PDA

View Full Version : سوال: مشکل در نصب کامپيوننت VCLSkin

DelphiFriend
یک شنبه 13 بهمن 1387, 11:45 صبح
سلام
من يه مشکل داشتم تو نصب کامپيوننت VCLSkin البته تو سايت هم جستجو کردم و مطالبي پيدا کردم که نتونستم مشکلمو بر طرف کنم و به دردم نخورد!

من برنامشو دانلود کردم و بعد از باز کردن دلفي از منوي Component -> Install Packages تمام VCLSkin رو پاک کردم بعد روي Install برنامه اي رو که دانلود کردم کليک کرده و آن رو نصب کردم بعد يک SkinData روي فرم قرار داده و از قسمت SkinStore آدرس اسکين رو بهش دادم ولي موقع اجراي برنامه پيغام خطاي This is Older Skin File. Please update to new version رو ميده . حالا بايد با اين پيغام چيکار کنم.

ميشه من رو راهنمايي کنيد.

pad_kay
یک شنبه 13 بهمن 1387, 12:38 عصر
با سلام
خود پيغام دقيقا بيان كننده خطاست
اسكيني كه شما لود مي كنيد براي اين ورشن نيست براي دانلود اسكين جديد به سايت vclskin مراجعه كنيد

DelphiFriend
یک شنبه 13 بهمن 1387, 17:17 عصر
یه کمک یکی از دوستان آقای « کوهی » طریقه استفادشو آموختم و یه مشکل دیگه هست که کلمه VCLSKIN Demo رو به جای کپشنی که من برای فرم قرار داده بودم گزاشته و نمی تونم بردارم .البته با برنامه Builder هم امتحان کردم که نشد. راهی هست که بشه این کلمه رو برداشت.؟

AliReza Vafakhah
یک شنبه 13 بهمن 1387, 17:33 عصر
VCL Skin شما هیچ ایرادی ندارد و باید از skin های جدید استفاده کنید (مناسب با نسخه VCL Skin )

در ضمن چرا از DynamicSkin (http://www.almdev.com) و یا AlphaSkins (http://www.alphaskins.com) استفاده نمی کنید خیلی بهتر از VCL Skin است

DelphiFriend
یک شنبه 13 بهمن 1387, 23:14 عصر
خوب من مشکل نصب و استفاده ار اسکین ها رو حل کردم ولی مشکل من کلمه VCLSkin Demo که جای کپشن فرم من رو گرفته

AliReza Vafakhah
دوشنبه 14 بهمن 1387, 00:28 صبح
خوب من مشکل نصب و استفاده ار اسکین ها رو حل کردم ولی مشکل من کلمه VCLSkin Demo که جای کپشن فرم من رو گرفته

دوست عزیز به نظر من این کامپوننت قوی ترین امنیت رو برای نسخه تریال به کار برده

توصیه می کنم که دنبال کرک و patch نروید چون فقط باعث حذف کپشن فرم میشه و شما نمی توانید به هیچ عنوان حتی با توابع API در کپشن نوشته ای قرار دهید.

من یه راه به شما پیشنهاد می کنم که بدک نیست

ابتدا فایل winskindata.dcu را با یک نرم افزار Hex ایدتور باز کنید(Hex Workshop)
سپس کلمه VCLSkin Demo را در فایل جستجو کنید و بعد
به همین اندازه (خیلی مهم است) متن کپشن مورد نظرتان را وارد کنید.

موفق باشی

pad_kay
دوشنبه 14 بهمن 1387, 10:54 صبح
دوست عزیز به نظر من این کامپوننت قوی ترین امنیت رو برای نسخه تریال به کار برده

توصیه می کنم که دنبال کرک و patch نروید چون فقط باعث حذف کپشن فرم میشه و شما نمی توانید به هیچ عنوان حتی با توابع API در کپشن نوشته ای قرار دهید.

من یه راه به شما پیشنهاد می کنم که بدک نیست

ابتدا فایل winskindata.dcu را با یک نرم افزار Hex ایدتور باز کنید(Hex Workshop)
سپس کلمه VCLSkin Demo را در فایل جستجو کنید و بعد
به همین اندازه (خیلی مهم است) متن کپشن مورد نظرتان را وارد کنید.

موفق باشی

دوست عزيز
روشي كه شما بيان مي كنيد يك روش غير عملي و غير سود مند است
به اين دليل كه امكان دارد در يك پروژه چندين فرم به عنوان هاي مختلف داشته باشيد آيا روش شما كارآمد است ؟

pad_kay
دوشنبه 14 بهمن 1387, 10:55 صبح
به اين دليل اين كلمه نوشته مي شود كه نسخه شما Trial است و شما نمي توانيد آنرا تغيير دهيد

pad_kay
دوشنبه 14 بهمن 1387, 10:56 صبح
با سلام
به دليل استفاده شما از نسخه آزمايشي اين عبارت نمايش داده مي شود

AliReza Vafakhah
دوشنبه 14 بهمن 1387, 11:20 صبح
دوست عزيز
روشي كه شما بيان مي كنيد يك روش غير عملي و غير سود مند است
به اين دليل كه امكان دارد در يك پروژه چندين فرم به عنوان هاي مختلف داشته باشيد آيا روش شما كارآمد است ؟

من که اول عرض کردم بی خیال VCL Skin بشید ، شما هم در رابطه با روشی که من گفتم درست می فرمایید چون کپشن تمام دیالوگ ها هم با کپشن فرم یکی خواهند بود ، باز هم این روش بهتر از هیچی که هست

به نظر من از DynamicSkinForm که واقعا عالی است استفاده کنید (بد نیست یه سری به سایتش بزنید WWW.AlmDev.Com)

راستی اگر خیلی هم به VCL Skin نیاز دارید من نسخه 4 این کامپوننت را به صورت رجیستری و همرا با سورس دارم ، کسی خواست پیغام بده

DelphiFriend
دوشنبه 14 بهمن 1387, 12:04 عصر
من که اول عرض کردم بی خیال VCL Skin بشید ، شما هم در رابطه با روشی که من گفتم درست می فرمایید چون کپشن تمام دیالوگ ها هم با کپشن فرم یکی خواهند بود ، باز هم این روش بهتر از هیچی که هست

به نظر من از DynamicSkinForm که واقعا عالی است استفاده کنید (بد نیست یه سری به سایتش بزنید WWW.AlmDev.Com (http://WWW.AlmDev.Com))

راستی اگر خیلی هم به VCL Skin نیاز دارید من نسخه 4 این کامپوننت را به صورت رجیستری و همرا با سورس دارم ، کسی خواست پیغام بده

سلام
ممنون میشم اگه لینکشو بدید.

DelphiFriend
دوشنبه 14 بهمن 1387, 20:11 عصر
به نظر من از DynamicSkinForm که واقعا عالی است استفاده کنید (بد نیست یه سری به سایتش بزنید WWW.AlmDev.Com (http://www.almdev.com/))

میشه حالا بگید این چطوری کار میکنه.

DelphiFriend
دوشنبه 14 بهمن 1387, 20:56 عصر
به نظر من از DynamicSkinForm که واقعا عالی است استفاده کنید

من کامپیوننت رو نصب کردم ولی تو کار کردن باهاش مشکل دارم.میشه در این رابطه بیشتر توضیح دهید.