ورود

View Full Version : تبدیل dfa به nfa

bastani
پنج شنبه 19 آذر 1383, 09:45 صبح
سلام
من تو نوشتن برنامه تبدیل یه dfa به nfa مشکل دارم اگه کسی برنامه ش رو می دونه منو شرمنده ی اخلاق ورزشیش می کنه thanks. :oops:

Delphi-Clinic
پنج شنبه 19 آذر 1383, 10:02 صبح
ببین عزیز من یه کم دیر می گیرم.

ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدی؟

MM_Mofidi
جمعه 20 آذر 1383, 22:30 عصر
رجوع شود به مباحث نظریه زبانها و ماشینها

bastani
یک شنبه 29 آذر 1383, 09:19 صبح
من احتیاج مبرم به این برنامه دارم ببین dfa و nfa مربوط به درس نظریه زبانها می شه :(

MM_Mofidi
سه شنبه 01 دی 1383, 11:57 صبح
ببین عزیز جان اگه میخواهی یک nfa به dfa تبدیل کنی یه چیزی ولی هر dfa خودش یک nfa هست تبدیل لازم ندارد.
برای تبدیل nfa به dfa باید 3 کار انجام دهی.
1- حذف لاندا (حرکت بدون ارزش)
2-حذف خروجی مشترک یعنی برای یک الفبا به بیش از یک حالت برود
3-ایجاد حالت مرده و فرستادن حالات بی الفبا به آن(حالاتی که در nfa الفبا بر یک حالت ممکن است وارد شود ولی معلوم نیست ماشین باید چه کند)

امیدوارم مفهوم باشد چون بهتر نمیتوانم توضیح دهم.

bastani
شنبه 05 دی 1383, 16:27 عصر
ببین من خودم برنامه اش رو نیمه تمام نوشته ام به اینصورت که یه آرایه تابعهای انتقال رو می گیره و مثلا شاخه q0,a وq0,b و... رو ایجاد می کنه اما نمی تونم به صورت ساخت یافته این رو برای مثلا حالت درونی که توسط q0,a ایجاد می شه بسط بدم
:گیج:

MM_Mofidi
یک شنبه 06 دی 1383, 14:24 عصر
شبیه یک تابع بازگشتی است باید هر دفعه همه حالات را چک کند. تا اندازه حالات به یک برسد آن وقت حالت جدید معادل است با حالتی حاوی تمام حالات خلق شده.

mercede
چهارشنبه 14 آذر 1386, 11:00 صبح
سلام
من به یک برنامه که nfa رو به dfa تبدیل کنه و ساده سازیش کنه به زبان c احتیاج دارم.

yaserutd
دوشنبه 08 خرداد 1391, 12:20 عصر
سلام
من احتیاج به یک برنامه DFNساده دارم اگه کسی می تونه کمک کنه و یا همچین برنامه ای داره که بتونه کمک کنه خیلی ممنون می شم.