ورود

View Full Version : سوال: جمع گرفتن از یک فیلد محاسباتی

wolfstander
جمعه 18 بهمن 1387, 10:32 صبح
با سلام به همه دوستان عزیز
من میخواهم مجموع یک فیلد محاسباتی را در گزارشم نشان بدهم
به طور خلاصه میتوانم بگویم که در گزارشم یک تکست باکس دارم که نتیجه محاسبات دو فیلد دیگر است
حالا وقتی که در انتهای گزارش sum میگیرم ، ارور میدهد.
چه کار میتوانم بکنم که از این تکست باکس محاسباتی مجموع را دریافت کنم؟

مشروح مشکلم را در زیر توضیح داده ام:
ما سه جدول داريم
ارز : شامل نرخ دلار ، نرخ يورو ، نرخ درهم
اعتبار : شامل شماره اعتبار ،‌نوع ارز
اطلاعات اعتبار : شامل شماره اعتبار (يكسان با جدول اعتبار) ، ميزان اعتبار ، رقم ثبت شده در حساب
حال در گزارش خود به اين صورت اطلاعات مورد نياز است :
رديفشماره اعتبارنوع ارزمبلغ اعتبارمعادل دلاري اعتبارمعادل ريالي اعتبارسود/زيان تسعيرارزمانده بدهي
.
.
.
جمع :
نحوه محاسبه معادل دلاري اعتبار : نرخ ارز تقسيم بر نرخ دلار ضدربدر ميزان اعتبار (كه اگر نوع ارز ما يورو بود ،‌آخرين نرخ يورو از جدول ارز خوانده شده و محاسبات را انجام دهد ،‌اگر درهم بود آخرين نرخ درهم تقسيم بر نرخ دلار شود و قس عليهذا)
نحوه معادل ريالي اعتبار : نرخ ارز ضربدر ميزان اعتبار (آخرين نرخ دلار ،‌يورو يا درهم ضربدر ميزان اعتبار)
نحوه محاسبه سود/زيان تسعير ارز : رقم ثبت شده در حسابها منهاي معادل ريالي اعتبار
مانده بدهي = معادل ريالي اعتبار ضربدر 120%
در پايان گزارش هم جمع ستونها آورده شود.
اين خلاصه اي از مشكلي است كه من دارم
وقتي كه قسمت معادل دلاري را با دستور سوئيچ بر حسب نوع اعتبار محاسبه ميكنم ، ديگر نميتوانم جمع بگيرم
اگر كوئري اي ايجاد ميشد كه ميتوانست با هر بار اجراي برنامه آخرين نرخ ارزها را در ميزان اعتبار و بر حسب نوع ارز ضرب و محاسبه مينمود ودر جدول قرار ميداد ،‌ميتوانستم بدون هيچ گونه مشكلي از معادل استفاده كنم يا اينكه ميتوانستم نتيجه اين محاسبات به ازاي هر فيلد را درون متغيري بريزم و از آن استفاده كنم بسيار عالي ميشد.
حالا راه حل را نميدانم و منتظر كمك از جانب شماهستم.
با تشكر فراوان

dadsara
شنبه 19 بهمن 1387, 08:10 صبح
سلام
دوست عزيز گزارشي را كه دچار مشكل است در صورت صلاحديد آپلود كنيد تا دوستان بهتر بتوانند كمك كنند

wolfstander
شنبه 26 بهمن 1387, 10:49 صبح
سلام
يه راه حلي به نظرم رسيد و جواب داد
البته كل برنامه ام رو اينجا خواهم گذاشت كه دوستان ببينند كه مشكل چي بوده
من اين كار رو كردم
يه تكست باكس اضافه كردم و running sum رو روي over Group قراردادم
بعدش يه تكست باكس ديگه گذاشتم و اون رو مساوي تكست باكس اولم كردم
جمع محاسبات رو توش نشون ميده
به همين سادگي و مشكلي
واقعا كه اين اكسس هم خداست و ما هم بندگانش

kamiharmonica
شنبه 26 بهمن 1387, 16:09 عصر
با سلام
سؤال شما 2 تا راه حل داره :
1- Sum رو توي Report بصورت فرمول تعريف كنيد. از Expression Builder استفاده كنيد.
2- يك query ديگه تعريف كنيد كه اطلاعات رو از query اول بگيره و به همون ترتيبي كه مي خواهيد جمع كنه. چون درaccess نمي تونيد همزمان هم محاسبه انجام بدين هم جمع كنيد.