PDA

View Full Version : موتور جستجوی گوگل خراب شد

hanif_x90
یک شنبه 13 بهمن 1387, 13:16 عصر
منبع: http://education.systemgroup.net
ناشر: موسسه‌ي پژوهش و آموزش همكاران سيستم

روز شنبه جستجوي اينترنتي گوگل حدود 55 دقيقه لينك هايي را در صفحات جستجو نمايش مي داد كه كار نمي كرد. طي اين مدت كليه جستجو ها با يك اعلاميه اخطار ظاهر مي شد مبني بر اينكه: "اين سايت ممكن است به كامپيوتر شما صدمه زند." لينك ها نيز پيام خطايي را نمايش مي داد مبني براينكه سايت مورد نظر قابل دسترسي نمي باشد.

گوگل اعلام كرد كه علت اين امر اشتباه انساني بوده است. به نقل از سخنگوي شركت، گوگل به طور ادواري ليستي از سايتهايي كه مشكوك به انتقال بدافزار بودند را روزآوري مي كرد و شنبه صبح يكي از كاركنان گوگل اشتباهاً يكي از آدرس هاي وب را به عنوان يكي از سايت هاي ليست وارد كرد و موجب بروز خطا شد.

سخنگوي گوگل گفت: "خدمات ما به قدري با دقت بالا ارائه مي شود كه با بروز كوچكترين خطا همه متوجه مي شوند!"

Mehdi Asgari
یک شنبه 13 بهمن 1387, 16:05 عصر
سخنگوي گوگل گفت: "خدمات ما به قدري با دقت بالا ارائه مي شود كه با بروز كوچكترين خطا همه متوجه مي شوند!"
خطای کوچیک ؟ تو ویکی پدیا نمی تونستم برم

يكي از كاركنان گوگل اشتباهاً يكي از آدرس هاي وب را به عنوان يكي از سايت هاي ليست وارد كرد و موجب بروز خطا شد.
همه اش زیر سر یه اسلش کوچولو بود:

Google updates these lists regularly, but sadly, the URL "/" got accidentally added to the list- effectively blacklisting every site on the internet (except YouTube, actually).
http://googleblog.blogspot.com/2009/01/this-site-may-harm-your-computer-on.html
http://osnews.com/story/20887/Google_Labels_Entire_Internet_As_Dangerous

reza saam
دوشنبه 14 بهمن 1387, 03:59 صبح
خیلی جالب بود!!
خوب حالا مشکل به این کوچیکی رو که نباید اینقدر سورژه کرد که!!!
گوگله دیگه!! گناه داره!!

P.Doosti
دوشنبه 14 بهمن 1387, 10:16 صبح
حالا مگه ویکی پدیا و .... مال گوگل هستن ؟

wikipedia and wikimapia و ... همه مال wikimedi هستن ( البته تا جایی که من میدونم ) اگه چیزی غیر این هست با ذکر منبع بهم بگین !

Mehdi Asgari
دوشنبه 14 بهمن 1387, 10:27 صبح
حالا مگه ویکی پدیا و .... مال گوگل هستن ؟
در صفحه نتایج جستجوی گوگل برای یه عبارت (مثلا VisiCalc که مورد من بود) اولین صفحه مال سایت سازنده و دومیش مال صفحۀ مربوطه در ویکی پدیا بود که این دو تا رو به صورت "harmful content" (یه همچین چیزی) نشون می داد (یعنی اگه از همونجا رو لینک کلیک می کردم صفحۀ اخطاری می اومد و می گفت که ممکنه این سایت حاوی محتوای مضر (مثل malware) باشه.)

خوب حالا مشکل به این کوچیکی رو که نباید اینقدر سورژه کرد که!!!
این مشکل نیست که مهمه ، تبعاتشه که مهمه.

hanif_x90
دوشنبه 14 بهمن 1387, 11:25 صبح
یادم چند سال پیش یه ویوس افتاده بود به جون گوگل و 6 دقیقه سایتش رو مختل کرده بود و از دسترس خارج شده بود . مسئولین گوگل گفتند هیچ چیز نمیتونه که گوگل 10 دقیقه بیشتر اذیت کنه (شنیدید میگن از ماست که برماست) . حالا یکی از خوشون همچین کاری کرده . . .

Mehdi Asgari
دوشنبه 14 بهمن 1387, 12:48 عصر
من نمی دونم چرا رفتار ها نسبت به همچین مواردی دو قطبیه!
مطمئنا رقبای گوگل می تونن خیلی از همچین سوتی هایی استفاده کنن.
به هر حال پیچیدگی نرم افزار ، بی شعور بودن ماشین ها و جایزالخطا بودن انسان می تونه همچین مواردی رو به وجود بیاره. مطمئنا بازم پیش خواهد اومد (نه فقط گوگل ، هر ماشینی)
من وقتی این مشکل برام در جستجو پیش اومد اعصابم خورد شد ولی بعد با معذرت خواهی رسمی گوگل از کاربرانش ، مشکلم حل شد
اینطور موارد باعث میشن شرکت هایی مثل گوگل که با حجم زیادی از کاربر/داده طرفن ، حواسشون رو بیشتر جمع کنن.

حالا یکی از خوشون همچین کاری کرده . . .
همه اشتباه می کنن. فرق اشتباه من و تو با کارمند گوگل اینه که اشتباه من و تو رو ممکنه هیچ کسی نبینه و متوجه نشه ، ولی اشتباه گوگل رو چند میلیارد نفر می بینن و همون چند دقیقه میتونه خیلی ضرر (مالی ، اعتماد کاربر ...) بهشون بزنه

jirjirakk
دوشنبه 14 بهمن 1387, 17:43 عصر
اون کارمنده رو باید پاداش خوبی داده باشنش :D

reza saam
سه شنبه 15 بهمن 1387, 01:16 صبح
گذشته از گوگل من خودم نمیتونم وارد بلاگر بشم
همش با adobe contribute وبلاگم رو به روز میکنم
علتش هم اینه که همش certification error میده و میگه این سایت بدون مجوزه وقتی هم که بدون مجوز بازش میکنم کلا با ایراد مواجه میشم

P.Doosti
جمعه 18 بهمن 1387, 00:21 صبح
حالا در كل wikipedia and wikimapia و ... همه مال wikimedi هستن يا گوگل ؟

مثلا" ‌blogger و blogspot و feedburner مال گوگل هستن و ديگه چيا مال گوگلن ؟