کنی
2 موقع پوش همه رو بریزی تو اونیکی پشته اونوقت اضافه کنی