ورود

View Full Version : سوال: کمک و راهنمای در مورداسکریپت نویسی nsis

habenyamin
یک شنبه 20 بهمن 1387, 01:25 صبح
اشنایی من با این برنامه در حد کم است به همین دلیل نمیتونم مشکلات را حل کنم
در زمینه پرتابل کردن بعضی نرم افزار برای خودم ازnsis استفاده میکنم چند تاسوال داشتم
1 وقتی یک پرتابل نرم افزار پلیر یا نرم فزاری مثل pdf read(foxit ایجاد میکنم چه دستوری باید در اسکریپت به آن اضافه کنم تا وقتی فایل صوتی یا pdf را روی آن میاندازم علاوه براجرا شدن آنرا بخواند الان وقتی فایل mp3 رابه طور مثال روی kmplayer Portable.exeبا موس میاندازم آن فقط اجرا میشود ولی شروع به خواندن نمیکند (یعنی باید اول اجرا کنم بعد فایل صوتی را روی آن قرار دهم تا بخواند)
2 چطور ویا با چه دستوری میتونم دوفایل را با هم joint یاmix شودبدون اینکه اطلاعات آنها کم شدن در یکجا جمع شودبه طور مثال
a) ${registry::SaveKey} "HKEY_CURRENT_USER\Software\application" "$EXEDIR\portable\Settings0.reg" "/G=1" $R0

و
b)
${registry::SaveKey} "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE \application" "$EXEDIR\portable\Settings0.reg" "/G=1" $R0
به صورت زیر شود

Settings0.reg+Settings0.reg=Settings.reg

3 بعضی وقتها نرم افزار پرتابل شده باید به صورت admin باشم تا اجرا شود
من چه کار باید یا چه دستوری اعمال بکنم وقتی در ویندوز به صورت user نه admin به من در زمان اجرا پیغام بده شما باید admin باشید و اجرا نشود در پارهی اوقات یادم میره که یک نرمافزار را باید در ادمین بودن اجرا کنم وبه همین دلیل تمام settingهای که ازقبل بهش داده بود چون نمیتونه در حالتlimited user اعمال تو ویندوز و بعد ذخیره کنه
اجرا دوباره آن در حالت ادمین به حالت اولیه یا پیش فرض defaulteاولیه نرم افزار برمیگرده