ورود

View Full Version : شروع کار با دلفی پریسم

AliReza Vafakhah
دوشنبه 14 بهمن 1387, 16:50 عصر
سلام دوستان متاسفانه نتوانستم عنوان بهتری برای تاپیک پیدا کنم

من دلفی پریسم رو از سایت تهیه کردم و حالا می خواهم یه کمکی در مورد تصویر زیر به من لطف کنید (من از mono , gtk چیزی نمی دونم)

راستی برنامه نویسی که تحت Mac است به چه شکل است (این که فایل exe تولید میکنه !)

AliReza Vafakhah
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 15:21 عصر
آقای هیچ کس در این زمینه کمک نمی کنه

Felony
یک شنبه 20 بهمن 1387, 20:58 عصر
راستی برنامه نویسی که تحت Mac است به چه شکل است (این که فایل exe تولید میکنه !)

exe فرمت فایلهای اجرایی تحت ویندوز هست و تو Mac و Linux و ... این فرمت فایلها معنایی نداره و هر نوع فایلی برای خودش فرمتی داره ، پس حتما نباید exe باشه تا بگیم اجرایی !

AliReza Vafakhah
یک شنبه 20 بهمن 1387, 21:04 عصر
exe فرمت فایلهای اجرایی تحت ویندوز هست و تو Mac و Linux و ... این فرمت فایلها معنایی نداره و هر نوع فایلی برای خودش فرمتی داره ، پس حتما نباید exe باشه تا بگیم اجرایی !

دوست عزیز من هم به همین دلیل سوال کردم چرا exe تولید میکنه

Felony
یک شنبه 20 بهمن 1387, 22:24 عصر
دوست عزیز من هم به همین دلیل سوال کردم چرا exe تولید میکنه

خوب شما تو همون عکس دقت کنی میبینی زده .NET یعنی برنامه شما تحت فریم ورک .NET هست ...

vcldeveloper
دوشنبه 21 بهمن 1387, 00:43 صبح
MONO و GTK# پروژه های اپن سورسی هستند که تلاش می کنند دات نت فریم ورک را در لینوکس هم قابل استفاده بکنند.
Cocoa# پروژه ایی هست برای پیاده سازی دات نت فریم بر روی Mac.
WinForms Application (Mac OS X( احتمالا باید تلاشی باشه برای ساخت برنامه تحت Mac که بجای استفاده از کنترل های استاندارد Mac، از کنترل های WinForms استفاده میکنه.

AliReza Vafakhah
دوشنبه 21 بهمن 1387, 00:53 صبح
آقای کشاورز حالا برنامه هایی که با دلفی پریسم برای mac نوشته می شوند در این سیستم عامل ها نباید نسخه ای از دات نت نصب باشد(اصلا نسخه ای هست !) تا برنامه اجرا شود

vcldeveloper
دوشنبه 21 بهمن 1387, 01:05 صبح
حالا برنامه هایی که با دلفی پریسم برای mac نوشته می شوند در این سیستم عامل ها نباید نسخه ای از دات نت نصب باشد(اصلا نسخه ای هست !) تا برنامه اجرا شود
دات نت فریم ورک مایکروسافت که فقط روی ویندوز اجرا میشه، اما برای اجرای یک برنامه تحت دات نت روی Mac باید Cocoa# روی آن سیستم نصب شود، وگرنه برنامه اجرا نمی شود.