View Full Version : ارتباط همزمان با 2 دیتابیس
rostami
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 14:57 عصر
:متفکر: چطور میشه وقتی با یک دیتابیس ارتباط داریم ، یک جدول از سرور دیگه رو باهاش ارتباط برقرار کرد؟
مثلا از دیتابیس سروری که روی هاسته به سرور کامپیوتر خودمون دیتا رد و بدل کنیم.
sara_teh
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 07:36 صبح
دوتا ركورد ست ايجاد كن و با استفاده از اون اين كار رو انجام بده
noorsoft
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 07:48 صبح
اولا دیتابییس های شما چیه؟
اگه از Sql Server استفاده میکنی میتونی با Replication روی کامپیوتر خودتون دیتا ها را داشته باشین
و اگه فقط قصد دارین روی سیستم خودتون تا وقتی سرور اصلی روشنه اطلاعات را دریافت کنید و در واقع اطلاعات اصلی روی دیتابیسهای شما نیاد باید یک Sql Server Register کنید و مشخصات دیتابیس سرور را وارد کنید
m_vb1386
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 07:54 صبح
اگه از Sql Server استفاده میکنی میتونی با Replication روی کامپیوتر خودتون دیتا ها را داشته باشین
اين مطلبي كه گفتين رو اگه ميشه بيشتر توضيح بدين كه چجوري بايد انجامش داد ممنون
noorsoft
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 08:15 صبح
باید در Sql Server Enterprise Manager برید و Sql server group خودتون را انتخاب کنید و بعد به قسمت Replication برید و ا راست کلیک New Replication را بزنید و بقه قضایا
m_vb1386
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 09:21 صبح
تو sql server 2000 از منوي tools گزينه Replication رو انتخاب كردم فقط يك گزينه فعال هست و اون هم گزينه مخفي كردين گروه Replication هستش ايا من راه رو درست انتخاب كردم؟ بقيه گزينه ها غير قابل دسترسي هست در صورت درست بودن حالا بايد چكار كنم ممنون
mpmsoft
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 09:22 صبح
می تونی به شکل زیر هم بنویسی
USE Northwind
GO
SELECT c.*, o.*
FROM Northwind.dbo.Customers AS c
INNER JOIN OPENROWSET('Microsoft.Jet.OLEDB.4.0',
'C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\SAMPLES\Northwind.mdb';'admin';'', Orders)
AS o
ON c.CustomerID = o.CustomerID
GO
m_vb1386
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 09:31 صبح
براي مسيردهي بين دوتا سرور چجوري عمل كنم؟
noorsoft
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 10:52 صبح
پایگاههای دو تا سرور شما چطوری هستند نوع دیتابیس و نام جدول ها و مسیر سرورها را بدین تا بیشتر بشه کمک کرد
m_vb1386
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 11:03 صبح
هر دو تا sql server 2000 و نام هردو جدول tbl_kala البته منظورتون از مسير سرور ها رو متوجه نشدم
mpmsoft
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 11:10 صبح
به این شکل
--Read SQL Server table using OpenDataSource
SELECT *
FROM OPENDATASOURCE(
'SQLOLEDB',
'Data Source=ETL;User ID=Weblogin;Password=Web'
).CM_Sales.dbo.users
rostami
شنبه 05 بهمن 1387, 09:36 صبح
جناب mpmsoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17067)
ضمن تشکر لطفا کمی بیشتر توضیح بدین. من تازه دارم با SQL کار میکنم و آشنایی چندانی هم باهاش ندارم. لطفا اگه براتون ممکنه تشریحش کنین.
البته اینم بگم که هر دو Database تو SQL Server2000 طراحی شده و یکی تو هاست و دیگری تو کامپیوتر رجیستر شده و کاری که من میخوام بکنم اینه که اطلاعات یه Table از SQL Server کامپیوتر خودمو به Table همنام خودش تو SQL Server مربوط به هاست انتقال بدم.
با تشکر مجدد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.