PDA

View Full Version : غيرفعال بودن كنترلها در toolbox



Moslemu
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 07:46 صبح
سلام.
قبل از هر چيز لازم است كه متذكر شوم:
اين عنوان را جستجو كردم و هيچ مورد مشابه‌اي يافت نشد.
تا از گزند نيشه و كنايه‌ها در امان باشم!!!

اما بعد...
چند روزي است كه در toolbox ويژوال استاديو هيچ كنترلي وجود ندارد و وقتي كه كليك راست كرده و گزينه‌ي Show All را مي‌زنم، تمامي كنترلها نمايش داده مي‌شوند؛ اما هيچكدام فعال نيستند!

براي حل اين مشكل، ويژوال استاديو را Repair كردم؛ اما هيچ تأثيري نداشت!
حتي ويژوال استاديو را به صورت كامل uninstall و دوباره آن را نصب كردم؛ ولي باز هم افاقه نكرد.

پيشاپيش از توجهات شما دوستان گرامي سپاسگذارم.

h.jaza
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 10:49 صبح
داخل ToolBox کلیک راست، Choose Item رو انتخاب کنید، بعد Reset رو بزنید، شاید درست بشه.

Moslemu
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 11:11 صبح
سلام.
ممنون از توجهتون!
اما اينم امتحان كرده بودم، يادم رفته بود بگم!!!

راستي يه نكته هست كه به احتمال زياد به اين مطلب ربط داره:
وقتي كليك راست ميكنم و Choose Items... رو انتخاب ميكنم و كادر Choose Toolbox Items باز ميشه، كامپوننتها رو نشون نميده و فقط مينويسه
An error accurred loading this property page

h.jaza
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 11:33 صبح
پس کلا مشکل داره.
سوال: موقع نصب ویژوال استودیو با ایروری مواجه نشدین؟ یا به اینترنت وصل نبودین؟
اگر جواب این دو سوال منفی هست، اون نسخه از ویژوال استودیو ای که دارین، مشکل داره.

Moslemu
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 12:53 عصر
بازم ممنون.
جواب اون دو سؤال منفيه و اون ايرادي كه شما مي‌گيد هم درست نيست.
چون قبل از اين بيش از همين نسخه استفاده مي كردم و هيچ مشكلي هم نداشت!

h.jaza
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 12:58 عصر
پس بنابراین، مشکل می تونه از ویندوز باشه؛
در غیر اینصورت نحوه ی نصبتون رو با جزئیات بگید تا ببینیم مشکل از کجاس...

Moslemu
جمعه 11 بهمن 1387, 08:59 صبح
نه، ويندوز هم خداروشكر مشكلي نداره.
نصب رو هم مثل هميشه و خيلي عادي انجام مي‌دم؛ گزينه‌ي Full يا Custom، و بعد هم نصب!

hozouri
جمعه 11 بهمن 1387, 10:18 صبح
سلام
دوست عزیز نسخه ویژوال استدیو و دات نت فرم ورک و نام ویندوز و ورژن اون رو میشه بگید

امید وارم از ویندوز MRT استفاده نکرده باشی.

Moslemu
شنبه 12 بهمن 1387, 20:56 عصر
ويندوز XP Media Center Edition
Visual Studio 2008 professional
dotNet Framework 3.5
ولي اصلاً فكر نمي‌كنم كه به اينها ربطي داشته باشه!
آخه اينارو قبلاً هم داشتم و به راحتي كار مي‌كردم.

hozouri
یک شنبه 13 بهمن 1387, 16:29 عصر
خیله خب حالا میشه بگشید نوع پروژه ای که دارید می سازید چیه :
تحت ویندوز , تحت وب , کنترل و یا ...

نوع سی پی یو :
X86 یا X64

نوع ویندوز :
X86 یا X64

Moslemu
دوشنبه 14 بهمن 1387, 08:54 صبح
اصلاً قبل از اينكه پروژه‌اي بخواد باز شه، كنترلهاي toolbox غير فعالند.
X86
اما بازم فكر نمي‌كنم مشكل از اينها باشه؛ چون اينها هم همون قبليها هستند!

ehsanxxx
جمعه 22 اسفند 1393, 12:15 عصر
با سلام
من تازه عضو این سایت شدم. منم همچین مشکلی دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

salehi_so
سه شنبه 19 خرداد 1394, 08:07 صبح
من هم چنین مشکلی داشتم اما البته فقط chart غیر فعال بود و و قتی framework 4.5 رو برای پروزه ام انتخاب کردم مشکل حل شد و فعال شد.