View Full Version : سوال: غير فعال كردن شيفت در 2007
iranpour
شنبه 19 بهمن 1387, 10:19 صبح
سلام
من خيلي جستجو كردم اما جواب سوالم رو پيدا نكردم . لطفا مرا راهنمايي كنيد :
يك فايل اكسس پروجكت توي 2007 دارم كه هر كاري مي كنم نمي تونم دكمه شيفت اون رو ببندم . همه منوها و ... رو غير فعال كردم اما با شيفت به راحتي جداول و ... نمايش داده مي شه . ممنون مي شم راهنمايي فرمائيد . اين فايل من ADE است .
amirzazadeh
شنبه 19 بهمن 1387, 11:53 صبح
سلام
من خيلي جستجو كردم اما جواب سوالم رو پيدا نكردم . لطفا مرا راهنمايي كنيد :
يك فايل اكسس پروجكت توي 2007 دارم كه هر كاري مي كنم نمي تونم دكمه شيفت اون رو ببندم . همه منوها و ... رو غير فعال كردم اما با شيفت به راحتي جداول و ... نمايش داده مي شه . ممنون مي شم راهنمايي فرمائيد . اين فايل من ADE است .
خوب دوست عزيز اگه فايل شما ADE باشه طبيعيه كه شما امكان دسترسي به كدها و اعمال تغييرات در اونها رو نداشته باشين. شما بايد نسخه ADP رو داشته باشين تا اينكارو انجام بدين.
.........................................
موفق باشيد
iranpour
یک شنبه 20 بهمن 1387, 08:23 صبح
سلام
ممونم از اينكه جواب داديد . ولي من خودم تهيه كننده برنامه هستم و نسخه اصلي را دارم . متاسفانه در 2007 نتوانسته ام كليد شيفت را ببندم و وقتي ADE مي شود هم همچنان با شيفت كاربر مي تواند فايل را باز كند . ظاهرا اين كار در 2007 با كد انجام مي شود ولي من كدش را نمي دانم
لطفا راهنمايي فرمائيد
amirzazadeh
یک شنبه 20 بهمن 1387, 09:44 صبح
سلام
ممونم از اينكه جواب داديد . ولي من خودم تهيه كننده برنامه هستم و نسخه اصلي را دارم . متاسفانه در 2007 نتوانسته ام كليد شيفت را ببندم و وقتي ADE مي شود هم همچنان با شيفت كاربر مي تواند فايل را باز كند . ظاهرا اين كار در 2007 با كد انجام مي شود ولي من كدش را نمي دانم
لطفا راهنمايي فرمائيد
دوست عزيز متد كار مثل اكسس 2003 هست كه جناب قرباني زحمتشو كشيدند كافيه كدلينك پايين رو توي يك ماژول كپي و بعد يك بار اجرا كنين .
http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=436365&postcount=13
..................................
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.