ورود

View Full Version : سوال: نمایش نامفهوم حروف فارسی..!

nimnegah
یک شنبه 06 بهمن 1387, 11:54 صبح
با سلام

من توی برنامه تحت وب از کد زیر برای فارسی کردن صفحه استفاده کردم اما استرینگهایی

که من توی سورس برنامه مینویسم رو به صورت نامفهوم نشون میده..( قبلا اینطوری نبود)

چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم.( این باعث شده در کوئری های خودم دچار مشکل

بشم)

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

Ahoora_Mazda
یک شنبه 06 بهمن 1387, 12:00 عصر
صفحه را یونیکد ذخیره کنید و تگ متایی را که نوشتید به صورت زیر تغییر بدهید.

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">

nimnegah
یک شنبه 06 بهمن 1387, 13:34 عصر
بدتر شد!

کلماتی رو که توی پروپرتی کنترل ها نوشتم مشکلی ندارن.. وقتی از توی سورس برنامه یه متن رو

به یه کنترل نسبت بدم این اتفاق میفته..( مثلا وقتی میخوام بگم " پسورد شما اشتباه است"... این جمله

نامفهوم نوشته میشه.!!!

یکی به داد ما برسه باید برنامه رو تحویل بدم..

mh19842008
یک شنبه 06 بهمن 1387, 15:02 عصر
من هم از تگ متا به همین شکل استفاده کردم ومشکلی نداره معمولاً صفحات بصورت یونیکد ذخیره میشند اگه مشکلتون حل نشد
پیشنهاد: میتونی ویندوز و نرم افزارتو دوباره نصب کنی

Ahoora_Mazda
یک شنبه 06 بهمن 1387, 15:57 عصر
windows-1252 نیز میتوانید در تگ متا استفاده کنید. در کل مهمترین مسئله ایکه شما باید به اون توجه کنید یونیکد ذخیره کردن صفحات قبل از اینکه چیزی در آن بریزید است.

پیشنهاد من این هست که ، یک فرم Aspx جدید اضافه کنید. قبل از این که چیزی در آن بریزید، با Notepad بازش کنید و از منوی File گزینه Save as را انتخاب کنید. در پنجره باز شده در قسمت Encoding گزینه Utf-8 را انتخاب کرده و دکمه Save را بدون ایجاد هر تغییر دیگری فشار دهید تا صفحه یونیکد ذخیره شود.سپس تگ متایی که خودتان در ابتدا نوشتید را به سورس صفحه اضافه کنید.به احتمال فراوان مشکلتان حل میشود.

kiosksoft
یک شنبه 06 بهمن 1387, 16:04 عصر
دوست عزیز

ابتدا یه صفحه جدید اضافه کنید , قسمت سورس برنامه باز کنید , منوی فایل رو باز کنید , گزینه
advanced save option رو کلیک کنید. سپس بر اساس تصویر ذیل تنظیم کنید.

nimnegah
یک شنبه 06 بهمن 1387, 21:50 عصر
با تشکر از همه دوستان

مشکل حل شد. مهمترین نکته اینه که وقتی توی کد از حروف فارسی استفاده می کنید احتیاجی نیست

در سورس صفحه اونو utf-8 کنید .... فقط باید قسمت کد صفحه رو با utf-8 ذخیره کنید نه سورس صفحه!

مشکل من با این کار حل شد.