ورود

View Full Version : سوال: شبكه كردن در Virtual PCچگونه است؟

Parham.D
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 08:19 صبح
سلام دوستان عزيز و اساتيد محترم.

من در كلاسهاي شبكه شركت مي‏كنم و در حال يادگيري Windows Server 2003 هستم. براي انجام تمرينات گفته شده بايد از Virtual PC استفاده كنم. هر چه قدر تلاش كردم نتوانستم Windows 2003 را با Windows XP كه به صورت مجازي اجرا شده با هم شبكه كنم تا بتوانند همديگر را ببينند. از تنظيمات گفته در برنامه هم استفاده كردم، ولي فقط XP مي‏تواند Server را ببيند اما server نميتواند XP را ببيند.

سوال: روش صحيح و كامل شبكه كردن Windows XP (به صورت مجازي) با Windows Server 2003 (كه Host به حساب مي‏آيد) چيست؟

نكته: در سيستم من Active Directory , IIS نصب شده است. در Virtual PC نوع شبكه را Network Share قرار دادم و هم دو سيستم از Microsoft Loop Back Adaptor استفاده مي‏كنند و IP آدرس Server 192.168.1.1 و براي XP 192.168.1.2 هست.

لطفا كمك كنيد، كلي از درسهام عقب هستم!! جستجو كردم و نيافتم!! :ناراحت:

با سپاس از توجه و كمك شما. . .

mehdidab
یک شنبه 06 بهمن 1387, 08:12 صبح
دوست عزیز
تنظیم شبکه هر دوی اونها رو از نوع Local only ست کن.
ویک بار هر کدوم رو ریست کن .
وقتی ping بزنی جواب میگیری.

Parham.D
دوشنبه 07 بهمن 1387, 07:18 صبح
سلام دوست عزیز.

گمان میکنم جوا ب شما درست نباشد. بر اساس help برنامه تنظیم Local برای ارتباط برقرار کردن Virtual Machine های مختلف هست، اما Server2003 من Host هست، یعنی مجازی نیست. می‏توانید در متن Help برنامه این توضیح را ببینید.

اما با قرار دادن تنظیمات شبکه Virtual PC به loopback adapter مشکل حل می‏شود. ولی حالا من یک مشکل بزرگتر دارم!! ویندوز xp که مجازی هست به server متصل می‏شود و shared folder ها را میبیند، اما بر عکس آن اتفاق نمی‏افتد. یعنی server به ویندوز xp مجازی متصل نمی‏شود. و این مشکل زمانی بزرگ می‏شود که ویندوز xp در زمان logon و بر اساس user که در active directory ساختم نمی‏تواند وارد شود و هر دو پیغام خطا تقریبا یک موضوع را نشان میدهند و آن این است که server در دسترس نیست؟؟ دوستان عزیز و اساتید گرامی لطفا کمک کنید. من دو تصویر در ضمیمه قرار دادم. پیغام خطا در زمان longin کردن و دیدن Shared Foldersها.

با سپاس از لطف شما. . .

hghodsi
چهارشنبه 09 بهمن 1387, 19:21 عصر
شاید مربوط به Firewall ویندوز Xp باشه !!! چون از سرور نمی تونی XP رو ببینی ولی بالعکس میشه