View Full Version : سوال: درباره دلفی prism
qazwsx
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 23:08 عصر
آقا این نسخه که ارائه شده الان با ویژال استدیو کار میکنه یا نه از کجا باید دانلود کنم ممنون
vcldeveloper
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 00:24 صبح
بله، روی Visual Studio نصب میشه. برای دانلود نسخه Trial اش می تونید به سایت CodeGear مراجعه کنید. البته نسخه کامل آن بر روی سی دی در فروشگاه سایت هم فروخته میشه.
hedi
سه شنبه 08 بهمن 1387, 19:02 عصر
باسلام خدمت اساتید
من می خواهم DelphiPrism را تهیه کنم داخل سایت فروشگاه هم شدم اما غیر از دلفی و SQL چیز دیگری آنجا نبود حالا یک سوال دارم این DelphiPrism را هم در همان مجموعه CodeGear RadStudio 2009 که شامل دلفی و دلفی Net. است قرار دادید که فکر کنم همان Delphi .Net باید Delphi Prism باشه می خواستم حالا ببینم همینه ؟
vcldeveloper
چهارشنبه 09 بهمن 1387, 00:33 صبح
داخل سایت فروشگاه هم شدم اما غیر از دلفی و SQL چیز دیگری آنجا نبود
به آقای کرامتی (DelphiAssistant) پیامی ارسال کنید، تا برای شما Delphi Prism را بفرستند.
این DelphiPrism را هم در همان مجموعه CodeGear RadStudio 2009 که شامل دلفی و دلفی Net. است قرار دادید که فکر کنم همان Delphi .Net باید Delphi Prism باشه می خواستم حالا ببینم همینه ؟
خیر، همون نیست. Delphi Prismجایگزین دلفی دات نت هست؛ یعنی در نسخه های بعدی دلفی چیزی به اسم دلفی دات نت نخواهیم داشت. Delphi Prism به عنوان یک محصول جدا فروخته میشه، و جزو مجموعه RadStudio نیست. Delphi Prism روی Visual Studio نصب میشه (البته اگرVisual Studio نصب نباشه، خودش نصب میکنه).
Modernidea
دوشنبه 05 اسفند 1387, 15:09 عصر
سلام
آقا ما آخر نفهميديم ماكه داريم دلفي 7 كار ميكنيم براي بروز شدن بريم دنبال پريسم يا دلفي 2009؟
تكليف چيست؟
vcldeveloper
دوشنبه 05 اسفند 1387, 15:49 عصر
ما آخر نفهميديم ماكه داريم دلفي 7 كار ميكنيم براي بروز شدن بريم دنبال پريسم يا دلفي 2009؟
دلفی 2009 جدیدترین نسخه دلفی تحت Win32 هست، و برای تولید Native Code استفاده میشه.
Delphi Prism جدیدترین نسخه دلفی تحت دات نت هست، و برای تولید Managed Code استفاده میشه.
اینکه شما بخواید سراغ کدومشون برید، برمیگرده به اینکه بخواید دات نت کار کنید، یا Win32. تفاوت این دو هم مربوط به این تاپیک نمیشه، و بارها درباره اش در این سایت توضیح داده شده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.