ورود

View Full Version : ببخشید تعریف user در active directory پیغام زیر را می دهد.

alivafadarpour
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 09:30 صبح
سلام دوستان .
من زمانیکه می خواهم یوزر جدید (در active directory ) درست کنم پیغام زیر را می دهد.

unable to update the password. the value provided for the new password does not meet the legth . complexity or history requirement of the domain

ممنون از راهنماییتان .

msh_gold
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 09:51 صبح
برای تعریف user و پسورد در active directory با ید پسوردت ادغامی از حروف و کاراکتر های (@و#

alivafadarpour
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 12:18 عصر
دوست عزیز باز هم جواب نداد

online_mansoor2007
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 14:39 عصر
hello

goto "Active Directory Users and Computers" right click on your top level domain container, select "properties" then select "group policies" select button EDIT “Default Domain Policy”.

Goto “Computer Configuration” the select “Windows Settings” > Security Policies> Password Policy now select and disable “Passwords must meet complexity requirements” I believe this should sort out your issue.

فرزام امیرصالحی
شنبه 05 بهمن 1387, 08:31 صبح
hello

goto "Active Directory Users and Computers" right click on your top level domain container, select "properties" then select "group policies" select button EDIT “Default Domain Policy”.

Goto “Computer Configuration” the select “Windows Settings” > Security Policies> Password Policy now select and disable “Passwords must meet complexity requirements” I believe this should sort out your issue.

حرف این دوستمون کاملا درسته ولی اگه نمیخوای اینکارو کنی باید پسوردت مثلا این شکلی باشه : fArzam123

marzban
شنبه 13 تیر 1388, 10:51 صبح
با سلام
من هم با چنین مشکلی مواجه شدم واز پسورد بصورت fArzam123 استفاده کردم ولی با استفاده از کاراکتر #@ درست شد

mRizvandi
چهارشنبه 31 تیر 1388, 12:08 عصر
سلام

شرط complexity اینه که باید حداقل دو تا از شرایط زیر برقرار باشه (تعداد کاراکتر هم بعد از اینها مهم هست که بصورت پیش فرض در ویندوز 2003 هفت کاراکتر هست)
1- استفاده از حروف کوچک و بزرگ
2- استفاده از اعداد
3- استفاده از نشانه ها

Xcalivorse
چهارشنبه 31 تیر 1388, 19:59 عصر
حداقل طول پسورد هم بايد 7 كاراكتر باشه

maryam125
یک شنبه 04 مرداد 1388, 08:37 صبح
سلام دوستان
من ميخوام براي يه شركت برنامهاي بنويسم كه ازديتا بيس access استفاده كنه.مشكل اينجاست كه من قبلا برنامه هايي نوشتم كه تحت ويندوز بوده و روي يك كامپيوتر اجرا ميشده.حالا كه قراره برنامه من از يه تعداد client درخواست بگيره و من از server اين درخواست هارو جواب بدم

.اول اينكه نميدونم آيا هنوز بايد تحت win بنويسم (win application) يا نه.
دوم اينكه آيا بايد يه interface براي كلاينت هام درست كنم و يكي هم براي سرور
سوم اينكه ايا بايد برنامم روي همه كلاينت ها با پايگاه داده نصب بشه يا پايگاه داده فقط روي سرور؟
ممنون ميشم اگه دوستان كمك كنن.اططلاعات حتي كلي هم ميتونه ديدمو باز كنه.

somaye.h
یک شنبه 04 مرداد 1388, 09:36 صبح
سلام بر همه ی دوستان

به نظر من پسورد از این حالت که هم باید پیچیدگی داشته باشه (complexity) و هم باید از 7 کاراکتر کوتاهتر نباشه در آورد چون این گونه پسوردها احتمال فراموش شدنشون زیاده
حال به روش زیر می تونید این محمدیتهای اعمال شده را حذف کنید

administrative tools >domain security policy>password policy

بعد اینکه به این قسمت رفتی باید گزینه ای
Password Policy now select and disable “Passwords must meet complexity requirements
را disable کنی تا محدودیت پیچیدگی پسورد از بین بره
حال اگه بخوای محدودیت تعداد کاراکتر پسورد را از بین ببری
در همون مسیر قبلی قسمتی که نوشته 7 کاراکتر( گزینش دقیق یادم نیست ) را بکن 0 کاراکتر

baghmalek
یک شنبه 04 مرداد 1388, 11:28 صبح
اگه از ويندوز سرور 2003 استفاده مي كني اين تنظيمات رو انجام بده شايد جواب داد
در Default domain controller security setting
قسمت password policy
1- o password
2-42 day
3-30 day
4-not defined
5-disable
6-disable
قسمت Account lockout policy