View Full Version : اندازه کاغذ در وی بی
mahmood_s
سه شنبه 08 بهمن 1387, 22:41 عصر
با سلام و تشکر از تمام اساتیدی که در صدد حل مشکلات و سوالات هستند
در خصوص تعیین اندازه کاغذ سوالی داشتم
من در برنامه خود یک اندازه کاغذ در ابعاد 17*8.5 سانتی متر دارم اندازه کاغذ رو تنظیم میکنم ولی وقتی پرینت می گیرم رو حالت کاغذ A4 پرینت گرفته میشه
برای حل مشکلم مجبورم به صورت دستی اندازه کاغذ رو برای پرینتر در Printers and Faxes تعریف کنم
می خواستم بدونم راه حل دیگه ای هست
noorsoft
چهارشنبه 09 بهمن 1387, 09:40 صبح
اگه سایز کاغذی که انتخاب میکنید در لیست کاغذهایی که چاپگر شماپشتیبانی می کند وجود نداشته باشد شما باید بصورت دستی کاغذ را تنظیم نمایید ور غیر اینصورت نیاز به تعریف دستی نیست
mahmood_s
چهارشنبه 09 بهمن 1387, 10:45 صبح
در مورد پرینتر های حرارتی 6 سانتی و 8 سانتی ؟
noorsoft
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 04:14 صبح
حقیقتا من با این چاپگرها کار نکردم ولی فکر کنم شما بهتره اندازه های کاغذ رو بصورت دستی تو برنامتون تعریف کنید
مهدي هراتي
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 10:32 صبح
سلام
وقتي مي خواهيد براي يك سايز كاغذ غير از A4 گزارش (خروجي چاپي) طراحي كنيد بايد دو مورد زير را رعايت نماييد:
1- مطمئن باشيد چاپگري كه مد نظرتان است آن سايز را پشتيباني مي نمايد. به عنوان مثال با وجود اينكه چاپگر HP1320 از HP1020 گرانتر و قويتر است ولي مدل 1020 سايز A6 را پشتيباني مي نمايد درحاليكه 1320 نمي تواند روي A6 چاپ كند.
2- در مورد چاپ روي سايزهاي غير از A4 و همچنين سايزهاي ويژه (چاپگرهاي حرارتي، چاپگرهاي PVC، ليبل پرينترها و ...) مي بايست ابتدا چاپگر مورد نظر را به عنوان چاپگر پيش فرض در ويندوز انتخاب نماييد. با اين كار وقتي در محيط طراحي گزارش ليست سايزهاي كاغذ را ببينيد، سايزهاي خاص پشتيباني شده توسط آن چاپگر هم ديده مي شود كه مي بايست سايز مطلوب را انتخاب نموده و سپس گزارش خود را Save كنيد. حالا مي توانيد آن چاپگر را از حالت Default خارج كرده و چاپگر ديگري را كه مد نظرتان است Default كنيد. بدين ترتيب چاپ هاي شما دقيق و بدون مشكل انجام مي شود.
مثلاً اگر هنگام طراحي خروجي چاپي كه بايد بر روي يك چاپگر حرارتي Samsung STP 103 فرستاده شود، اشتباهاً HP1020 به عنوان پيش فرض انتخاب شده باشد، سايز 58 ميلي متري كه مخصوص STP103 است در ليست سايزها موجود نيست بنابراين خروجي چاپي شما به طور پيش فرض بر روي A4 كه يكي از سايزهاي HP1020 است قرار خواهد گرفت. نتيجه هم چاپ هاي عجيب و غريب بر روي STP103 مي باشد.
به همين ترتيب وقتي مي خواهيد خروجي A6 داشته باشيد اگر HP1320 و HP1020 را داريد بايد HP1020 پيش فرض باشد. اگر بخواهيد A5 بگيريد چون هم 1020 و هم 1320 اين سايز را پشتيباني مي كنند مهم نيست كه كدامشان پيش فرض باشند.
موفق باشيد
mahmood_s
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 12:53 عصر
با تشکر از آقای هراتی و مدیر بخش
مشکل اینجاست که با معرفی به روش دستی من مشکل ندارم ولی چون من برنامه رو ممکنه بصورت سی دی به مشتری تحویل بدم آموزش تعریف کاغذ به مشتریانی که اطلاعات کمی از رایانه دارند کمی مشکل به نظر میرسه
اگه راهی وجود داشته باشه که اندازه کاغذ ها رو خودم بتونم در برنامه به لیست کاغذ های پیش فرض پرینتر ها اضافه کنم که خیلی خوب می شد
rouzbeh_ziafati
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 23:05 عصر
سلام
من می خوام کاری کنم که اطلاعات روی فرم وقتی که چاپ میشه دقیقا در وسط صفحه چاپ بشه ، چی کار باید بکنم ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.