ورود

View Full Version : سوال: چگونه فرم های ورودی سایت فیلتر شوند

cyraxgroup
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 17:29 عصر
سلام
من در رابطه با یک مسئله مشکل پیدا کردم
من موفق شدم فرم های آپلود رو در یک سایت فیلتر کنم تا از آپلود شل ،اسکریپت یا فایلهای مخرب جلوگیری کنم اما میخواستم بدونم اگر ما بخوایم یک اینپوت رو فیلتر کنیم که مثلا وقتی یک چیزی مثل "<
<script src='script.js'></script>" به فرم داده میشه تگ ها به شکل المانهای اچ تی ام ال در دیتابیس ذخیره بشه تا این اسکریپت در هنگام لود محتویات فورم اجرا نشه.
همینطور که میدونید در بعضی سایتها چون فرم ها فیلتر نمیشن میشه خیلی راحت با اجرای یک اسکریپت یک دستور خاص رو در سایت اجرا کرد.
در بعضی سایتها ما باز هم این کد رو وارد میکنیم اما شکلش در هنگام لود صفحه عوض میشه و به صورت "&
lt;script src='java.js'&gt;&lt;/script&gt;" در میاد و خوب این جور چیزی در صفحه اجرا نمیشه اما به شکل صحیح نمایش داده میشه مثل "
<script src='script.js'></script>"
ما یا باید با کمک یک دستور در هنگام ورود این کد به دیتابیس اون رو تغییر بدیم یا این که باز هم با کمک یک اسکریپت هنگام خوندن اون از دیتابیس اون رو تغییر بدیم
کسی میتونه در این زمینه به من کمک کنه؟

cyraxgroup
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 17:42 عصر
در ضمن من نمیخوام با جاوا اسکریپت فرم ها رو فیلتر کنم چون باز هم میشه ازشون رد شد

Nima NT
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 17:59 عصر
اگر از ASP.NET استفاده کنی , این مشکل حل میشه چون دات نت 2 این مساله امنیتی رو خودش حل کرده , در ضمن برای حل این مشکل اگر نمیخوای از جاوا اسکریپت و .. استفاده کنی باید از تکنولوژی Server Side بهره ببری که نمونه اون ASP.NET و PHP هست که البته تو PHP خودت باید قوانین رو تعریف کنی ولی تو ASP.NET این کار به طور اتومات از طرف مایکروسافت تعریف شده.