ورود

View Full Version : گفتگو: برنامه اموال و ورود و خروج انها

bbkyawho
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 19:12 عصر
این نمونه برنامه را نگاه کنید. میخوام وقتی کالا یا وسیله از محل خارج میشه ، اسمسش از لیست کالا های اون اتاق کم بشه . یعنی اگر یک لیستی برای هر اتاق باشه که اموالی که از اون اتاق را کم شده باشه را نشون بده . مورد دیگه اینکه جمع اموال را به تفکیک داشته باشم .مثلا در شرکت چندتا پرینر هست و هر کدوم برای کدوم اتاق هست .
مرسی از همکاریتون

bbkyawho
چهارشنبه 09 بهمن 1387, 20:04 عصر
کسی پیشنهاد و کمکی نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

nabeel
چهارشنبه 09 بهمن 1387, 21:38 عصر
bbkyawho , دوست گرامی

بی دلیل نیست که کسی به سئوال جواب نمیده .

این چیزایی که شما درخواست کردید بیشتر به یه سفارش کار شبیه تا سئوال , وگرنه پاسخ اونها که با کمی مطالعه قابل پیدا کردنه .

در اینجور مواقعی لااقل شما کار رو تا جایی که مشکل وجود داره پیش ببرید تا بقیه هم بتونن فقط توی رفع گیر کار کمکتون کنن . اگه ملاحظه کرده باشید این جور سئوالهایی ( یا بهتر بگم درخواستهایی ) یا هیچ وقت به جواب نمیرسن و یا پس از یه مدت طولانی جوابهایی به اونها داده میشه .

خب من فقط برای رفع مشکل شما به چند نکته اشاره میکنم :

- وقتی صحبت از سوابق قبلی محلهای استقرار یک وسیله می کنید , خب باید برنامه اونها رو توی یه جایی ذخیره کرده باشه . پس الزاماً شما برای اینکار نیاز به جدولی برای نگهداری اطلاعات این سوابق دارید

به طور کوتاه پروسه انجام بخش اول سئوال شما به صورت زیره :

- قبل از تخصیص محل جدید به یک وسیله , اون رو از طریق یک Append Query به جدول سوابق انتقال بدید .
- از طریق یک Update Query محل جدید رو در داخل جدول اصلی ( جدول محل استقرار کنونی ) تغییر بدید

حالا از توی جدل اصلی , آخرین وضعیت موجود و آمار کنونی و از توی جدول سوابق ( در فایل شما وجود نداره ) , اطلاعات گذشته و یا به تعبیر شما اموال کسر شده قابل ردیابیه

البته شما جهت اجرایی کردن این روال راه حلهای مختلفی میتونید داشته باشید که انشاء ا... با تلاش خودتون مشکل رفع میشه .

( لطفاً نگید نمیشه چون مطالب مشابه در خصوص Query های مورد استفاده , مطمئناً توی فروم وجود داره )

البته شاید بقیه دوستان بخوان بیشتر از من شما رو کمک کنن .

موفق باشی