View Full Version : سوال: جمع يك فيلد
mnz123456
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 12:44 عصر
سلام دوستان من تا حالا 2 بار سيوال خودم وپرسيدم ولي كسي جواب نداده من در سيوالهاي قبل هم گشتم ولي به نتيجه اي نرسيدم خواهش مي كنم يكي جواب منو بده واقعا لازم دارم
من ميخوام مجموع فيلد پرداخت اقساط را حساب كنم در query از sum هم استفاده كردم ولي جواب نداد
amirzazadeh
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 12:49 عصر
سلام دوستان من تا حالا 2 بار سيوال خودم وپرسيدم ولي كسي جواب نداده من در سيوالهاي قبل هم گشتم ولي به نتيجه اي نرسيدم خواهش مي كنم يكي جواب منو بده واقعا لازم دارم
من ميخوام مجموع فيلد پرداخت اقساط را حساب كنم در query از sum هم استفاده كردم ولي جواب نداد
دوست عزيز چرا از ساب فرم استفاده نمي كنين.
...............................
موفق باشيد
mnz123456
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 13:53 عصر
دوست عزيزم ميشه واضح تر توضيح بدي بصورت كامل ممنون مي شم
amirzazadeh
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 09:06 صبح
دوست عزيزم ميشه واضح تر توضيح بدي بصورت كامل ممنون مي شم
ببينيد منظورم اينه كه شما مشخصات فرد رو در فرم اصلي و پرداخت هاي اون رودر ساب فرم وارد كنين (كه ايندو توسط يك فيلد مشترك به هم مربوط ميشن) .حالا شما ميتونين مجموع ساب فرم رو توسط يك تكست باكس بگيرين ودر فرم اصليتون نمايش بدين.
براي ايده گرفتن ميتوني از اين تاپيك كمك بگيري
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=132373&highlight=%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%81%D8%B1%D9%85
..................................
موفق باشيد
mnz123456
جمعه 04 بهمن 1387, 10:42 صبح
سلام دوست عزيز
ممنون از راهنماييت ببين منم از 2 تا جدول استفاده كردم يكي براي مشخصات و يكي براي وام ولي اين برنامه اي كه برام لطف كردي گذاشتي مجموع يا ضرب 2 تا فيلد جدا را به دست مي ياره ولي من مي خوام مجموع يه قيلد به دست بياد مثل فيلد مجموع اقساط يه لطف كن يه نگاه به برنامم بنداز
dadsara
شنبه 05 بهمن 1387, 14:17 عصر
سلام دوست عزيز
ممنون از راهنماييت ببين منم از 2 تا جدول استفاده كردم يكي براي مشخصات و يكي براي وام ولي اين برنامه اي كه برام لطف كردي گذاشتي مجموع يا ضرب 2 تا فيلد جدا را به دست مي ياره ولي من مي خوام مجموع يه قيلد به دست بياد مثل فيلد مجموع اقساط يه لطف كن يه نگاه به برنامم بنداز
سلام
دوست عزيز با اجازه جنابعالي من كمي جدولها و ارتباطات آنرا تغيير دادم لطفا:
1- به RelationShip يك نگاه بينداز
2- به كدهاي نوشته شده در زير شماره پرسنلي و شماره وام دقت كنيد
3- در فرم اعضاء چنانچه نام فردي را وارد كنيد كه آن فرد قبلا سابقه داشته باشد مبلغ اقساط پرداختي آنرا به شما نشان مي دهد با همين روش شما هر محاسبه اي را بخواهيد مي توانيد انجام دهيد
mnz123456
چهارشنبه 09 بهمن 1387, 09:26 صبح
سلام
دوست عزيز با اجازه جنابعالي من كمي جدولها و ارتباطات آنرا تغيير دادم لطفا:
1- به RelationShip يك نگاه بينداز
2- به كدهاي نوشته شده در زير شماره پرسنلي و شماره وام دقت كنيد
3- در فرم اعضاء چنانچه نام فردي را وارد كنيد كه آن فرد قبلا سابقه داشته باشد مبلغ اقساط پرداختي آنرا به شما نشان مي دهد با همين روش شما هر محاسبه اي را بخواهيد مي توانيد انجام دهيد
دوست عزیز (dadsara)واقعا از همکاریت ممنون
برنامت جالب بود فقط من باید برنامه را دقیق نگاه کنم تا بفهمم چه کار کردی اکر ممکنه ایمیلت را برام بزار تا اگه مشکلی داشتم مزاحمت بشم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.