bmanfy
سه شنبه 15 بهمن 1387, 18:51 عصر
سلام دوستان .
در مورد تغییر حالت Portrait و landscape کردن صفحات کوچکتر از A5 به مشکل برخودم .
نه اینکه نشه صفحه رو تغییر حال داد اما اطلاعات رو نمیشه درست چاپ کرد .
به عبارتی میشه گفت اطلاعات در زمان ارسال به چاپگر به مرکز ارسال نمیشه و در کناره های چاپگر قرار میگیره .
مثلا اگر صفحه Portrait باشه و بخوام اون رو landscape کنم وقتی که جهت کاغذ تغغیر میکنه قسمت از اطلاعات محو میشه (یعنی خارج از بخشهای طراحی قرار میگیره) که اگه با همین حال به چاپگر ارسال بشه درست چاپ میشه . اما خوب این طوری کاربر نمیتونه اطلاعات رو کامل ببینه .
گفتم شاید من درست کار نمیکنم اما دقیقا تو WORD درست عمل میکنه .
آیا کسی از دوستان در این باره نظری نداره ؟
یه راه حل که به ذهنم خودم رسید(البته از ناچاری) اینه که صفحه به صورت Portraitr به کاربر نشون داده بشه اما زمان ارسال به چاپگر حالت اون رو تغییر بدم . اما هرچی کدهایه تغییر حالت رو مینویسم هذا که مثل هذا .
البته هم توی FastReport و هم quick Report .
البته قصد دارم توی FastReport انجام بدم .
در این مود چی کسی ... ؟
ممنون .
در مورد تغییر حالت Portrait و landscape کردن صفحات کوچکتر از A5 به مشکل برخودم .
نه اینکه نشه صفحه رو تغییر حال داد اما اطلاعات رو نمیشه درست چاپ کرد .
به عبارتی میشه گفت اطلاعات در زمان ارسال به چاپگر به مرکز ارسال نمیشه و در کناره های چاپگر قرار میگیره .
مثلا اگر صفحه Portrait باشه و بخوام اون رو landscape کنم وقتی که جهت کاغذ تغغیر میکنه قسمت از اطلاعات محو میشه (یعنی خارج از بخشهای طراحی قرار میگیره) که اگه با همین حال به چاپگر ارسال بشه درست چاپ میشه . اما خوب این طوری کاربر نمیتونه اطلاعات رو کامل ببینه .
گفتم شاید من درست کار نمیکنم اما دقیقا تو WORD درست عمل میکنه .
آیا کسی از دوستان در این باره نظری نداره ؟
یه راه حل که به ذهنم خودم رسید(البته از ناچاری) اینه که صفحه به صورت Portraitr به کاربر نشون داده بشه اما زمان ارسال به چاپگر حالت اون رو تغییر بدم . اما هرچی کدهایه تغییر حالت رو مینویسم هذا که مثل هذا .
البته هم توی FastReport و هم quick Report .
البته قصد دارم توی FastReport انجام بدم .
در این مود چی کسی ... ؟
ممنون .