View Full Version : مقاله: توضیح کامل الگوریتم و پیاده سازی AES
Itist82
شنبه 12 بهمن 1387, 18:29 عصر
سلام
فایل هایی که اتچ کردم توضیح کامل اگوریتم AES و پیاده سازی اونه، البته به ساده ترین شکل.
این الگوریتم، الگوریتم استاندارد معرفی شده توسط NIST برای رمزنگاریه که جانشین DES شد. پروژه ی یکی از درس هام بود، ارائه که دادم گفتم بدم چهار نفر دیگه هم بخونن علمشون زیاد بشه!! (اینو گفتم که اگه خدای نکرده استادم اینو اینجا دید نگه من از یه سایت کپی کرده بودم!!)
امیدوارم به دردتون بخوره!:لبخندساده:
فایل AES1 صفحه ی 1 تا 10 هستش و بقیه اش توی AES2 اومده.
Itist82
دوشنبه 21 بهمن 1387, 19:26 عصر
ممنون از لطف همگی
این یکی فایل هم توضیح انیمیشنی الگوریتم Rijndael هستش که AES رو بر مبنای اون ساختن. خیلی قشنگ توضیح داده، اون بالایی رو که خوندید اینو هم نگاه کنید حسابی متوجه می شید.
یه فایل فلشه که با مرورگرتون باز می شه
دنیای دلفی
دوشنبه 21 بهمن 1387, 22:47 عصر
دمت گرم عجب فلشي بود دلم نيومد چيزي ننويسم اگر كسي توي اين مايه ها فلش ملش داره بفرسته بالا كار بسيار قشنگي است .
rezashabanpour
چهارشنبه 29 مهر 1388, 21:30 عصر
سلام
فایل هایی که اتچ کردم توضیح کامل اگوریتم AES و پیاده سازی اونه، البته به ساده ترین شکل.
این الگوریتم، الگوریتم استاندارد معرفی شده توسط NIST برای رمزنگاریه که جانشین DES شد. پروژه ی یکی از درس هام بود، ارائه که دادم گفتم بدم چهار نفر دیگه هم بخونن علمشون زیاد بشه!! (اینو گفتم که اگه خدای نکرده استادم اینو اینجا دید نگه من از یه سایت کپی کرده بودم!!)
امیدوارم به دردتون بخوره!:لبخندساده:
فایل AES1 صفحه ی 1 تا 10 هستش و بقیه اش توی AES2 اومده.
salam
mamnoon babate in pdefhaie khubetun
man daneshgah sheffield dars mikhunam, vase master tu electronic
darsi darim be name system architecture ke darmorede VHDL hast, man in darso vase in bardashtam ke ba in programm bishtar ashna sham, ama ye moshkeli barkhordam ke emruz vaghean in pdfhatun bedardam khord, bayad baraie payan term AES ba c ya matlab piadehsazi konim
shoma chenin fili darid v ebooki darid ke be zabane farsi ya englisi dar morede AES bashe
inam file chizie ke ma bayad rush kar konime
http://www.cs.bc.edu/~straubin/cs381-05/blockciphers/rijndael_ingles2004.swf
mamnoonam azatun
Itist82
جمعه 01 آبان 1388, 22:04 عصر
salam
mamnoon babate in pdefhaie khubetun
man daneshgah sheffield dars mikhunam, vase master tu electronic
darsi darim be name system architecture ke darmorede VHDL hast, man in darso vase in bardashtam ke ba in programm bishtar ashna sham, ama ye moshkeli barkhordam ke emruz vaghean in pdfhatun bedardam khord, bayad baraie payan term AES ba c ya matlab piadehsazi konim
shoma chenin fili darid v ebooki darid ke be zabane farsi ya englisi dar morede AES bashe
inam file chizie ke ma bayad rush kar konime
http://www.cs.bc.edu/~straubin/cs381-05/blockciphers/rijndael_ingles2004.swf (http://www.cs.bc.edu/%7Estraubin/cs381-05/blockciphers/rijndael_ingles2004.swf)
mamnoonam azatun
خوشحالم که به دردتون خورده
دوست عزیز سعی کنید اگه کیبرد فارسی دارید فارسی تایپ کنید، ممنون
راستش در مورد چیزی که گفتید، من درست یک سال پیش به خاطر درس رمزنگاریمون رفتم این الگوریتم رو خوندم و فایلی رو که پیدا کردم ترجمه کردم و تقریبا غیر از متن زبان اصلی همین پی دی اف ها چیز دیگه ای ندارم. پیاده سازی هم نکردمش و راستشو بخواهید از مت لب سر در نمی آرم! تا الان باهاش کار نکردم. ولی فکر کنم همین توضیحات این متن برای پیاده سازی با c تا حد زیادی خوب باشه. به هر حال فایل اصلی رو براتون اتچ کردم.
ببخشید که چیز بیشتری نمی دونم که بهتر بتونم کمک کنم.
kopolhapal
سه شنبه 29 آذر 1390, 11:46 صبح
سلام
من می خواستم از این الگوریتم برای رمز کردن پیام کوتاه استفاده کنم.
میتونید تو این زمینه راهنمایی کنید؟
ممنون میشم
mona.re
یک شنبه 26 آبان 1392, 13:03 عصر
سلام عزیز
بخش اولش دانلود نمیشه .میشه یکبار دیگه بذاریش.
mohsensafary1
پنج شنبه 17 بهمن 1392, 12:28 عصر
سلام دوستان پایان نامه من در مورد رمزنگاری تصاویر با استفاده از الگوریتم AES است کسی الگوریتم رمزنگاری AES برای تصاویر 128 256 و 512 رو داره اینجا پیوست کنه ممنون میشم
یا لینکی به من معرفی کنید
hepL3r
جمعه 25 بهمن 1392, 11:41 صبح
سلام دوستان پایان نامه من در مورد رمزنگاری تصاویر با استفاده از الگوریتم AES است کسی الگوریتم رمزنگاری AES برای تصاویر 128 256 و 512 رو داره اینجا پیوست کنه ممنون میشم
یا لینکی به من معرفی کنید
برای AES میتونید از OpenSSL استفاده کنید یا اینکه اگه از دلفی استفاده میکنید FGInt.
http://bit.ly/NIX5dB
kianzv
سه شنبه 04 شهریور 1393, 23:47 عصر
سلام کد برنامه AES میخام روی ARM اجرا و مانیتور و تست کنم . لطفن کمک کنید k1zafarvahedian@gmail.com
aida_87t
یک شنبه 11 آبان 1393, 02:15 صبح
سلام دوستان...
کسی درباره ی AES پیشرفته (3D-AES) چیزی می دونه؟
amin1softco
دوشنبه 06 بهمن 1393, 16:02 عصر
سلام دوستان...
کسی درباره ی AES پیشرفته (3D-AES) چیزی می دونه؟
در روش 3D AES روی بلاک های 512 بیتی با کلید های 512 بیتی تعویض - جایگشت ها انجام می شود که شامل 22 دور است و از حالت سه بعدی به جای آرایه های دو بعدی استفاده می شود
این مقاله را بخوانید (http://infoscience.epfl.ch/record/128649/files/Nak08.pdf).
zahra.hajilary
پنج شنبه 22 مرداد 1394, 09:59 صبح
بهترین الگوریتم برای رمزنگاری تصویر چی میتونه باشه . کاملا جدید باشه ...پارامتر اصلی هم امنیت باشه ! و پیاده سازیش با پایتون سخت نباشه
maryamya
پنج شنبه 24 آبان 1397, 21:52 عصر
سلام چه جوری میتونم فایل های ضمیمه شده رو دانلود کنم؟؟من این ارائه رو دارم و توی سایت های مختلف هم چیزی نفهمیدم از توضیحاتی که داده شده بود!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.