ورود

View Full Version : خطا در هنگام چاپ کریستال ریپورت در وب

majid_afra222
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 15:27 عصر
سلام
دوستان عزیز، تمام چیزها برای گزارشگیری درسته، ولی زمانی که دکمه چاپ گزارش ساخته شده با کریستال ریپورت رو میزنم، صفحه انتخاب چاپگر میآد و بعد که اونرو تایید میکنم، خطا میده.
ولی در زمان export همه چیز درسته و به PDF و Excel و ... بدرستی ارسال می کنه.

عکسها رو برای دوستان قرار دادم.
در ضمن سرور هم برای خودمونه و توی شرکت قرار داره.

----------------------
ممنون میشم اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه.

Chabok
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 19:05 عصر
سلام . ببخشید . یک سوال :
تا جایی که من یادمه کریستال ریپورت تحت وب چاپ مستقیم نداشت . یعنی یک فایل pdf میسازه و باید اون رو پرینت گرفت .
چون عمل چاپ در واقع یک عمل سرور ساید است . و سرور هم به پرینترهای سمت کلاینت دسترسی نداره .

برای همین یک فایل pdf ساخته میشه و نمایش داده میشه که کلاینت توسط adobe reader بتواند آن را چاپ کند .

همینطور نیست ؟

majid_afra222
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 19:51 عصر
سلام دوست عزیز
ممنون، ولی کریستال ریپورت دکمه پرینت بصورت مستقیم داره و صفحه انتخاب چاپگر هم باز میشه ولی بعد از انتخاب پرینتر و تایید اون، همون اعلان خطا رو نشون میده.

ممنون

mahdi_farhani
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 20:09 عصر
یک فایل Cab برای چاپ هست که از آن استفاده میکنند تا پرینتر ها را شناسایی کنی ، میتونی از اون کمک بگیری ، تو بخش کریستال دنبال Printer.cab بگرد

majid_afra222
جمعه 04 بهمن 1387, 11:21 صبح
سلام دوست عزیز
ممنون.
اون فایل دانلود شده و تنظیماتش تو web.config قرار داده شده.

<configSections>
....
<sectionGroup name="businessObjects">
<sectionGroup name="crystalReports">
<section name="printControl" type="System.Configuration.NameValueSectionHandler, System, Version=1.0.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089, Custom=null"/>
</sectionGroup>
</sectionGroup>
</configSections>

<businessObjects>
<crystalReports>
<printControl>
<add key="url" value="http://localhost:29083/PrintControl.cab" />
</printControl>
</crystalReports>
</businessObjects>
<connectionStrings>

صفحه انتخاب پرینتر میآد ولی بعد از انتخاب پرینتر (هر پرینتری) خطایی که بالا گفتم نشون داده میشه.