View Full Version : سوال: ارتباط Peer to Peer دو دستگاه به صورت بی سیم
mahmood3d
دوشنبه 07 بهمن 1387, 15:08 عصر
سلام دوستان
من چون قبلا برای متصل شدن لپ تاپم به شبکه مشکل داشتم (دسترسی نداشتن به کابل و در صورت دسترسی دست و پا گیر بودن کابل) جدیدا یک کارت شبکه بی سیم گرفتم و روی یکی از دستگاه های شبکه وصل کردم تا بتونم هم از شبکه استفاده کنم و هم از اینترنتی که توی شبکه شیر شده .
آدرس آی پی دستگاهی که کارت شبکه وایرلس رو روش نصب کردم 192.168.1.2 بود که وقتی ICS رو روش فعال کردم آدرس آی پی 192.168.0.1 رو برای کارت شبکه بی سیم ست کرد (خوب طبیعیه برای فعال شدن ICS لازمه) از طرف دیگه من هم روی لپ تاپم آدرس آی پی 192.168.0.2 رو به صورت دستی ست کردم .
حالا دستگاه من به اینترنت وصل میشه ولی نمی تونم از شبکه استفاده کنم یعنی وقتی که وارد پوشه Network می شم فقط لپ تاپ خودمو نشون می ده و حتی اسم کامپیوتری که کارت شبکه بی سیم روشه رو هم وارد می کنم پیغام خطا می ده و وصل نمی شه .
البته بگم سیستم عامل لپ تاپ من ویستاست و مال کامپیوتری که کارت شبکه بی سیم رو روش نصب کردم ایکس پیه .
از دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنند تا بتونم به شبکه متصل بشم و از اون استفاده کنم .
mahmood3d
سه شنبه 08 بهمن 1387, 10:40 صبح
آقایون و خانم ها خسته نباشید
مشکلم برطرف شد و الان یه مشکل دیگه ای که دارم اینکه که چون ترافیک شبکه بین لپ تاپم و شبکه ای که بهش وصل میشم زیاده به همین دلیل من یک کارت شبکه بی سیم 108Mbps خریدم (البته استباه کردم چون کارت شبکه لپ تاپم 54Mbps بود و سرعت از این بیشتر نمی تونه باشه) ولی وقتی که این دو دستگاه رو به هم وصل کردم حداکثر سرعتی که می گه می تونین داشته باشین 11Mbps است که حین کار فقط از 20 - 30 درصد از اونو استفادهه می کنه و وقتی که یه فایلی رو توی شبکه کپی می کنم با سرعت کمتر از یک مگابیت در ثانیه کپی می کنه .
از دوستان خواهشمندم که منو راهنمایی کنن که چطوری می تونم همین 54 مگابیت در ثانیه رو داشته باشم که در حالت عادی که 40 - 50 در صد از اونو که استفاده می کنه بتونم داده ها رو تقریبا با 20 یا 30 مگابیت در ثانیه منتقل کنم ؟
mahmood3d
سه شنبه 08 بهمن 1387, 21:36 عصر
از دوستان محترم کسی نبود به سؤال من جواب بده ؟
یعنی کسی تا حالا این مشکل براش پیش نیومده و جوابی براش نداره ؟
farhad_tdk
شنبه 12 بهمن 1387, 14:18 عصر
firewall سیستمها رو خاموش کن شاید درست شد
mahmood3d
یک شنبه 13 بهمن 1387, 18:25 عصر
دوست عزیز
سرعتی که ویندوز از کارت شبکه تشخیص داده 11 مگابایته چه ربطی به فایروال داره .
تا حالا اگه توجه کرده باشی سرعت کارت شبکه های سیمی که ویندوز میشناسه 100 مگاباییته که توی صفحه مربوط به اون کانکشن می نویسه که معمولا از همه سرعت اون استفاده نمی کنه . توی دستگاه منم 11 مگابایت می شناسه (که باید 54 مگابایت بشناسه) و حدود 2 -3 مگابایت از اون رو استفاده می کنه .
administors
سه شنبه 15 بهمن 1387, 11:11 صبح
دوست عزیز
تا حالا اگه توجه کرده باشی سرعت کارت شبکه های سیمی که ویندوز میشناسه 100 مگاباییته که توی صفحه مربوط به اون کانکشن می نویسه که معمولا از همه سرعت اون استفاده نمی کنه . توی دستگاه منم 11 مگابایت می شناسه (که باید 54 مگابایت بشناسه) و حدود 2 -3 مگابایت از اون رو استفاده می کنه .
fبرای داشتن سرعت کامل باید از ap استفاده کنید
mahmood3d
پنج شنبه 17 بهمن 1387, 23:35 عصر
سلام دوست عزیز
مگه توی اتصال دو تا از ابزار بی سیم سرعت ارتباط برابر با سرعت کندترین دستگاه نیست ؟ در اینجا هم دو تا کارت شبکه بی سیم با سرعت های 108 و 54 MBps داریم که سرعت باید 54 MBps باشه .
administors
شنبه 19 بهمن 1387, 01:24 صبح
سلام دوست عزیز
مگه توی اتصال دو تا از ابزار بی سیم سرعت ارتباط برابر با سرعت کندترین دستگاه نیست ؟ در اینجا هم دو تا کارت شبکه بی سیم با سرعت های 108 و 54 MBps داریم که سرعت باید 54 MBps باشه .
مثل حالت کابل کراس هست که فقط با سرعت 10 مگ کانکت میشه
Identifier
شنبه 19 بهمن 1387, 06:56 صبح
وست عزیز
الان داری از استاندارد 802.11 b استفاده میکنی که حد اکثر سرعت انتقالش 11 مگابیت هست در تنظیمات کارت شبکت اون را روی 802.11 g قرار بده، استاندارد 802.11G تا 54mbps پشتیانی میکنه !.
ENASAP
سه شنبه 22 بهمن 1387, 04:40 صبح
با تشكر. من هم همين مشكل رو دارم. در ويندوز ايكس پي سرويس پك 2، چطوري مي شه استاندارد 802.11B رو روي 802.11ْG تنظيم كرد؟
mahmood3d
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 21:27 عصر
الان داری از استاندارد 802.11 b استفاده میکنی که حد اکثر سرعت انتقالش 11 مگابیت هست در تنظیمات کارت شبکت اون را روی 802.11 g قرار بده، استاندارد 802.11G تا 54mbps پشتیانی میکنه !.
من توی تنظیمات کارت شبکه رو نگاه کردم . کارت شبکه طوری تنظیم شده که هر سه استاندار a و b و g رو ساپورت می کنه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.