PDA

View Full Version : نوشتن کدها؟در محیطهای برنامه نویسی یا sql server

hamide_kh
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 14:37 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان
چند وقتی میشه که برام سوالی پیش اومده و در یک برنامه که از دوستانم نوشته بودند دیدم و اون اینه که منطق برنامه های که database هستند چی هست؟
منطق از این نظر میگم که مثلا من می خوام یک سرچ در برنامه داشته باشم آیا باید کدهای سرچم را مثلا در محیطی شبیه به دلفی یا سی شارپ بنویسم یا نه باید کدها را در sql server یا هر محیطی دیگر بنویسم،یا مثلا کدهای insert هم همینطور که آیا اونا را در دلفی بنویسم یا بیام براشون در sql server یک پرویسجر بنویسم؟

دوستم اینطور کد نوشت بود که کدهای در دلفی را بوسیله پارامترهایی و با استفاده از آرایه به sql server می فرستاد و سپس اون پارامترها را در یک stored procedure تشخیص می داد و مثلا انواع سرچها را بسته به کدهایی که نوشته بود انجام می داد؟
(در آخر سوال من اینه که آیا کدها باید سمت سرور باشند یا سمت کلاینت)
حال اگه ممکنه دوستان روش استاندارد را برام توضیح بدن،تا سوالات بعدی را ازتون بپرسم.
امیدوارم که متوجه منظور سوالم شده باشید.:عصبانی++::عصبانی++::اشت باه:
باتشکر

amin_alexi
پنج شنبه 10 بهمن 1387, 15:44 عصر
سلام
از این سوالها زیاد پرسیده شده ...

منطق از این نظر میگم که مثلا من می خوام یک سرچ در برنامه داشته باشم آیا باید کدهای سرچم را مثلا در محیطی شبیه به دلفی یا سی شارپ بنویسم یا نه باید کدها را در sql server یا هر محیطی دیگر بنویسم،یا مثلا کدهای insert هم همینطور که آیا اونا را در دلفی بنویسم یا بیام براشون در sql server یک پرویسجر بنویسم؟
بهتره که از SP ها در SQL Server استفاده کنی و در Client اونها رافراخونی کنی

دوستم اینطور کد نوشت بود که کدهای در دلفی را بوسیله پارامترهایی و با استفاده از آرایه به sql server می فرستاد و سپس اون پارامترها را در یک stored procedure تشخیص می داد و مثلا انواع سرچها را بسته به کدهایی که نوشته بود انجام می داد؟

این کاره دوستت خوبه

در آخر سوال من اینه که آیا کدها باید سمت سرور باشند یا سمت کلاینت
کدهای SQL بهتره سمت سرور باشه و بهتره بیشتر از SP استاده کنی هم واسه سرعت و هم امنیت سمت سرور باشه بهتره ...

hamide_kh
جمعه 11 بهمن 1387, 17:28 عصر
سلام
ممنون از توجهتون دوست عزیز

از این سوالها زیاد پرسیده شده
من سرچ کردم چیز جالبی پیدا نکردم اگه ممکنه برام لینکشون را بذارید
در ضمن همون دوستم از نرمال سازی در data base صحبت می کرد،مثلا اگه می خواست اسامی مثلا نام شهرها را در در بانک ذخیره کنه یک جدول دیگر برای شهرها می ساخت و در جدول اصلی جداول را به یکدیگر join می کرد،درست که این کار افزونگی را کاهش میده اما به نظر شما همین خوندن های زیاد از جداول مختلف سرعت خوندن اطلاعات را پایین نمیاره...؟

این کاره دوستت خوبه

این کار دوستم خوبه یا یک کار استاندارد که در پروژه های بزرگ از اون استفاده میشه؟

amin_alexi
جمعه 11 بهمن 1387, 21:35 عصر
در ضمن همون دوستم از نرمال سازی در data base صحبت می کرد،مثلا اگه می خواست اسامی مثلا نام شهرها را در در بانک ذخیره کنه یک جدول دیگر برای شهرها می ساخت و در جدول اصلی جداول را به یکدیگر join می کرد،درست که این کار افزونگی را کاهش میده اما به نظر شما همین خوندن های زیاد از جداول مختلف سرعت خوندن اطلاعات را پایین نمیاره...؟اگه یک مقدار بیشتر توضیح بدید که چه کار می خواین بکنین تا توی طرای کمک کنیم !
اما این کار که اطلاعات یک سری از اطلاعات پایه را در در جداولی می نویسند و بعد در جداول دیگه که بخوان از اون استفاده کنن کد اون رو می نویسن و بعد با اون جدول Join می کنند (کلید اصلی و خارجی) این کار یک کار استاندارده و در تمام پروژه ها هم که بخوان حداقل استاندارد رو رعایت کنند از این روش استفاده میشه !!:چشمک:

این کار دوستم خوبه یا یک کار استاندارد که در پروژه های بزرگ از اون استفاده میشه؟ در پروژه های بزرگ میشه بگین چه روشی استفاده میشه !
معمولا Sp ها رو سمت سرور می نویسند و بعد برای گرفتن اطلاعات یا اعمال Insert, Update,Delete, Select اون Sp مربوطه رو فراخونی می کنند ...

hamide_kh
یک شنبه 13 بهمن 1387, 18:05 عصر
سلام
بازهم ازتون تشکر میکنم اگه باز سوالی داشتم حتما مزاحمتون میشم