View Full Version : تو رو بخدا یکی بگه Child Command چیه ؟
RNazemi
پنج شنبه 19 آذر 1383, 15:05 عصر
در DataEnvironment پس از ایجاد یک Command میتوان برای آن یک CHILD درست کرد .
بنظر میاد که این چیلد میتواند از نتایج بدست آمده از کامند بالایی استفاده کند و زیر نتایج بدست آید .
ولی من نتوانسته ام از این چیلدها در برنامه استفاده کنم .
اگه کسی کاری در این زمینه انجام داده است به من بگه
خیلی ممنونش میشم .[/b]
Payam Moradi
پنج شنبه 19 آذر 1383, 15:58 عصر
سلام آقای ناظمی نژاد
اولا چرا قسم
ثانیا ChildCommand در بانکهای داده ای بدرد میخوره که هر فیلد در جدول در بردانده یک جدول دیگر باشد و در جداول معمولی کارایی ندارد. من چون خودم عملا با این ابزار کار نکردم نمی تونم توضیح بیشتری بدم. چون دیدم که دو بار این سوال مطرح شده و بدون پاسخ مونده یک چیزی گفتم.
برای نمونه کار فقط میتونم بانک اطلاعاتی NWIND.MDB که در مسیر نصب ویژال بیسیک هست رو مثال بزنم. مسیر نصب وی بی هم به شکل ذیل هست
Local Drive:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\NWIND.MDB
شما به جدول Orders در این بانک و علامت + آن کنار هر رکورد توجه نمایید.
ببخشید توضیح از این بیشتر نداشتم بدم. من کلا کار با DataEnvironment رو گذاشتم کنار. به دردسرش نمی ارزه.
امیدوارم بقیه راهنمایی کنن.
من یک مقاله در رابطه با استفاده از DataEnvironment اینجا گذاشتم ولی نمی دونم بدرد شما میخوره یا نه؟
موفق باشید :flower:
RNazemi
پنج شنبه 26 آذر 1383, 14:37 عصر
ولی پس شما بجای اون از چی استفاده می کنید ؟
Payam Moradi
پنج شنبه 26 آذر 1383, 16:34 عصر
سلام
همونطور که میدونید DataEnvironment فقط یک واسطه بین کاربر و MDAC است که کاربر به جای استفاده مستقیم با این ابزار میتونه از DataEnvironment استفاده کنه که به طبع برای کاربران مبتدی راحتر و بهتر هست. چون خودش ویزارد داره و فرم ها رو تشکیل میده و براحتی گریدها و ریپورت ها رو تغذیه میکنه.
ولی خب DataEnvironment با ورژن قدیمی MDAC کار میکنه. اگر با DataEnvironment به طور معمول استفاده کنیم در ابتدای برنامه و حتی در حالت Design کانکت هست و مشکل ایجاد میکنه و همچنین فرض کنید که بانک اطلاعاتی در مسیرش نباشه و یا اینکه برنامه تحت شبکه هست و شبکه اشکالی پیدا میکنه DataEnvironment همیشه یک پیام خطا میده به زبان انگلیسی میده که به هیچ وجه نمیشه کنترل کرد و سایر خطاهای احتمالی که به زبان انگلیسی و ناخواسته صادر میشه که قابل کنترل نیست یعنی حتی اگه دستگیره خطا بذاریم علاوه بر خطای فارسی اون کار خودش رو میکنه و خطای خودش رو میده که از لحاظ ظاهری برای یک برنامه فارسی خوب نیست و یک سری مسائل جزیی که ... خلاصه من ترجیح میدم مستقیم با MDAC کار کنم تا با واسطه های آن. این طوری تمام عملکردها رو خودم میتونم تنظیم و پیش بینی کنم و دستگیره های خطا رو به فارسی تعریف کنم و غیره ... .
ضمنا لزومی نداره که من حتما طوری جدوال رو طراحی کنم که نیاز به Child Command داشته باشم. میتونیم با تعریف اندیکس ها و یک سری اطلاعات و جداول شاخص خیلی کار رو راحتر و سریعتر انجام بدیم.
موفق باشید :flower:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.