View Full Version : Access to Ram
delphi77
سه شنبه 17 آذر 1383, 18:50 عصر
درود بر همه شما جویندگان دانش
از توجه شما نسبت به این موضوع سپاس گزارم
چگونه مقدار ram را یافته؟ چگونه به خانه های آن دسترسی بیابیم؟------------------------------------------------------------------------------------------------
من تاج نمی خواهم من تخت نمی خواهم
در خدمتت افتادن بر روی زمین خواهم
hps
سه شنبه 17 آذر 1383, 21:00 عصر
یعنى چى مقدار RAM رو پیدا کنیم ؟
اگه مىخواى به یه خونه از خاص از حافظه دسترسى پیدا کنى باید یه Pointer به اون آدرس درست کنى.
delphi77
چهارشنبه 18 آذر 1383, 17:29 عصر
ببینید من می خواهم Ram سیستم را بشمارم یعنی روی سیستم من Ram256 نصب شده پس برنامه باید 265 را نشان دهد و ..
و بعد می خواهم به خانه های آن دسترسی بیابم یعنی به خانه های فضای Heap سیستم. مثلا خانه 100 از Heap را بخوانم یا تغییر دهم. اگر مطمئن هستید که با اشارهگر می توان این کار را انجام داد لطفا آن کد را بنویسید
------------------------------------------------------------------------------------------------
hps
پنج شنبه 19 آذر 1383, 09:28 صبح
براى گرفتن کل حافظه موجود و حافظه باقى مونده باید از تابع GlobalMemoryStatus استفاده کنى. این تابع خیلى کلیه و جزئیات زیادى هم داره مىتونى تو راهنماى Win32 Programmer's Refrence مطالعه کنى. در ضمن نمىتونى به هر آدرسى از Heap که خواستى دسترسى پیدا کنى، چون سیستم عامل محدودیتهایى رو براى دسترسى به حافظه داره و با خطاى Access Violation مواجه مىشى. اون کد هم خیلى سادهاست.
<span dir=ltr>var
Start, Count: Cardinal;
Ptr: ^Byte;
Str: AnsiString;
begin
Start := {Start address}
Count := {Number of bytes}
Ptr := Pointer(Start);
while Cardinal(Ptr) < Start + Count do
begin
Str := Format('%p: %.2d', [Ptr, Ptr^]);
{Show string value}
Inc(Ptr);
end;
end;</span>
delphi77
یک شنبه 29 آذر 1383, 02:01 صبح
اگر ممکن است توضیح بیشتری ارائه بفرمایید
------------------------------------------------------------------------------------------------
Inprise
یک شنبه 29 آذر 1383, 08:25 صبح
می خواهم به خانه های آن دسترسی بیابم یعنی به خانه های فضای Heap سیستم. مثلا خانه 100 از Heap را بخوانم یا تغییر دهم. اگر مطمئن هستید که با اشارهگر می توان این کار را انجام داد لطفا آن کد را بنویسید
<span dir=ltr>probably your meaning is you wanna Browse your own Process Heap . if i'm Right MSDNize this Function : GetProcessHeap</span>
vcldeveloper
دوشنبه 30 آذر 1383, 03:50 صبح
ببخشید Off Topic میزنم:
probably your meaning is you wanna Browse your own Process Heap . if i'm Right MSDNize this Function : GetProcessHeap
آقای Inprise چطور شده که توی سایت برنامه نویس به زبان شیرین انگلیسی روی آوردید؟ :wink:
راستی MSDNize کلمه باحالی بود، مرسی :flower:
delphi77
سه شنبه 10 مرداد 1385, 14:40 عصر
کماکان مشکل من پا برجاست!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.