View Full Version : غیر فعال کردن منو
jalal morevaj
سه شنبه 15 بهمن 1387, 18:22 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید عزیزم - هنگامی که یک منو درست میکنم و آن را اجرا میکنم در بالای صفحه Screen ظاهر میشود.
سوال اول : چگونه میتوانم هنگامی که یک فرم در حال اجرا است منوها غیر فعال شود تا کاربر نتواند دوباره از منو بوسیله موس و ... فرم دیگری را باز کند؟
سوال دوم : آیا میشود یک منو را درون یک پنجره یا فرم دیگری قرار داد ؟ چگونه ؟
سوال سوم : برای زیبائی برنامه میشود در زمینه منو را از اشکال و تصاویر (مانند آرم شرکت) استفاده کرد ؟ چگونه ؟
متاسفانه در تاپیکه این مطالب را پیدا نکردم
باتشکر و امتنان از اساتید عزیزم -
دوست آماتور شما -جلال
هرکس به من کلمه ای آموخت گوئی مرا بنده خود نموده است - (حضرت علی علیه السلام)
mehran_337
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 12:29 عصر
همه این سوالات قبلا پاسخ داده شده است .
1 - کافیست متغیر عمومی داشته باشید و در هنگام تعریف منو شرط skip for نام متغیر - استفاده کنید. و هر وقت منویی کلیک شد متغیر tru و هر وقت فرمی بسته شد و به صفحه اصلی برگشت متغیر false شود.
2 - درون خود مثال فاکس این فرم وجود دارد . و مثال این کار را نیز در تاپیک ظاهر گرافیکی برنامه توضیح کامل دادم و نمونه فرمی هم گذاشتم که جواب سوال سوم هم می توانید از همان نمونه بگیرید
amir.azimi2000
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 13:00 عصر
با سلام.
1.هنگام طراحي يك منو در Menu Designer گزينه Option را يزنيد و فيلد Skip For را مقداردهي كنيد مثلا بنويسيد MNU = .f . از به بعد هر وقت خواستيد منوها غير فعال شوند مقدار متغير MNU را برابر .f. قرار دهيد و بالعكس .
2. بله . وقتي كه قرمان Modi Menu example را در پنجره دستورات وارد كرديد گزينه Shortcut را انتخاب كنيد .
3.بله . من در يك سايت خارجي نمونه اين كار را ديدم اگر سرچ كنيد پيدا ميكنيد ، من هم اگر پيدا كردم واستون ميگذارم تو همين صفحه . البته منوهايي كه من ديدم به اين شكل متعارف نبودند بلكه يكي از اجزاي فرم محسوب ميشدند . كه به نظرم طراحي آن مشكل آمد .:چشمک:
jalal morevaj
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 15:39 عصر
واقعا از شما که با بزرگواری تمام به این سوالات مبتدی جواب میدین ممنونم - جلال
jalal morevaj
پنج شنبه 17 بهمن 1387, 09:22 صبح
سلام آقای مهران تاپیک ظاهر گرافیکی را دیدم واقعا دست مریزاد بسیار عالی بود فوق العاده بود به کلیه دوستان توصیه میکنم حتما این تاپیک را ببینند
mehran_337
شنبه 19 بهمن 1387, 14:21 عصر
خواهش می کنم . ماحصل شاگردی اساتید بزرگوار همین سایت بوده و بس.
jalal morevaj
یک شنبه 20 بهمن 1387, 12:26 عصر
این هم یک لینک برای Download راحت و بی دردسر آیکون های kid
http://www.iconarchive.com/category/application/kids-icons-icons-by-everaldo.html
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.