ورود

View Full Version : پسورد iis بعد نصب ؟!

reza saam
جمعه 04 بهمن 1387, 20:03 عصر
با درود فراوان خدمت دوستان عزیز...
آقا من از php به .net تغییر پلتفرم میخوام بدم ولی همین تو استارتش گیر کردیم!!
بعد از نصب iis در ویندوز اکس پی پروفشنال روی پارتیشن c که فرمتش ntfs هست همین که به آدرس localhost:80 رفتم درجا یه کادر ظاهر شد و یوزر و پسورد خواست..هرچی دادم بهش کار نکرد
بالاخره تو نت سرچ کردم و رفتم سراغ یه گزینه ای توی control panel به اسم administrator tools که اسمش یادم رفت! بعد رفتم باز هرچی اون گزینه ها رو دستکاری کردم بدتر شد که درست نشد...
لطفا یکم راهنماییم کنین،تیک annymouse login رو غیرفعال کردم و یبار هم فعال کردم،هیچ کدوم جواب نداد باز پس میخواست یا میگفت access denied
چه کنم؟!

WorldVbMan
جمعه 04 بهمن 1387, 22:37 عصر
برای نصب iis چیكار كردید؟
كافیه CD ویندوز رو بذارید و بعد از Control Panel ابزار Add or Remove Programs رو انتخاب كنید و سپس Add/Remove windows Component رو
در ادامه Internet Information Services یا همون iis رو انتخاب و از Detail برای رفتن مرحله ی بعد استفاده كنید
اكنون FrontPage 2000 رو تیك بزنید و مراحل رو با تأیید ادامه بدید
خودش نصب رو انجام میده تا حالا از من كه پسوردی چیزی نخواسته
البته این ها واسه قبل از نصب دات نت هست وگرنه یه سری مراحل دیگه ای داره كه فكر می كنم با یه سرچ تو فروم در دسترسه

reza saam
جمعه 04 بهمن 1387, 23:05 عصر
من دات نت رو (ویژوال استودیو 2005) رو اول نصب کردم حالا میخوام iis نصب کنم
Iis رو هم که نصب کردنش رو میدونم و کل آپشن هارو تیک زدم و نصب کردم
حالا وقتی تو مرورگرم مینویسم http://localhost/ درجا یه کادر popup باز میشه و یوزر پس میخواد
یعنی بنظرت باید دات نت رو حذف کنم، سرور رو نصب کنم بعد دوباره دات نت رو نصب کنم پس نمیخواد؟!
درضمن سیستم فایل درایوتون چیه؟ واسه من ntfs هست، میگم شاید واسه همین گیر داده

moosa2007
شنبه 05 بهمن 1387, 07:49 صبح
به نام کاربری موجود در ویندوز مثلا administrator یک پسورد بده بعد بیا localhost رو آدرس بده و اگه user,pass خواست اونها رو وارد کن احتمالا درست میشه

اگه سئوالی بود در خدمتم - موفق باشی

reza saam
شنبه 05 بهمن 1387, 14:33 عصر
به نام کاربری موجود در ویندوز مثلا administrator یک پسورد بده بعد بیا localhost رو آدرس بده و اگه user,pass خواست اونها رو وارد کن احتمالا درست میشه

اگه سئوالی بود در خدمتم - موفق باشی

این همون کاری بود که اول کردم ولی جواب نداد....
خوب اینطوری نمیشه...ببینم مگه شما iis رو نصب میکنین همینطوری نمیاد؟! یعنی واسه دیدن لوکال هاستتون پسورد نمیخواد که؟ میخواد؟
ویندوزتون چیه؟ فرمت فایل سیستمون چیه ؟ (ntfs هست یا fat 32/16 )؟
آخه ویندوز من اریجینال بود که کرک کردمش و آخرین نسخه سرویس پک 2 بوده،مدیا پلیر 11 و ie7
حالا شما میشه سیستمای خودتون رو بگین ؟ منم میخوام بدون دردسر نصب کنم
کدوم ویندوز واسه iis و برنامه نویسی دات نت مناسبتر هست؟! windows xp - windows 2000 server ya windows 2003 server ؟!

mh19842008
شنبه 05 بهمن 1387, 14:46 عصر
مشکل از این ها نیست من هم سیستم sp2 fat 32و NTFS هستش و براحتی iis رو نصب میکنم البته شما باید قبل از نصب vs ابتدا iis رو نصب میکردید شما میتونید فایل های خودتون رو در root بریزید و اجرا کنید البته آدرس برنامه خودتون رو بدید

WorldVbMan
شنبه 05 بهمن 1387, 16:57 عصر
این همون کاری بود که اول کردم ولی جواب نداد....
خوب اینطوری نمیشه...ببینم مگه شما iis رو نصب میکنین همینطوری نمیاد؟! یعنی واسه دیدن لوکال هاستتون پسورد نمیخواد که؟ میخواد؟
ویندوزتون چیه؟ فرمت فایل سیستمون چیه ؟ (ntfs هست یا fat 32/16 )؟
آخه ویندوز من اریجینال بود که کرک کردمش و آخرین نسخه سرویس پک 2 بوده،مدیا پلیر 11 و ie7
حالا شما میشه سیستمای خودتون رو بگین ؟ منم میخوام بدون دردسر نصب کنم
کدوم ویندوز واسه iis و برنامه نویسی دات نت مناسبتر هست؟! windows xp - windows 2000 server ya windows 2003 server ؟!

فكر نمی كنم هیچ كی واسه استفاده از ك-ر-ك نشده و اریجینال ویندوز پولی بپردازه
من با Xp sp2 كار می كنم ورژن ie هم همون 7 هست . از این بابت مشكلی نیست مگه ویندوز رو از اول نصب كرده باشید و باز هم همین مشكل پیش اومده باشه در اون صورت اگه مراحلی كه گفتم رو هم درست رفته باشید امكانش هست ایراد از ویندوز یا پك دات نت شما باشه
ضمناً آنتی ویروسی چیزی ندارید كه بلوكه كنه دسترسی پورت رو؟ اصلاً مطمئنید پسورد واسه iis میخواد؟

حامد مصافی
شنبه 05 بهمن 1387, 17:20 عصر
IIS رو باز کنید.
روی سایت مورد نظر راست کلیک کرده گزینه Properties را انتخاب کنید.
به برگه Directory Security بروید.
در قسمت Authentication and access control کلید Edit را کلیک کنید.
گزینه Enable anonymous access را تیک زده OK کنید.
از دسترسی کاربر Asp_Net به مسیر های سایت اطمینان حاصل کنید.

reza saam
شنبه 05 بهمن 1387, 21:29 عصر
من ویندوزم رو عوض میکنم یه ویندوز اکس پی دیگه نصب میکنم نتیجه رو میگم
از همتون ممنونم ولی طبق گفته های شما دوستان و اساتید گرامی فکر کنم مشکل از سرویس پک ویندوزم هست و ربطی به تنظیمات دیگه نداره
بخاطر جوابتون متشکرم،فعلا ببینم بعد نصب ویندوز جدید هم باز مشکلی پیش میاد یا نه
راستی iis 6 ویستا چطوره؟! به عنوان یه دات نت کار کدومو ترجیح میدید؟ سرور iis اکس پی رو یا ویستا رو؟

reza saam
یک شنبه 06 بهمن 1387, 18:30 عصر
سلام!
با ویندوز جدید اومدم،فهمیدم مشکل از کجا بود: اولا سرویس پک ویندوزم عجیب غریب بود و وقتی ویژوال استودیو دات نت رو نصب میکردم بالای دکمه فینیش یه اخطار مینوشت ... الان فهمیدم اون اخطار بدلیل ناسازگاری سرویس پک با ویژوال استودیو دات نت بوده... تجربه ای شد که ویندوز اریجینال رو از فک و فامیل نگیرم و کرکش رو از اینترنت دانلود نکنم! همون بهتر که نسخه ی فول کرک شده رو نصب کنم!!!
دوما من سرویس دهنده iis رو بعد از اینکه نصب VS.NET رو تموم کرده بودم شروع به نصب کردم و این باعث به هم خوردن تنظیمات پیشفرض شده بود و با اینکه تنظیمات درست بود ولی سیستم نمیدونم چرا قاطی کرده بود و منو به عنوان یک یوزر غریبه میشناخت و تایید اعتبار میخواست
خوشحالم که دوستان گلی مثل شما در این انجمن یار و مددکار همدیگه هستند تو مشکلاتشون... خیلی خوشحالم که به این جمع دوستانه پیوستم
شکر خدا مشکلم برطرف شد و حالا وقتی وارد LOCALHOST میشم به جای کادری که یوزرنیم و پسورد بخواد، صفحه پیشفرض IIS ظاهر میشه و همزمون با اون یه پنجره دیگه هم تو مرورگر باز میشه
خیلی خوشحالم ممنون از همه دوستانی که کمک کردند تا منشا مشکل رو پیدا کنم، از همتون سپاسگذارم دوستان

iman_ad
یک شنبه 06 بهمن 1387, 19:45 عصر
این مشکل ساده تر از این حرفا حل می شد کافی بود تو iis داخل تنظیمات سایتت tab مربوط به directory security بری و تیک integrated windows security برداری عزیزم

reza saam
دوشنبه 07 بهمن 1387, 01:08 صبح
این مشکل ساده تر از این حرفا حل می شد کافی بود تو iis داخل تنظیمات سایتت tab مربوط به directory security بری و تیک integrated windows security برداری عزیزم
حالا ایکاش یکم زودتر میگفتی رفیق!!
سری رو که درد نمیکرد رو با دستمال بستیم خوب شد!!!

parinaz571
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 17:55 عصر
منم همین مشکلو دارم خواهش میکنم کمکم کنید. تمام مراحل تو تاپیکو امتحان کردم ولی مشکلم حل نشد.

من تو تنظیم لوکال هاست مشکل دارم.
یعنی یک سایت دینامیک با ویزارد site manager ایجاد کردم.

من تو مسیر
E:\Inetpub\wwwroot\Commerce

فایل های دریم ویور رو قرار دادم.
در iis هم در قسمت default web sites اسم این پوشه commerce من امده .
الن در قسمت iis وفتی رو پوشه commerce کلیک راست میکنم و پرو پرتیز رو میزنم. نمیدونم چه تنظیماتی رو باید انجام بدم.

الان مال من این شکلیه

http://i39.tinypic.com/2qmj6kx.jpg

یا کجا رو باید تغییر بدم؟

Saber_Fatholahi
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 19:36 عصر
دوست من همونطوری که دوست عزیزمون گفتن آخرین تیک که توی همین تصویر که گذاشتی ور دار مشکلت حل میشه موفق باشی

parinaz571
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 20:27 عصر
دوست من همونطوری که دوست عزیزمون گفتن آخرین تیک که توی همین تصویر که گذاشتی ور دار مشکلت حل میشه موفق باشی
خیلی از راهنمایی تون ممنونم مشکلم حل شد.

yadamnareh
چهارشنبه 03 تیر 1388, 23:49 عصر
من دات نت رو (ویژوال استودیو 2005) رو اول نصب کردم حالا میخوام iis نصب کنم
Iis رو هم که نصب کردنش رو میدونم و کل آپشن هارو تیک زدم و نصب کردم
حالا وقتی تو مرورگرم مینویسم http://localhost/ درجا یه کادر popup باز میشه و یوزر پس میخواد
یعنی بنظرت باید دات نت رو حذف کنم، سرور رو نصب کنم بعد دوباره دات نت رو نصب کنم پس نمیخواد؟!
درضمن سیستم فایل درایوتون چیه؟ واسه من ntfs هست، میگم شاید واسه همین گیر داده

سلام. اول باید IIS رو نصب کنید، بعد VS رو وگرنه مشکل پیش میاد.(البته این احتمالاً ربطی به مشکل شما نداره)

iman_22a
پنج شنبه 04 تیر 1388, 02:32 صبح
سلام. اول باید IIS رو نصب کنید، بعد VS رو وگرنه مشکل پیش میاد.(البته این احتمالاً ربطی به مشکل شما نداره)

سلام پسر خوب . خودمونیما منم بعضی وقتها میخوام که یادم نره ولی یادم میره به زمان تاپیک نگاه کنم :چشمک:

-=sIiiS=-
شنبه 27 تیر 1388, 17:46 عصر
دوستان گل روم به دیوار ، من این مشکل رو روی ریموت دارم، باید چیکار کنم ؟
اگر تیک رو بردارم که اصلا نمیاد و اگر بذارم ازم پسورد می پرسه که نمیخوام بپرسه و میخوام همه به اون صفحه دسترسی داشته باشند
باید چیکار کنم؟

-=sIiiS=-
یک شنبه 28 تیر 1388, 20:18 عصر
دوستان کسی این مشکل من رو نمیدونه ؟
دسترسی ها رو هم اضافه کردم اما بازم تغییر نکرد و پسورد می پرسه...