View Full Version : خواندن اطلاعات از ComTerminal
mehdi5106
جمعه 18 بهمن 1387, 20:50 عصر
من در كامپوننت ComPort توانستم با پورت com ارتباط برقرار كنم .اما داده ها بر روي Comterminal نمايش داده ميشه.مي خواستم بدون كه چطوري ميتونم داده هاي نمايش داده شده را بر روي يك Edit يا Label نمايش دهم.
mehdi5106
یک شنبه 20 بهمن 1387, 06:14 صبح
براي نمونه پروژه از فايل پيوستي پروژه MiniTerm برنامه فوق مي باشد.
از دوستاني كه تو اين زمينه كار كرده اند مي خوام كه جوابمو زودتر بدن.
mehdi5106
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 13:57 عصر
سلام
يعني كسي نمي تونه اين مشكل ما رو حل كنه.
باور كنيد تو پروژه اي كه دارم مي نويسم فقط همين يك كار كه آخريش هم هست مونده و با اين كار مي تونم پروژه ام رو تحويل مشتري بدم.
تو رو خدا دوستان ياري كنند.
هر چي تو نت هم گشتم چيزي پيدا نكردم.
nouri2015
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 09:41 صبح
من از ابزار شما تا به حال برای ارسال و دریافت از پورت com استفاده نکرده ام شما از ابزار دیگه ای چرا استفاده نمی کنید؟
joker
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 10:47 صبح
از کامپوننت اپن سورسی به نام comport استفاده کنید
با داده ها به صورت استرینگ کار میکنه و فکر کنم تاحالا و این ساعت که برای من مشکلی ایجاد نکرده و هر کاری با پورتهای سریال داشتم مشکلم را حل کرده ایشالا مشکل شما هم حل بشه و پروژه ات را زودتر تحویل بدی :)
mehdi5106
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 15:29 عصر
از کامپوننت اپن سورسی به نام comport استفاده کنید
با داده ها به صورت استرینگ کار میکنه و فکر کنم تاحالا و این ساعت که برای من مشکلی ایجاد نکرده و هر کاری با پورتهای سریال داشتم مشکلم را حل کرده ایشالا مشکل شما هم حل بشه و پروژه ات را زودتر تحویل بدی :)
من هم پروژه ام رو با كامپوننت comport نوشتم اما هر چي مي خوام اطلاعات رو در يك edit يا label نمايش بدم نميشه و جواب نمي ده.
اگه امكان داره يك نمونه برنامه رو برام اينجا قرار بدين ممنون ميشم.
zahranaim
دوشنبه 02 شهریور 1388, 09:44 صبح
میشه به من بگید که چطوری اطلاعات روی comterminal را ببرم درون edit یا label خواهش می کنم
mnkh2005
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 21:41 عصر
با سلام
ببیند به دردرتون میخوره
من از کامپوننت ComPort استفاده کردم. خیلی خوب جواب میده
برای تست ارتباط دستگاههای CNC
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.