View Full Version : DBEDIT یا EDIT
شفیعی
پنج شنبه 19 آذر 1383, 05:29 صبح
سلام
1- برای ورود اطلاعات داخل یک بانک اطلاعاتی بهتر است از DBEDIT استفاده شود و یا اطلاعات را در یک EDIT دریافت کرد و سپس با اجازه کاربر آن را وارد بانک نمود
2- وقتی اطلاعات را با DBEDIT دریافت می کنیم می خواهیم با تغییر یک DBEDIT یک عملیاتی انجام شود مثلا 3 فیلد داریم یکی قیمت - باقیمانده - تخفیف می خواهیم با وارد کردن تخفیف مقدار قیمت از تخفیف کم شود ودر باقیمانده درج شود باید چکار کرد
hr110
پنج شنبه 19 آذر 1383, 07:43 صبح
میتوانید از متد onberforpost استفاده کنید.
Touska
پنج شنبه 19 آذر 1383, 08:29 صبح
نظر من را بخواهید از Edit استفاده نمایید
:موفق:
E.rahimi
پنج شنبه 19 آذر 1383, 10:30 صبح
lمی توانید از متد onCalcFields استفاده نمایید
Ali Najafian
پنج شنبه 19 آذر 1383, 11:07 صبح
اقای HR110 منظورت همان OnBeforpost است؟؟؟
ghazal20
سه شنبه 15 دی 1383, 01:42 صبح
بهتره از DBEdit استفاده کنی اصلا فکر نمیکنم غیر از این ممکن باشه بعدش هم میتونی از متد beforepost استفاده کنی. :موفق:
Delphi KDE
سه شنبه 15 دی 1383, 02:06 صبح
بهتره از DBEdit استفاده کنی اصلا فکر نمیکنم غیر از این ممکن باشه
دوست عزیز به وسیله یک Edit خیلی راحت میشه این کار را انجام داد من هم پیشنهاد میکنم از Edit استفاده کنی
در بعضی از مواقع هم DBEDIT با تایپ فارسی مشکل داره
موفق باشی :wise2:
omega5511
یک شنبه 28 اسفند 1384, 10:46 صبح
به چه شکل باید از edit به جای dbedit استفاده کرد
mzjahromi
یک شنبه 28 اسفند 1384, 10:49 صبح
من Edit رو ترجیح میدم در آخر هم با یه SQL اطلاعات رو وارد بانک میکنیم. اینجوری خطا کمتره
Mahmood_M
دوشنبه 29 اسفند 1384, 02:54 صبح
نظر من رو هم اگه بخواید می گم Edit . چون راحت تر می شه خطاها رو کنترل کرد ...
echoes
چهارشنبه 24 بهمن 1386, 02:15 صبح
در انجمن نظر دهندگان من هم نظرم روی Edit هست، DBEdit تنها مزیتی که داره سریعتر کردن ساخت و طراحی برنامه است ، و کلا کنترل اطلاعات با Edit دقیقتر و راحت تره
vcldeveloper
چهارشنبه 24 بهمن 1386, 05:47 صبح
در انجمن نظر دهندگان من هم نظرم روی Edit هست، DBEdit تنها مزیتی که داره سریعتر کردن ساخت و طراحی برنامه است ، و کلا کنترل اطلاعات با Edit دقیقتر و راحت ترهآخرین پست این تاپیک مال دو سال پیش بود!
حالا در جواب تاپیکی که بعد از دو سال بالا آوردید..نظر من استفاده از DBEdit هست، غیر از شرایط خاصی که واقعا مجبور باشم از Edit استفاده کنم. دلیلش هم اینه که اولا کدهای DBEdit سالها ست که دارند استفاده میشند، پس ریسک و احتمال خطای کمتری از کدهایی که ممکنه برنامه نویس خودش بنویسه دارند، از طرفی کنترل نحوه نمایش داده ها بصورت متمرکز از طریق DataSet فراهم هست - یعنی می تونید با تغییر خصوصیات یک فیلد استاتیک در شی DataSet بصورت خودکار اثر آن را بر نحوه نمایش داده ها در DBEdit ببینید، نکته آخر هم اینکه موجب افزایش سرعت توسعه برنامه میشه. اما استفاده از Edit یعنی عدم کنترل متمرکز بر نمایش مقادیر یک فیلد و نوشتن کد اضافه، کد اضافه هم یعنی زمان و هزینه بیشتر برای توسعه نرم افزار و تست آن.
البته همونطور که گفتم، در برخی شرایط ممکن هست که مجبور به استفاده از Edit بشیم، ولی مسلما این شرایط شرایط خاصی هستند و عمومیت ندارند.
dkhatibi
چهارشنبه 24 بهمن 1386, 07:21 صبح
من در بیشتر جاها که باید روی مقادیر ورودی کنترل داشته باشم از Edit استفاده می کنم. اما در جاهایی مثل ورود مشخصات و اطلاعاتی که به طور ثابت وارد پایگاه می شن به دلیل سادگی dbedit را به کار می برم.
M0h$enRunTime
چهارشنبه 24 بهمن 1386, 20:59 عصر
به نظر من برای نمایش مقادیر از DBEdit استفاده کن (البته اگه فقط بخوای نمایش بدی ) مثلا همون قیمت باقیمانده و تخفیف
ولی اگه بخوای مقادیرو وارد کنی خیلی بهتر می تونی از Edit استفاده کنی . تمام نیازهاتو برآورده می کنه
yashar666
جمعه 26 بهمن 1386, 13:37 عصر
منم از edit خوشم می یاد ولی ارتباط دهی dbedit ساده تره
object
جمعه 26 بهمن 1386, 14:16 عصر
استفاده از DBEdit یه مشکل کوچولو داره
وقتی شما در وضعیت Edit باشید و محتویات یک DBEdit رو تغییر بدید اما فوکوس رو از اون DBEdit خارج نکنید تغییرات شما ذخیره نمیشه
vcldeveloper
جمعه 26 بهمن 1386, 15:38 عصر
وقتی شما در وضعیت Edit باشید و محتویات یک DBEdit رو تغییر بدید اما فوکوس رو از اون DBEdit خارج نکنید تغییرات شما ذخیره نمیشه
چون DBEdit هیچ راه دیگه ایی نداره که بفهمه شما ویرایش فیلد را تموم کردید یا نه.
esi022
دوشنبه 29 بهمن 1386, 13:26 عصر
منم بپرم تو بحث!
به نظر همه علاقه دارم چون از هر 2 تاش استفاده کردم.اما این به کارتون بستگی داره . با dbedit کارا راحت تره .برنامه می نویسیم که کار رو راحت کنیم نه سخت.
از edit تو شرایطی استفاده می کنم که خیلی کنترلهای سختی بخوام بگذارم. علی کشاورز خوب نطری داره چون dbedit اتوماتیکه.
این هارو نوشتم که بگم می تونی از dblookuplistbox استفاده کنی تا اصولا کاربرتو محدود کنی یا اینکه یه listbox یا popup منوی hidden بزاری تا مقادیر از اونجا وارد شود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.