ورود

View Full Version : خبر: یک اشتباه کوچک

mohsen_motamede
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 12:23 عصر
دوستان عزیز این چیری رو که میگم لطفا بگذارید به حساب دوستی
من متوجه شدم که در بالای سایت نوشتید....

"Java ME : نگارش موبایل جاوا در این بخش می توانید درباره برنامه نویسی و طراحی در Java 2 Mobile Edition بحث و گفتگو کنید."

ولی من که فکر میکنم اشتباهی شده و Java 2 Mobile Edition باید تبدیل بشه به Java 2 Micro Edition البته من این رو از خودم نمیگم بلکه از یک کتاب و همین طور babylon و همچنین از wikipedia استخراج کردم

از توجه شما ممنون:تشویق:

Nazanin-Zohreh
جمعه 11 بهمن 1387, 03:28 صبح
به نظر من هر دو درسته چون کلمه ی MICRO یعنی هر دستگاهی که قابل کنترل باشه توسط برنامه نویسی جاوا ولی کلمه MOBILE یعنی فقط پلت فرم های موبایل.

من فکر کنم MOBILE زیر مجموعه ای از MICRO باشه .

handinux
جمعه 11 بهمن 1387, 15:01 عصر
به نظر من هر دو درسته چون کلمه ی MICRO یعنی هر دستگاهی که قابل کنترل باشه توسط برنامه نویسی جاوا ولی کلمه MOBILE یعنی فقط پلت فرم های موبایل.

من فکر کنم MOBILE زیر مجموعه ای از MICRO باشه .

جاوا می تواند روی بسیاری از دستگاههایی که دارای پردازنده و حافظه هستند اجرا شود و هدف سان صرفا دستگاههای موبایل نبود و هدف بزرگی که سان دنبال می کند تمام میکرو هاست و نه فقط موبایلها به خاطر همین هم آنرا Micro edition نام گذاری کرد.اما به دلیل اینکه بیشتر از همه روی موبایلها دیده می شود به اشتباه mobile edition هم خوانده می شود

mic_r_c
جمعه 11 بهمن 1387, 19:38 عصر
همتون حق دارید!

وقتی دیگه نمی خواهید کارهای Open source انجام بدید، و بحث دیگه ای ندارید، به رنگ هشتمین پیکسل از سمت راست و ستون پنجم از سمت چپ هم باید گیر بدید.
حالا مگه چه فرقی میکنه Mobile باشه یا micro .
این طوری خودتون هم پیشرفت نمیکنید، چی برسه به برنامه نویسی کشور و گسترش برنامه های متن باز و اینجور چیزا.
:عصبانی:

mohsen_motamede
شنبه 12 بهمن 1387, 20:33 عصر
چرا بحث های دیگه هم داریم شما دقت نکردی.
مثلا من خودم تو همین صفحه یه درخواستی رو مطرح کردم ولی تا حالا یک نفر هم جواب نداده حالا شما به جای اینکه وقت گرانبهات رو صرف کنی واسه خواندن این ایراد های به اصطلاح شما بی مورد لطف کن و جواب سولی را که نوشتم را بده تا برنامه نویسی کشور هم پیشرفت کنه.
در ثانی در چنین سایتی با این حجم بازدید زیاد در روز که خیلی ها به چشم یه مرجع به اون نگاه میکنن ایا به نظر شما این زشت نیست که کلمه ای اشتباه به عنوان تیتر استفاده شده باشد؟؟؟
ثالثا من که به خاطر این ریز بینی قبلا معذرت خواستم!!!
محسن معتمدی

hessam-gsm
سه شنبه 15 بهمن 1387, 14:19 عصر
شاید من کوچیک تر ایز این حره ها باشم ولی تجربه نشان داده کا حاشیه کشاندان موضوع با عث بی نظمی و عدم عالیت کاربران گرامی می شود

manvaputra
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 10:03 صبح
مگه چه فرقی میکنه Mobile باشه یا micro .

خشت اول گر نهد معمار کج ، تا ثریا می رود دیوار کج! همین تفاوت های کوچیک رو در نظر نگرفتیم که وضعمون اینه دیگه !