View Full Version : وصل کردن دو کامپیوتر به هم
Rambod
پنج شنبه 19 آذر 1383, 10:18 صبح
سلام
من میخوام یک لب تاپ و یک پی سی را به هم وصل کنم تا اطلاعات این دو را بتونم به هم منتقل کنم. هر دوی اینها هم کارت شبکه دارند.
سوال اول:
به نظر شما راحت ترین روش برای وصل کردن این دو تا به هم چیه؟!
سوال دوم:
اگر بخوام این دو تا رو از طریق کارت شبکه به هم وصل کنم چجوری باید این کار رو بکنم؟!
ممنون
Hatami
پنج شنبه 19 آذر 1383, 12:35 عصر
اگر دو کامپیوتر را می خواهی از طریق کارت به هم متصل کنی باید یک کابل crossover تهیه کنی یعنی بصورت استاندارد کلاس A
طریقه ساخت کابل کراس :
ترتیب رنگ RJ45 سر اول کابل بصورت :
پین 1 : نارنجی سفید
پین 2 : نارنجی
پین 3 : سبز سفید
پین 4 : آبی
پین 5 : آبی سفید
پین 6 : سبز
پین 7 : قهوه ای سفید
پین 8 : قهوه ای
ترتیب رنگ RJ45 سر دوم کابل بصورت :
پین 1 : سبز سفید
پین 2 : سبز
پین 3 : نارنجی سفید
پین 4 : آبی
پین 5 : آبی سفید
پین 6 : نارنجی
پین 7 : قهوه ای سفید
پین 8 : قهوه ای
بعد ازتهیه کابل واتصال دوکامپیوتر وتعریف پروتکل ها میتوان با Share کردن تبادل داده کرد
Rambod
جمعه 20 آذر 1383, 00:35 صبح
دنیای شبکه، خیلی ممنونم! :thnx:
حالا به نظر شما راحت ترین راه همینه؟
elahe akbarypoor
دوشنبه 31 تیر 1387, 15:04 عصر
اگه بخوام لب تاپ با کامپيوتر بصورت بي سيم شبکه بشن بايد چيکار کنم ؟ يه سوال ديگه هم دارم که چطور مي شه يک لب تاپ بصورت بي سيم به اينترنت وصل بشه؟
keivan1000
دوشنبه 31 تیر 1387, 23:56 عصر
اگه بخوام لب تاپ با کامپيوتر بصورت بي سيم شبکه بشن بايد چيکار کنم ؟ يه سوال ديگه هم دارم که چطور مي شه يک لب تاپ بصورت بي سيم به اينترنت وصل بشه؟
دوست عزیز شبکه بیسیم مانند شبکه هایی هست که با سیم به هم ارتباط دارن.فقط شما کارت شبکه بی سیم داری که بازم باید بر روی اون ip و subnet mask ست کنی.پس دقیقا مثل یک شبکه معمولی با اون برخورد کن.در حالتی که دو کامپیوتر رو بصورت بی سیم ارتباط بدی به access point هم نیازی نیست از استلندارد ad-hoc استفاده می شه .
shadi.alizadeh
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 10:29 صبح
بهترین روش همون استفاده از شبکه ی بیسیمه.از همین روش استفاده کنید. من خودم امتحان کردم جواب میده
cybercoder
یک شنبه 06 مرداد 1387, 00:28 صبح
بهترین روش همون استفاده از شبکه ی بیسیمه.
در شبکه از نظر مدیا نمیشه گفت کدوم بهترینه چون آیتم های زیادی مثل سرعت، امنیت، قیمت و ... موجوده ولی کابل شبکه معمولا به صرفه تر و سریع تره
از همین روش استفاده کنید. من خودم امتحان کردم جواب میده
مثل فروشنده هایی حرف می زنی که می خوان جنس قالب کنن ( من خودم، من خودم واسه پسرم و ... )؟؟!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.