View Full Version : ادرس مسیر جاری در explorer
lord_viper
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 07:27 صبح
با سلام
به جزخواندن ادرس پوشه جاری از explorerbar ویندوز با استفاده از getwindowtext ایا راه دیگه ای هم برای به دست اوردن ادرس پوشه جاری در WindowsExplorer وجود داره؟
با تشکر
vcldeveloper
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 12:25 عصر
تابع GetCurrentDirectory
lord_viper
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 23:48 عصر
جناب کشاورز من ادرس برنامه خودمو نمیخواهم
بلکه ادرس پوشه جاری windows Explorer مثلا اگه طرف my computer رو باز کرد و به پوشه Program file رفت من تو برنامم اینو دریافت کنم C:\Program Files یعنی پوشه ای که تو explorer باز هست
با تشکر
AliReza Vafakhah
جمعه 04 بهمن 1387, 02:10 صبح
با سلام
به جزخواندن ادرس پوشه جاری از explorerbar ویندوز با استفاده از getwindowtext
البته اگر تیک Display the full path in the title bar در Folder Option زده شده باشد
lord_viper
جمعه 04 بهمن 1387, 07:47 صبح
البته اگر تیک Display the full path in the title bar در Folder Option زده شده باشد
به همین خاطر دنبال یه راه دیگه هستم البته میشه از طریف رجیستری این تیک رو همیشه زده نگه داشت ولی زیاد جالب نیست
کسی داحی به نظرش نمیرسه؟
arash_ebrahimi_nk
جمعه 04 بهمن 1387, 22:03 عصر
این کار رو برای چی میخواهید انجام بدید شاید در یک زمان چندین پنجره از برنامه Explorer باز باشند که هر کدوم مسیرهای متفاوتی را نشان میدهند؟!
lord_viper
شنبه 05 بهمن 1387, 10:18 صبح
یه برنامه کوچیک که یه combobox میاد روی explorer و داخل هر مسیری میرین محتویات اون پوشه رو لیست میکنه داخل خودش و auto complet هست تا جستجوی فایلها راحت و سریع انجام بشه چند قابلیت کوچیک دیگه
هر تعداد باز باشه مهم نیست برنامه فقط روی explorer ی که فوکوس رو پنجرش هست قرار میگیره
arash_ebrahimi_nk
شنبه 05 بهمن 1387, 12:09 عصر
اگر مشکل شما فقط GetCurrentDirectory باشه میتونید با تزریق این کد به پروسه Explorer مسیر رو بدست بیارید؛ ولی با توجه با آخرین پست شما فکر کنم باید در مورد نوشتن ToolBar برای Explorer (یا همون Explorer Bar) تحقیق کنید.
lord_viper
شنبه 05 بهمن 1387, 20:10 عصر
میخواستم اینجکت کنم ولی انتی ها به این جور چیزا گیر میدن
البته این ادرس باید تو جایی از حافظه باشه و بشه با readprocessmemory خوندش ولی یکی از دوستام گفت که متغییر مربوطه جای ثابتی تو حافظه نداره و این هم یک دردسره
فکر کنم چک کنم و تیک مربوط به full path in the adress bar رو بزنم از همه کارا راحترو بی دردسر تر باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.