PDA

View Full Version : دیگه منت گوگل مپ رو برای دیدن نقشه کشورتون از بالا نکشید ....!!!

kablayi
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 00:12 صبح
بسته نرم افزاری نقشه نما (GC Map Navigator) نسخه خلیج فارس (Persian Gulf)
برای اولین بار یک شرکت کامپیوتری در شیراز نرم افزار جستجوی هوشمند نقشه را با حمایت و همکاری سازمان نقشه برداری کشور (http://www.ncc.org.ir/) تولید و ارائه نموده است .
نسخه قبلی این نرم افزار اولین بار در سال 1385 به صورت آزمایشی ارائه گردید و استقبال بی نظیری از آن شد.
نقشه کشور جمهوری اسلامی ایران و تمامی مناطق ایران در این نرم افزار قابل دسترسی و علامتگذاری می باشد.
کاربران محترم پس از اتصال می توانند تمامی نقاط مورد نظر خود از جمله مکانهای گردشگری، مکان های عمومی، پارک ها، موزه ها، مناطق تجاری،مکان های دیدنی،منازل مسکونی و هر محل دیگری را در این نرم افزار به نام خود علامت گذاری نمایند. این نقاط اضافه شده به صورت مشترک در دسترس دیگران نیز قرار خواهد گرفت.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت Iran-map (http://www.iran-map.com/) مراجعه نمائید ...

به نظر میاد با پرتاب ماهواره امید و امیدواری به آینده ی صنعت هوا و فضا کشور بتوان کم کم ادعا کرد که دیگه منت گوگل مپ رو نمیکشیم ... اگر چه خدمات درست و حسابی هم به ایرانی ها نمیداد ولی من به شخصه خوشحالم که تونستیم حتی با سهم کم به جمع مدعیان این صنعت مهم و پیچیده بپیوندیم ...

به امید موفقیت سفیر امید .... :چشمک:

spsgorgan
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 00:34 صبح
خیلی دوست دارم بفرمایید کجای این برنامه با Google Map همخوانی داره که بگیم جای اون رو بگیره ؟!

spsgorgan
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 00:40 صبح
حجم این نرم افزار حدود 72 مگا بایت می باشد.

از تمامی کسانی که سرور دانلود دارند دعوت به عمل می آید جهت دسترسی سریع و راحت کاربران ایرانی این نرم افزار را برای دانلود در سرورهای خود قرار دهند.
:متفکر:

گوگل ارت با اون همه امکانات 10 مگابایت هست !

لينک دانلود: 10 فايل 7.15 مگا بيتي rar را دانلود نموده در يک پوشه کپي کنيد بعد آنها را از حالت فشرده خارج کنيد. (extract)
تا اطلاع ثانوي مي توانيد از اکانت ريگان در صفحه خريد از سايت گزينه پرداخت انلاين استفاده نماييد. در اين حالت شما وارد سايت بانک ملت مي شويد. باوارد کردن هر عددي در گزينه هاي مورد نياز بدون مشکل دوباره به سايت iran-map.com هدايت مي شويد و در فاکتور ارائه شده شماره سريال به شما تحويل مي شود. لطفا ايميل خود را وارد کنيد تا کپي فاکتور برايتان ايميل شود. توجه شود اين اکانتها فقط تا زمان تست کار مي کند و پس از آن غير فعال مي گردد.

این مدلیش رو دوستان جایی دیده بودند ؟!

miladnoori67
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 00:43 صبح
این بیشتر شبیه به نرم افزار گوگل ارت هستش ولی هرچی که باشه ایرانیه و دست آورد جوانان همین کشور پس باید بهش اهمیت داد. به امید اینکه جوانان ایرانی توی دنیا اولین حرف رو بزنند. یا علی

a_true_2004
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 01:59 صبح
سلام
از اینطور که Screenshot ها بر میاد کار جالب و بزرگی انجام گرفته. اما خیلی جا برای کار داره.
این تاپیک با لحن نا مناسبی شروع شده، امکانات و ویژگی های گوگل ارث و گوگل مپ بر کسی پوشیده نیست، و در تازه ترین خبر اقیانوسها هم به حوزه دید گوگل ارث اضافه شد
http://www.narenji.ir/content/view/1177/54/
خود گوگل مپ هم که عالمی داره
همون اطلاعات جغرافیایی و بیشتر از اون دید خیابانی (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=657517&postcount=2) رو روی وب و حتی داخل وبسایت خودت داشته باشی خیلی نکته مهمیه.
به هرحال این کار به عنوان یک کار اولیه میتونه نقطه شروع بسیار مطلوبی باشه.
منتظر نسخه های کاملتر، کم حجمتر و مهمتر نسخه آنلاین اون هم هستیم تا لااقل در مورد اطلاعات جفرافیایی خودمون دست به دامن کسی نشیم.

kablayi
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 11:14 صبح
سلام...
من واقعا متاسفم که برخی از هموطنان خودمون اینجوری برخورد میکنن...
مشکل ما ایرانیها میدونید چیه ...؟
چشم دیدن هم رو نداریم و دوست نداریم یه هموطنمون پیشرفت کنه ...
حالا که چند نفر دور هم جمع شدن و برای پیشرفت مملکت دست به کاری زدن بایستی حد اقل براشون آرزوی موفقیت کنیم و امیدوار باشیم تا به مراحل بالاتر برسن نه اینکه از همین ابتدای کار شروع کنیم به انتقادهای غیر سازنده....
من نمیگم که نرم افزار کاملیه ولی جای کامل شدن بسیار زیاد داره و راه طولانیو در پیش داره ...
تا از تولیدات داخلی حمایت نکنیم به هیچ جایی نمیرسیم ...
به جای اینکه مقایسه غیر اصولی با محصولات مشابه خارجی انجام بدیم عیب ها و ایرادهاشو به عنوان کاربر ایرانی به اونها گوشزد کنیم تا بتونن در ادامه راهشون موفق باشن ...

ممنون...

sang9111
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 11:25 صبح
باز هم جاي تقدير داره چون اينقدر نرم افزار حساب داري و سازمان هاي ادارات رو ديديم خسته شديم اين يك كار جديد قابل تقدير
اما فكر حجم زيادش مربوط به اين ميشه كه اين نرم افزار نقشه ها رو در خودش ذخيره داره و با اطلاعاتي كه كاربر ميده تصاوير رندر ميشه رندر البته درست نيست بگم
ولب گوگل ارتس امكاديد خياباني ميده و نميشه همه دنيا رو در داخل نرم افزار ذخيره كرد پس بايد از سرور دريافت كنه
در مورد اين نوع ماهواره ها بايد بگم از اين نوع ماهواره ها در حال حاظر فقط ؟آمريكا داره و اروپا در حال آماده سازي همچين ماهواره اي است
نقل قول ها متفاوت است در مورد امكان ماهواره جاسوسي آمريكا بعضي ميگن تا 2 متري سطح زمين بعضي ميگن 30 سانتي متر
و گوگل اجازه نداره با همچين امكاني تصاوير رو منتشر كنه
اينو مطمئن باشيد كه ما كم كم تا 20 ساله آينده به تكنولوژي ساخت اين نوع ماهواره نميرسيم چون وحشتناك پيچيده است
گوگل مپ تصاوير رو با استفاده از 2 امكان directx و opengl رندر ميكنه يعني تا يك حدي از مقدار زوم تصاوير رندر ميشن و لي وقتي زوم كامل شد عكس هاس آماده جاشو مي گيرن

دوستان بنده خدا راست ميگه زحمت كشيدن نبايد انتظار داشت كه از گوگل جلو بزنن
الان من دارم رو يك نرم افزار فني كار مي كنم 60 نفر به من گفتن با فلان نرم افزار قابل مقايسه است چون كپي رايت به تنمون نخورده وقتي خورد نرم افزار هاي 1 مليون توماني خريديم بدن مي فهميم نرم افزار ايراني يعني چي
ولي نبايد زيادي هم تخيلي شد مثلا سيستم عامل .....

Bahmany
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 18:51 عصر
سلام...
من واقعا متاسفم که برخی از هموطنان خودمون اینجوری برخورد میکنن...
مشکل ما ایرانیها میدونید چیه ...؟
چشم دیدن هم رو نداریم و دوست نداریم یه هموطنمون پیشرفت کنه ...
حالا که چند نفر دور هم جمع شدن و برای پیشرفت مملکت دست به کاری زدن بایستی حد اقل براشون آرزوی موفقیت کنیم و امیدوار باشیم تا به مراحل بالاتر برسن نه اینکه از همین ابتدای کار شروع کنیم به انتقادهای غیر سازنده....
من نمیگم که نرم افزار کاملیه ولی جای کامل شدن بسیار زیاد داره و راه طولانیو در پیش داره ...
تا از تولیدات داخلی حمایت نکنیم به هیچ جایی نمیرسیم ...
به جای اینکه مقایسه غیر اصولی با محصولات مشابه خارجی انجام بدیم عیب ها و ایرادهاشو به عنوان کاربر ایرانی به اونها گوشزد کنیم تا بتونن در ادامه راهشون موفق باشن ...

ممنون...
سلام
چند تا سوال داشتم ؟!!!

سوال :
آیا در نرم افزار شما امکان چرخاندن کره زمین وجود دارد؟
آیا نرم افزار شما نقشه های Jpeg را از سرور خود شما فراخوانی می شود یا در بسته نرم افزاری هفتاد و خورده ای شما فشرده شده؟
آیا نرم افزار شما عکس های جاهایی که قبلا دیده شده را Cache می کند که کاربر مجبور نباشد هر بار نقشه های جاهای قبلی خود را ببیند آنها را دوباره از سرور شما بازیابی کند ؟
آیا نرم افزار شما از بهم چسبیدن چند عکس و خالی شدن پیاپی حافظه تبعیت می کند ؟
و...
لطفا برای تبلیغ نرم افزارهای این چنینی از زیر سوال بردن نرم افزارهای دیگری که قابل قیاس نیستند استفاده نکنید

kablayi
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 19:12 عصر
سلام
چند تا سوال داشتم ؟!!!

سوال :
آیا نرم افزار شما نقشه های Jpeg را از سرور خود شما فراخوانی می شود یا در بسته نرم افزاری هفتاد و خورده ای شما فشرده شده؟
آیا نرم افزار شما عکس های جاهایی که قبلا دیده شده را Cache می کند که کاربر مجبور نباشد هر بار نقشه های جاهای قبلی خود را ببیند آنها را دوباره از سرور شما بازیابی کند ؟
و...
لطفا برای تبلیغ نرم افزارهای این چنینی از زیر سوال بردن نرم افزارهای دیگری که قابل قیاس نیستند استفاده نکنید

دوست عزیز این نرم افزار ربطی به من نداره ...
اصلا این گروه و شرکت رو نمی شناسم ...
ولی از کار جالبشون تشکر میکنم ...
فقط قصدم همین بوده ...

sang9111
پنج شنبه 17 بهمن 1387, 01:37 صبح
Bahmany
این امکاناتی که شما گفتید یعنی رندرینگ تصویر که کاره خیلی پیچیده ای میشه وقتی در مقیاس گوگل ارتس استفاده بشه
ولی گوگل مپ که رندر نمی کنه
کار مشکل و پیچیده گوگل ارتس است و واقعا پیچیده من یکی پدرم در میاد تا opengl برای برنامم استفاده می کنم باید 1000 تا رفرنس بخونم تازه بازم انگار اول کارم دیگه گوگل ارتس که خدا بدونه :متفکر:

saeedIRHA
پنج شنبه 17 بهمن 1387, 01:50 صبح
سلام
چند تا سوال داشتم ؟!!!

سوال :
و...

دوستمون اصلاً مقايسه نکرد که شما اينطوری جواب ميدی؛
بودجه اي که پشت Google Earth هست رو بهتره بهش اشاره کنی بعد بری دنبال
مطرح کردن سؤال های حاشيه اي
هر زحمتی در جهت پيشرفت فناوريمون اول جای تقدير داره و بعد جای نقد و ايراد.

mehdi.mousavi
پنج شنبه 17 بهمن 1387, 12:11 عصر
سلام.

عنوان تاپیک، توهین آمیز انتخاب شده. لطفا تغییرش بدید.
اگه میخواهید از کار یک عده تعریف کنید، از کارشون، تواناییهاشون و برتریهاشون در مقایسه با رقبا بگید، تا اونها رو بالا ببرید، نه اینکه دیگران رو از اوج به پایین بکشید، تا حس کنید شما از اونها برترید!
مگه الان شما منت شرکتهای Microsoft، Intel، Gigabyte، Seagate، Kingston و ... رو میکشید؟ بابا، اینا حالیشون نبود، اشتباه کردن، شرکت زدن، بعد برای اینکه کارشون رو توسعه بدن و بتونن پول در بیارن، سرویسهای خوبی ارائه دادن که متاسفانه توجه همه رو بخودشون جلب کرد. شما ببخشیدشون. این گوگل هم یکی از اوناست! لعنتی اینقدر درست و حسابی کارهاش رو انجام میده که صدای مایکروسافت و ... رو هم درآورده. من و شما که جای خودمون.