ورود

View Full Version : چند سوال کلی از Fast Report

m0rteza
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 18:50 عصر
بنده در دات نت کد می نویسم و به زودی می خوام گزارشاتم رو تحت fast Report انجام بدم . چند سوال دارم که اگر زحمت نیست به هر کدوم پاسخ کلی و کوتاه بدید.بله یا خیر هم کافی هست ممنون
1- برنامه ای که گزارشاتش با fast repor هست برای اجرا در رایانه کاربر به چه چیزی احتیاج داره ؟
2- آیا میشه با این ابزار گزارش ساز طراحی کرد؟ آیا نمونه از اضافه کردن فیلد زمان اجرا وحود داره؟
3-آیا میشه یک Dataset رو با یک کوئری پر کرد و به datasource این ابزار داد ؟ منظورم اینه که این قابلیت رو داره؟
4- ایا با پرینتر ها مشکلی داره؟
5-در برنامه های کلاینت سروری جایی مشکلی ایجاد نمی کنه؟
6-میشه صفحه گزارش رو افقی کنیم؟
می دونم سوالا مبتدی هست ولی میخوام مطمئن شم. آیا برای اینا در Sample نمونه ای وجود داره ؟
ممنون .

Hsimple11
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 22:30 عصر
بله. تمام امکاناتی را که میخواهید FR دارد. Builder, ارتباط با دیتاست، Orientation ها و ....

آقای احدی یک فایل آموزشی از FR گذاشته اند فکر کنم جستجو کنید بتونید پیدا کنید.

vcldeveloper
جمعه 04 بهمن 1387, 02:00 صبح
- برنامه ای که گزارشاتش با fast repor هست برای اجرا در رایانه کاربر به چه چیزی احتیاج داره ؟
خیر. کد مربوط به گزارش ساز مستقیما با برنامه کامپایل میشه، و نیاز به چیزی به جز فایل اجرایی برنامه نداره.

2- آیا میشه با این ابزار گزارش ساز طراحی کرد؟
بله.

آیا نمونه از اضافه کردن فیلد زمان اجرا وحود داره؟
نمونه یعنی چی؟ یعنی نمونه کد؟ نمی دونم.
FR قابلیت اسکریپت نویسی داره، و می تونید همه جنبه های آن را از طریق اسکریپت در runtime تغییر بدید، یا کنترل های جدید ایجاد کنید.

3-آیا میشه یک Dataset رو با یک کوئری پر کرد و به datasource این ابزار داد ؟ منظورم اینه که این قابلیت رو داره؟

اگر این قابلیت پایه ایی را نداشته باشه که دیگه اسمش گزارش ساز نیست!

4- ایا با پرینتر ها مشکلی داره؟
من ندیدم.

5-در برنامه های کلاینت سروری جایی مشکلی ایجاد نمی کنه؟
نه، اصولا مشکل در برنامه کلاینت سرور ربطی به گزارش ساز نداره، غیر از اینکه بخواید از نسخه Client\Server آن استفاده کنید، که یک نسخه ویژه هست، و در آن یک سرور گزارش گیری گزارش ها را برای کلاینت ها تولید میکنه.

6-میشه صفحه گزارش رو افقی کنیم؟
بله

آیا برای اینا در Sample نمونه ای وجود داره ؟
بله، با خودش دموی جامعی داره.