ورود

View Full Version : سوال: برنامه نویسی گرافیک با ++VC

pc_helper
یک شنبه 13 بهمن 1387, 09:44 صبح
سلام

من نیاز به کمک دارم. تا حالا با Visual C++ کار نکردم اما برای واحد گرافیکم در دانشگاه مجبورم استفاده کنم. من کد برنامه به زبان C++ را به زحمت پیدا کردم و درست کردم و مطالعه کردم و می دونم که این کد باید در یک محیط ویژوالی اجرا بشه چوم خروجی گرافیکی می خوام. برنامه رسم خط و اشکالی مثل دایره هست که با استفاده از Open Gl نوشته شده است.
من Visual studio و Visual c++ رو نصب کردم .
یک فایل textجدید باز کردم و کد رو داخلش کپی کردم. از منوی بالای آن کلید Build(F7) رو زدم و در پنجره پایین نتیجه نوشته شده نشون می ده تعداد error ,warning ها صفر است.
اما نمی دونم چطوری می تونم اجرا کنم که خروجی گرافیکی داشته باشم.
خواهش می کنم اگه می تونید قدم به قدم بهم بگید چی کار باید بکنم.

خواهش می کنم کمکم کنید من خیلی فوری باید این کار رو ارائه حضوری به استادم بدم.

ممنون و سپاسگزارم

...StacK...
یک شنبه 13 بهمن 1387, 14:35 عصر
سلام دوست عزیز

اگه منظور شما از اون کدی که میگید کدهای مربوط به win 32 هست اول باید یک پروژه از این نوع باز

کنید (win 32 project) و بعد از کامپایل در مسیری که پروژه خودتونا ذخیره کردید برید و بعد وارد پوشه

debug بشید در اونجا برنامه کامپایل شده شما با پسوند exe و با نامی که برای پروژه انتخاب

کردید ذخیره میشه-مثلا من مسیر پروژه رو در دسکتاپ انتخاب کردم که مسیر برنامه کامپایل شده به

صورت زیر هست:

C:\Documents and Settings\Stack\Desktop\project\Stack\debug

pc_helper
دوشنبه 14 بهمن 1387, 11:26 صبح
سلام

ممنون که به سوالم جواب دادید.
من از new یک پروژه جدید از نوع Win32 application باز کردم(به چیزی که شما فتید این نزدیکتر بود به نظرم چون دقیقا همون رو نداشت). بعد آدرس داد و پروژه رو ایجاد کرد اما حالا واسه نوشتن کدها کجا باید برم؟
چطوری فایل textرو که کدها رو داخلش ذخیره کردم در این پروژه وارد کنم و اجراشون کنم تا خروجی رو بگیرم؟

...StacK...
دوشنبه 14 بهمن 1387, 22:34 عصر
وقتی شما یک پروژه از نوع win 32 project ایجاد کردید صفحه ادیتور کامپایلر باز میشه که در همون جا

میتونید کدنویسی کنید....

والا موقعی هم که کامپایلر بسته شه پروژه شما از نوع visual c++ project و با همون نامی که براش

انتخاب کردید در مسیر پروژه شما ذخیره میشه...

وقتی این فایل رو باز کردید محیط کد نویسیتون باز میشه ....

به نظر من شما اول کد خودتونا اینجا بزارید تا بهتر بتونم کمکتون کنم...